2ΠΟΛΟ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν ήθελα να ασχοληθώ αλλά ο Κος Γρηγοριάδης δε με αφήνει…

Καταρχήν να σας πω ότι στο δίκτυο πολιτών υπάρχουν 2ος πόλος, που αντιπροσωπεύται από 7 πρόσωπα, και αυτοχαρακτηρίζονται «αριστερή απάντηση» στο δίκτυο πολιτών Ηρακλείου. Βγάζουν δικές τους ανακοινώσεις, με λίγα λόγια λειτουργούν ανεξάρτητα και έχω την εντύπωση ότι φέρνουν σε δύσκολη θέση την Κα Καστινοπούλου που είναι η επικεφαλής του δικτύου πολιτών.

Τις ανεξάρτητες επιστολές του 2ου πόλου της παράταξης θα τις δημοσιοποιούσαμε στο blog αλλά δεν γνωρίζω ακόμα τι συμβαίνει με το δίκτυο, και ποιος κυβερνά την παράταξη και κατά πόσο είναι επίσημες.

Η δεύτερη ανακοίνωση αναφέρει κάτι σαν οδηγίες στους δημότες για την επιλογή που θα καταλήξουν στον υποψήφιο για δήμαρχο.

Να θυμίσω στον Κο Γρηγοριάδη, ότι το 2006 λόγω της γνωστής προσωπικής κόντρας που είχε με τον Μαστοράκο, είχε φαγωθεί να τον φάει από δήμαρχο.

Να θυμίσω ότι μέχρι που είχε προτείνει να γίνει συνασπισμός όλων των παρατάξεων κόντρα στον Μαστοράκο και να επέλεγαν από κοινού επικεφαλής.

Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι γνωστό, όπως και τα αποτελέσματα της θητείας του Στ. Γεωργόπουλου, όλο αυτό το διάστημα ο Κος Γρηγοριάδης ήταν απών και εξαφανισμένος, ο υποκινητής της απελευθέρωσης του Ηρακλείου από τον Μαστοράκο, που φυσικά δεν τον ένοιαζε ποιος θα γίνονταν δήμαρχος αρκεί να έφευγε ο Μαστοράκος, ελάφρυνε τον καημό του και δεν έκανε ούτε μια δημόσια κριτική για τον νυν δήμαρχο κατά την διάρκεια της τετραετίας.

Αντί λοιπόν να αναλάβει την ευθύνη της τότε πρότασης του γιατί το φαβορί να κερδίσει τον Μαστοράκο ήταν ο Γεωργόπουλος όπως και έγινε, έρχεται πάλι μετά από 4 χρόνια και με μια άκυρη ανακοίνωση, και μάλλον ανεπίσημη, να ξανά προτείνει!

Και δεν είναι ότι απλώς προτείνει αλλά πρώτα απαξιώνει την αξία όλων των επικεφαλής, ενώ νωρίτερα κάνει μια εισαγωγή για την ακαταλληλότητα που διακρίνει την πλειοψηφία των συμμετεχόντων στα ψηφοδέλτια όλων των παρατάξεων.

Εγώ θα προτιμούσα και νομίζω ότι ο Κος Γρηγοριάδης το οφείλει να κάνει την αυτοκριτική του σχετικά με το ότι στήριξε τον Στ. Γεωργόπουλο το 2006, και να αφήσει τον κόσμο να κρίνει εκείνος με το φτωχό του το μυαλό ποιόν θα επιλέξει για νέο δήμαρχο.

Εξάλλου το ένστικτο σας, Κε Γρηγοριάδη, σας πρόδωσε το 2006, ή μάλλον δε σας ενδιέφερε το ποιος θα αναλάβει τον δήμο, αλλά ποιος θα τον παραδώσει.