ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ Ο ΣΤ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Προκαλώ, οποιοδήποτε να υποδείξει τις αναρτήσεις που εμπεριέχουν ανακρίβειες και αναλήθειες.

Είναι απαράδεκτο και συκοφαντικό ακόμα και για κάποιον που μπορεί να γράφει ανώνυμα, χωρίς να υποδεικνύει συγκεκριμένα σημεία να εμφανίζεται ο δήμαρχος και η παρέα του, θιγμένοι από τις αναρτήσεις.

Είναι εκβιασμός να στέλνει ο δήμαρχος και η παρέα του εξώδικο, στο οποίο αναφέρει ότι δήθεν τον εκβιάζουμε…

Αφού Στ. Γεωργόπουλε και Κε δικηγόρε δεν ξέρεται ούτε ένα όνομα από εμάς που γράφουμε στο blog, ποιος σας εκβιάζει????

Ποιος σας συκοφαντεί Κε Γεωργόπουλε, μπορείτε να μας πείτε σε ποιο κείμενο του blog σας συκοφαντούμε?

Με μεγάλη προσοχή και αίσθημα ευθύνης, καταγράφουμε καταστάσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι συνδημότες μας, και εφόσον χρειαστεί μιλάμε με σκληρή γλώσσα, σε αυτούς που δεν δείχνουν τον δέοντα σεβασμό στις αρχές και στους θεσμούς που μόνοι τους επέλεξαν να λειτουργήσουν.

Το γράφω ξανά, την κοινωνία την ενδιαφέρει πολύ λιγότερο ο κατάπτυστος λόγος από την κατάπτυστη πράξη. Όταν υπάρχει αδικία και ασυδοσία από την μεριά του Γεωργόπουλου από την οποία πλήττονται εκατοντάδες οικογένειες, θα βαρύνει περισσότερο μια αυστηρή κριτική, που με ωμό λόγο καταδεικνύει την αδικία και την ασυδοσία?

Αν είναι έτσι να το βουλώσουμε, να αλλάξουμε και το πολίτευμα από δημοκρατικό σε κάτι άλλο, να καταπίνουμε την αδικία και την ρεμούλα και να γίνουμε καλά προβατάκια στο μαντρί της κατά τα άλλα κοινωνικής ηρεμίας.

Εσείς Κε Γεωργόπουλε μας εκβιάζεται και μας συκοφαντείτε με το εξώδικό που στείλατε.
και αυτή σας η πράξη δεν μας ξάφνιασε καθόλου, τις πρακτικές σας και το ιδεολογικό σας υπόβαθρο το έχουμε χορτάσει τα 2 χρόνια που σας έχουμε δήμαρχο στην πόλη μας.

Σας θυμίζω κε Γεωργόπουλε ότι η μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους αποτελεί ποινικό αδίκημα, πόσο μάλλον όταν αυτοί οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι τους τελευταίους 9 μήνες, και από όσο γνωρίζω δεν έχετε και το καλύτερο όνομα στο ΣΕΠΕ.