ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΠ

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM» στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου κατά την διάρκεια της παρέλασης για την Εθνική Εορτή.
Οι 39 απλήρωτοι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν σιωπηρά και με απόλυτο σεβασμό στην ημέρα και στην εκδήλωση, μαζί με τις οικογένειές τους, καθώς παρά τις ψεύτικες υποσχέσεις της δημοτικής αρχής και του δημάρχου της πόλης Σταύρου Γεωργόπουλου, παραμένουν απλήρωτοι για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο…!

Αποδεικνύοντας στην πράξη για ακόμα μία φορά, ότι δεν ενδιαφέρονται να εμπλακούν σε μικροπολιτικές διαμάχες ενόψει των δημοτικών εκλογών, οι  εργαζόμενοι στο Δημοτικό Ραδιόφωνο «Επικοινωνία 94 FM» κατάφεραν με τη στάση τους να κερδίσουν τους Ηρακλειώτες, που κατά δεκάδες κατέθεσαν τη συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα τους.

Αμέσως μετά την παρέλαση η διαμαρτυρία συνεχίστηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου μοιράστηκε ενημερωτικό φυλλάδιο, αναρτήθηκε πανό και μεταδόθηκαν από μεγάφωνο τα αιτήματα των εργαζομένων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τη στήριξή τους στον αγώνα των εργαζομένων εξέφρασαν για ακόμα μία φορά δεκάδες τοπικά στελέχη όλων των δημοτικών παρατάξεων.

Ανάμεσά τους ο υποψήφιοι δήμαρχοι Ηρακλείου Αττικής κ.κ. Νίκος Μπάμπαλος και Ειρήνη Κατσινοπούλου, ο νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών και υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής (Βόρειος Τομέας) κ. Γιώργος Καστρινάκης, αλλά και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κ. Γεωργόπουλου, οι οποίοι για ευνόητους λόγους ζήτησαν να μην δημοσιοποιηθεί η υπέρ των εργαζομένων στάση τους…!