ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΡΟΣΙΑ

Στο δημαρχείο του Ηρακλείου η κατάσταση είναι αφόρητη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που από μια ώρα και μετά, μετατρέπουν τα γραφεία σε θερμοκήπια.

Ο Κος δήμαρχος αφού τακτοποίησε τις υποχρεώσεις του (ούτε μισθό Ιουλίου, ούτε το κουτσουρεμένο επίδομα αδείας δεν έχουν πληρωθεί αρκετοί εργαζόμενοι στον δήμο, δεν φρόντισε ούτε φέτος να επισκευαστεί το κλιματιστικό στο δημαρχείο) απολαμβάνει των καλοκαιρινών του διακοπών για να επιστρέψει δριμύτερος.

Από την άλλη μάλλον σε διακοπές διαρκείας είναι και το σωματείο εργαζομένων του δήμου, καθώς δεν έχει γίνει κάποια δυναμική κίνηση για το θέμα με αποτέλεσμα να μην ιδρώνει το αυτάκι της δημοτικής αρχής.

Σκέφτομαι επίσης ότι άπαντες εργαζόμενοι στον Δήμο Ηρακλείου είναι διατεθειμένοι να κάνουν ένα ακόμα καλοκαίρι υπομονή περιμένοντας τον Νοέμβρη που όλα θα αλλάξουν.
Ο Στ. Γεωργόπουλος θα πάει σπίτι του και όποιος και αν είναι διάδοχος του τουλάχιστο δε θα είναι απάνθρωπος όπως ο Δήμαρχος.

Πάντως εγώ θα πρότεινα στους εργαζόμενους του δήμου, από τις 11 το πρωί και μετά να εγκαταλείπουν τα πόστα τους, και να κατεβαίνουν στο ισόγειο του δημαρχείου να κάθονται στα καφέ και ότι πίνουν να το χρεώνουν στον δήμαρχο.

Τι θα σας κάνει?
Χάρη του κάνετε που δεν καταγγέλλετε τις απαράδεκτες συνθήκες, και φυσικά αυτός το εκμεταλλεύεται.