ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΗΝ Α' ΕΠΣΑ

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ επέστρεψε το Ηράκλειο, μετά τη νίκη του με 2-1 σε βάρος του Αττικού και την ισοπαλία της Δάνης με τον Αστέρα 2004. Ωστόσο το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αττικό ήταν το...

...τελευταίο του Φώτη Θανέλλα στον πάγκο του Ηρακλείου. Ο έμπειρος τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα ύστερα από κοινή απόφαση με τη διοίκηση και αποχωρεί έχοντας τρεις νίκες σε τέσσερα ματς, αφήνοντας τους «κυανόλευκους» στην πρώτη θέση του ομίλου τους. Αιτία της αποχώρησης είναι πως το ΔΣ δεν έχει μείνει ικανοποιημένο από την εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα στα έως τώρα παιχνίδια, ενώ το γυαλί στη σχέση της διοίκησης με τον τεχνικό ράγισε μετά από έντονη διαφωνία του τελευταίου με τον πρόεδρο Δημήτρη Μπελίτσο σε φιλικό της περασμένης εβδομάδας με τον Σαρωνικό.

Η διοίκηση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Το Ηράκλειο είχε την τιμή να συνεργαστεί με έναν από τους πιο έντιμους και αξιοπρεπείς ανθρώπους του ποδοσφαίρου, τον προπονητή Φώτη Θανέλλα. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους για λόγους καθαρά διαφορετικής φιλοσοφίας και αντίληψης των δεδομένων. Το Ηράκλειο ευχαριστεί τον αξιόλογο και δυναμικό προπονητή και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».

Από το www.goalday.gr