ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ Ο ΣΤ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Καιρό έχουμε να σας γράψουμε παραλειπόμενα από τον δήμο μας.
Ο λόγος είναι ότι φαινομενικά ο Στ. Γεωργόπουλος έχει «ηρεμήσει» αν και έρχονται μπόρες για τον ίδιο.

Πως σπάει ο διάολος το ποδάρι του όπως λέει και ο σοφός λαός, και τυχαίνω στην κατάλληλη στιγμή…

Ίσως να έχετε να επισκεφτείτε τον 3ο όροφο του δημαρχείου αρκετό καιρό, εξάλλου ο όροφος του δημάρχου πήγε στο 1ο, οπότε και ο περισσότερος κόσμος συχνάζει πλέον στον 1ο όροφο του δημοτικού καταστήματος.

Να σας πληροφορήσω ότι ο 3ος όροφος έχει αρκετά άδεια γραφεία, ούτε καν έπιπλα δεν υπάρχουν, και για κάποιον που βρίσκεται στον όροφο του δίνεται η εντύπωση ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά στο δημαρχείο.

Πόσο μάλλον όταν μίλαγε ο Στ. Γεωργόπουλος για υπεράριθμους υπαλλήλους στον δήμο, όταν η αντιπολίτευση μιλάει για υπερβολικές προσλήψεις μέσω των γνωστών προγραμμάτων stage.

Τι έγιναν όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι, τους εξαφάνισε ο Στ. Γεωργόπουλος?
Απασχολούνται στον δήμο Ηρακλείου ή δουλεύουν από τα σπίτια τους?
Πως γίνεται να υπάρχουν άδεια γραφεία, που πήγαν?

Υποτίθεται ότι μετακόμισαν αρκετά γραφεία από το απέναντι κτήριο του δημαρχείου στην Καραγιώργη, και μεταφέρθηκαν στον 1ο όροφο…

Το περιστατικό που βρέθηκα παρόν, ήταν όταν ο Στ. Γεωργόπουλος, κάνοντας «επιθεώρηση» στο 3ο όροφο, πέρασε από ένα γραφείο στο οποίο υπήρχαν εργαζόμενοι, γραφεία, υπολογιστές, και ο Δήμαρχος είπε στον οδηγό του «να βγάλετε τα πράγματα τους έξω και να φύγουν»!

Αμέσως μετά έπιασα κουβέντα με κάποιους εργαζόμενους του ορόφου, οι οποίοι μου είπαν ότι σε παλαιότερη επίσκεψη ο Δήμαρχος μίλησε μέχρι και για να γίνει παραβίαση της κλειδαριάς και να πεταχτούν τα γραφεία και ότι υπήρχε εντός του χώρου στον διάδρομο του 3ου ορόφου!

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν αντίρρηση να μεταφερθούν αλλά δεν υπάρχει χώρος για να γίνει κάτι τέτοιο, και δεν τους έχει υποδειχτεί άλλο γραφείο που θα φιλοξενηθούν. Το τραγελαφικό είναι ότι το ακριβώς διπλανό γραφείο είναι άδειο, όπως και άλλα γραφεία του ορόφου.

Δεν μπορεί να αρνηθεί τίποτα από αυτό ο Κος Δήμαρχος, διότι το πρώτο αφενός το άκουσα με αυτιά μου, αφετέρου δεν είχε την στοιχειώδη ψυχραιμία να ελέγξει τον τόνο της φωνής του, οπότε δεν ήμουν ο μοναδικός αυτήκοος μάρτυρας στο περιστατικό. Σε ότι αφορά το δεύτερο μου μεταφέρθηκε αλλά δεν έχω λόγους να μην το θεωρήσω αξιόπιστο.

Καταρχήν ποιος είναι ο ρόλος του οδηγού του Στ. Γεωργόπουλου, που του λέει να βγάλει τα πράγματα του γραφείου έξω, κατά δεύτερον τι δουλειά έχει ο Δήμαρχος της πόλης να ασχολείται με τα γραφεία και τους υπαλλήλους, δεν έχει υφιστάμενους που κάνουν αυτή την δουλειά?

Δηλαδή ο Κος Γεωργόπουλος προσπαθεί να το παίξει μπαμπούλας στους υπαλλήλους αλλά όταν βγαίνει στους δημότες να το παίζει καλός χριστιανός και πονόψυχος χαρακτήρας?

Η δουλειά του Κου Γεωργόπουλου είναι να προπηλακίζει τους εργαζόμενους, να τους εκδιώκει από τα γραφεία τους, και μάλιστα όταν δεν τους έχει εξασφαλίσει που να μεταφερθούν?

Θα ασχοληθώ με το θέμα, και μάλιστα σε κάθε επίσκεψη στο δημαρχείου της πόλης μας, θα ανεβαίνω στον 3ο να δω τελικά αν το γραφείο και ο κόσμος θα παραμείνει, και δε θα έχει φροντίσει ο «ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ» Στ. Γεωργόπουλος, να παραβιάσει την κλειδαριά και να πετάξει έξω τα έπιπλα και τον εξοπλισμό καθώς και τους υπαλλήλους από τον συγκεκριμένο χώρο.