ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες πως πρόκειται να αποσυρθεί από την κούρσα των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου, με δήλωσή του, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της νεοσύστατης δημοτικής κίνησης “Νέα Πορεία”, κ. Κυριάκος Κουτρούλης.

Η δήλωση του κ. Κουτρούλη (που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κίνησης) είναι η ακόλουθη:
“Με αφορμή φήμες που με φέρουν να μην εκτίθεμαι ως υποψήφιος Δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω τα παρακάτω: Ουδεμία συζήτηση ή συνάντηση έχει γίνει μεταξύ της δημοτικής κίνησης “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ”, της οποίας είμαι επικεφαλής, με άλλη δημοτική παράταξη ή κίνηση ή πρόσωπα για συνεργασία ούτε καν έχει συζητηθεί σε συλλογικό ή προσωπικό επίπεδο τέτοια συνεργασία.

Η “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” συνεχίζει την αυτόνομη πορεία της και εγώ θα εκτεθώ ως υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Αντίπαλος μας δεν είναι τα κάθε λογής παπαγαλάκια και οι κατευθυνόμενοι συκοφάντες της προσπάθειας μας αλλά ο χρόνος και τα οξύτατα προβλήματα της πόλης.

Η απάντηση της παράταξης μας σε όλα τα ανωτέρω θα δοθεί στις γειτονιές του Ηρακλείου, στις οποίες θα δώσουμε το παρόν μέχρι την τελευταία ημέρα των εκλογών. Οι πολίτες έχουν τεράστια προβλήματα με προεξέχον το οξύτατο πρόβλημα της επιβίωσης τους και είναι πλέον ντροπή οι κάθε είδους έμμισθοι βολεμένοι να εμφανίζονται κριτές ή τιμητές των πάντων”.

Από το www.xtypos.gr