ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι όσοι παραμένουν σε διοικητικές αμειβόμενες θέσεις στον δήμο Ηρακλείου το κάνουν για τον μισθό και τίποτα παραπάνω.

Είναι τουρίστες, καιροσκόποι, δεν έχουν τσίπα επάνω τους και αυτό προκύπτει γιατί δε τους ενδιαφέρει καν η υστεροφημία τους, με τι μούτρα θα κυκλοφορούν στην πόλη μας.
Εξακολουθούν και στηρίζουν μια 100% αποτυχημένη διοίκηση, στηρίζουν τον μαέστρο αυτής της παρωδίας που θα τους εξασφαλίσει 20 χρόνια φαγούρα.

Γιατί κύριοι, μπορεί μετά το Βατερλό να τα χρεώσετε όλα στον Κο Σταύρο, αλλά μην νομίζετε ότι ο κόσμος είναι βλάκας.
Μπορεί να κάνετε χάζι με αυτά που ακούτε από τους δημότες και τους φίλους σας για τον δήμαρχο, αλλά στην συνείδηση του κόσμου μένει, ότι το τομάρι σας, σας ενδιαφέρει και τίποτα άλλο.
Κρίμα γιατί κάποιοι από την δημοτική αρχή είναι χρόνια Ηρακλειώτες, είχαν ένα όνομα στην πόλη μας, δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα, και ήρθε η ώρα να το κάνουν αυτό για τις καρέκλες και για τα 2000 ευρώ.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, για εκείνους που δικαιολογούνται πίσω από την κομματική πειθαρχεία… και το Ηράκλειο?

Δε σας νοιάζει το Ηράκλειο πιστοί στρατιώτες της ΝΔ?
Δε σας ενδιαφέρει ο αρκετός κόσμος που γνωρίζετε και περιμένει από εσάς να φερθείτε με το κύρος και την αξιοπρέπεια που περιμένουν.

Όσο συμμετέχετε στην διοίκηση του δήμου, φθείρεστε το ίδιο με τον Στ. Γεωργόπουλο, και το κόστος θα είναι ανάλογο, και αυτό θα το διαπιστώσετε στο μέλλον.