ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

Με απορία αναγνώσαμε την ανακοίνωση-καταγγελία εκ του γραφείου τύπου της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο-Ανθρώπινη Πόλη», η οποία αναφερόταν στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ανακοίνωση «η πόλη μας βιώνει τις συνέπειες μιας αλλοπρόσαλλης πολιτικής… η δημοτική αρχή και ο κος Δήμαρχος τελούν υπό μια σύγχυση…»κλπ, με αποτέλεσμα εκ παραδρομής να διαβάζουμε μια εκτενή λασπολογία σε βάρος του Δημάρχου, η οποία σύμφωνα με τον επικεφαλής αποτελεί άσκηση Αντιπολίτευσης(!) και μάλιστα εποικοδομητικής αντιπολίτευσης(!), ενώ θα αναμέναμε στην ανακοίνωση-καταγγελία να αναγνώσουμε τις εναλλακτικές προτάσεις που προτείνει η δημοτική παράταξη, δίνοντας σαφές στίγμα της δικής της πολιτικής.
Κατανοώντας την ανάγκη να βρίσκεται η εν λόγω δημοτική παράταξη και ο επικεφαλής της στην επικαιρότητα, επαναφέροντας ακόμη και θέματα, για τα οποία είχε ο τελευταίος το βήμα να εκφράσει εκτενώς τις προτάσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι όμως που δεν έκανε, εκτός και εάν η στείρα άρνησή του σε μια πρόταση θεωρείται εναλλακτική πρόταση, του προτείνουμε πρωτίστως να ασκήσει μια αυτοκριτική για όλα τα χρόνια που ασκούσε Διοίκηση.

Σημειωτέον πως ούτε εκείνος καινοτόμησε στο παρελθόν όσον αφορά στο κυκλοφοριακό, όταν με την παρελθούσα Διοίκηση επιβάρυναν με επιπλέον κίνηση το κέντρο του Ηρακλείου, οδηγώντας όλη την κίνηση από την Λ. Ηρακλείου στον οικιστικό ιστό της πόλης μας, κλείνοντας την οδό Κηφισίας και κατασκευάζοντας ένα «ανοικτό θεατράκι», το οποίο δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό και μόνο κατ’ ευφημισμό το ονομάζουμε θεατράκι.

Παράλληλα, εκλαμβάνουμε την μη άσκηση κριτικής για τα υπόλοιπα έργα (οδοποιίας, ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων κλπ) που υλοποιούμε στην πόλη μας με τις χρηματοδοτήσεις κεντρικών φορέων(!) ως επιβράβευση και αναγνώριση του έργου μας, εφόσον δεν έχετε δημοσιεύσει κάποια αντίρρησή σας μέχρι στιγμής!

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, σας ευχαριστούμε για την ευσυνειδησία να αναγνωρίσετε την προσπάθεια που καταβάλλουμε να βελτιώσουμε την πόλη μας.