ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ

Για ακόμα μια φορά οι εργαζόμενοι στον Επικοινωνία 94FM παραμένουν απλήρωτοι!
Για ακόμα μια φορά βρισκόμαστε στο έλεος του προέδρου της επιχείρησης και φυσικά του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Στ. Γεωργόπουλου.

Για την ενημέρωση σας κανένας από τους εργαζόμενους στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό δεν έχει σύμβαση ΠΟΕ ΟΤΑ, κανένας δεν είναι δημοτικός ή δημόσιος υπάλληλος, η επιχείρηση είναι δημοτική ιδιωτικού δικαίου και οι εργαζόμενοι αμείβονται σύμφωνα με τις κλαδικές τους συμβάσεις (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΙΤ, ΕΤΕΡ, ΕΠΗΕΑ).

Παρόλα αυτά η επιχείρηση μας ανακοίνωσε ότι θα έχουμε περικοπές στο επίδομα αδείας με αποτέλεσμα αυτό να είναι 250 ευρώ καθαρά.

Από τα 250 ευρώ μας έδωσαν έναντι 100 ευρώ, εντωμεταξύ δεν έχουμε ακόμα πληρωθεί τα δεδουλευμένα του Ιουλίου. Στις 4 Αυγούστου μας ενημέρωσαν ότι θα μας δώσουν έναντι 300 ευρώ.

400 ευρώ δηλαδή για να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις του προηγούμενου μήνα και τις τρέχουσες αλλά και να πάμε διακοπές!!!

Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της επιχείρησης θα έχει ραντεβού πάλι με τον δήμαρχο στις 24 Αυγούστου, δεδομένο που σημαίνει ότι δεν σκοπεύει η επιχείρηση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της απέναντι στους εργαζόμενους του σταθμού, αδιαφορώντας για το πώς οι εργαζόμενοι θα εκμεταλλευτούν την καλοκαιρινή τους άδεια απλήρωτοι.

Η ευαισθησία του δημάρχου Ηράκλειου Αττικής Στ. Γεωργόπουλου είναι εντυπωσιακή, καθώς μας έχει βγάλει εκτός ελέγχου από τις υποχρεώσεις μας, καθώς από την αρχή του χρόνου είναι η τρίτη φορά που παραμένουμε απλήρωτοι, την πρώτη είχαμε παραμείνει απλήρωτοι για 3 μήνες, την δεύτερη για 2 μήνες και τώρα πάμε ολοταχώς στους 2 μήνες και μάλιστα χωρίς το κουτσουρεμένο επίδομα αδείας.

Τα πρωτόγνωρα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Ηρακλείου τα οποία επηρεάζουν και τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό 94FM, που ο δήμαρχος χρεώνει στο ευεργετικό άλλοθι της οικονομικής κρίσης, προκαλούν τεράστιες δυσλειτουργίες στις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα των εργαζομένων.

Αντί ο Κος Γεωργόπουλος να φροντίσει να βρει λύση στο πρόβλημα, φροντίζει με μεγάλη ευκολία να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους μιλώντας για ενδεχόμενο κλείσιμο της επιχείρησης του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού Ηρακλείου Αττικής, που σήμερα είναι ένα από τέσσερα δημοτικά ραδιόφωνα που έχουν παραμείνει στην μπάντα των FM από το 1989.

Το παρόν σημείωμα αφορά πρωτοβουλία εργαζόμενου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM, με σκοπό την ενημέρωση των δημοτών και όχι μόνο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.