500 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΕΪ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΗ

Μου δίνεται η αφορμή ως πρόεδρος της επιτροπής Μπάσκετ να αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα.

Όταν πληροφορηθήκαμε ότι τελικά το γήπεδο δε θα σκεπαστεί αλλά απλώς θα γίνουν κάποιοι έργα ανάπλασης πέρα από την απογοήτευση που νοιώσαμε ως διοίκηση του συλλόγου απαιτήσαμε τα έργα ανάπλασης να γίνουν το καλοκαίρι. Παρά τις δεσμεύσεις τα έργα άρχισαν  2Ο/9 και συνεχίζονται με καταστροφικές συνέπειες για το σύλλογο.


5ΟΟ παιδιά του συλλόγου σε Μπάσκετ και Βόλεϊ δεν έχουν στέγη.

Το Λυπηρό αλλά και το παράδοξο είναι ότι ο Αντιδήμαρχος έργων του δήμου ήταν αθλητής του Τυφώνα και γνωρίζει τις συνέπειες της επιλογής του να γίνουν τα έργα τώρα.
Όσο Αφορά το έργο αλλαγής από ανοιχτό γήπεδο σε κάποιο είδος κλειστού σας θυμίζω ότι:

Τον Σεπτέμβριο του 2ΟΟ7 Υπήρξε η σκέψη δημιουργίας άλσους στον ιστορικό χώρο του ανοιχτού μας γηπέδου.

Αμέσως καλέσαμε σε συνέντευξη τύπου τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στη Βίλλα Στέλλα.
Παραβρέθηκαν όλες οι δημοτικές παρατάξεις με τους επικεφαλής πλην της ενωμένης τότε παράταξης του νυν δημάρχου.  Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την αντίθεση τους στη σκέψη της δημοτικής αρχής. Τους γνωστοποιήσαμε τη θέση μας να σκεπαστεί ο συγκεκριμένος χώρος εξηγώντας τους λόγους. Φυσικά ο δήμαρχος αναγκάστηκε να υπαναχωρήσει από την αρχική του θέση.

Μετά από μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις  23/10 Λάβαμε επιστολή από την «Δημοκρατική Συνεργασία» με υπογραφή του Κου Μαστοράκου που ανέφερε τα παρακάτω:

"Διαφωνούμε με κάθε σκέψη κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου, επιθυμούμε τη διατήρηση του ανοιχτού γηπέδου η οποία έχει φιλοξενήσει τέσσερις γενεές νεολαίων της πόλης μας. Η συγκεκριμένη παράταξη το 2010 Ψήφισε τη σύναψη δανείου από το δήμο για τη μετατροπή ανοιχτού γηπέδου σε κάποιο είδος κλειστού σύμφωνα με την πρόταση της νυν διοίκησης"!!

Φτάσαμε στο σήμερα όπου η όποια μελέτη κατασκευής κλειστού στο συγκεκριμένο χώρο έχει κολλήσει.

Απαιτούμε από όλες τις δημοτικές παρατάξεις να μας κάνουν σαφείς τις προθέσεις τους για το συγκεκριμένο θέμα.

Απαιτούμε από όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που έχουν ή είχαν διοικητικό ρόλο στο σύλλογο να πιέσουν την παράταξη στην οποία συμμετέχουν για ξεκάθαρες απαντήσεις.  Την ίδια απαίτηση έχουμε και από τυχόν αθλητές, προπονητές που συμμετέχουν σε δημοτικές παρατάξεις.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!

Βαγγέλης Νικολάου
Πρόεδρος Επιτροπής Μπάσκετ "Τυφώνα"