ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΧΑΜΕΝΟΥΣ

Χθες έγινε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση-διαμαρτηρία των εργαζομένων στην ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ στη κεντρική πλατεία του Ηρακλείου.

Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή που μόνο εκδήλωση διαμαρτυρίας δε θύμιζε.
Το αναφέρω με θετική διάθεση, καθώς το κλίμα δεν ήταν βαρύ και οι εργαζόμενοι σε κάθε συγκέντρωση που κάνουν τον τελευταίο καιρό, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αντιδρούν με αξιοπρέπεια και με συνέπεια διεκδικώντας τα δέοντα..

Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε μια μουσική μπάντα που διασκεύασαν γνωστά rock τραγούδια, ενώ υπήρχε στον χώρο και προβολέας από τον οποίο προβάλλονταν το αείμνηστο δημοτικό συμβούλιο με τα ΜΑΤ που είχε γίνει με το ζόρι απέναντι από το γήπεδο ποδοσφαίρου στην πρασίνου λόφου.

Σε αντίθεση με προηγούμενες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, βγήκαν από τα καβούκια τους στελέχη παρατάξεων της αντιπολίτευσης, από τον Μαστοράκο έκαναν την εμφάνιση του οι Σ. Αγγελινάς και ο Σ. Παπουτσής, από τον Μπάμπαλο ο Τσεκούρας, από την παράταξη του Λύκουρα, ήταν παρόν ο ίδιος (ο μοναδικός επικεφαλής παράταξης) και αρκετοί ακόμα, εμφανίστηκε από νωρίς ο Π. Βλασσόπουλος, δεν είδαμε κανέναν από την παράταξη του Γ. Βλαντή που η απουσία του ίδιου αλλά και στελεχών της παράταξης του, στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας εργαζομένων του δήμου, είναι εντονότατη.

Ο Γεωργόπουλος θα ζήλευε την απήχηση του κόσμου που είχε η χθεσινή εκδήλωση – διαμαρτυρία, αφού έχει αποδειχθεί ότι πλέον, ούτε οι δικοί του δε τον ακολουθούν στις διάφορες εκδηλώσεις που κάνει ο δήμος Ηρακλείου.