ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΛΑΠΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ

Τις γειτονιές του Ηρακλείου συνεχίζουν να επισκέπτονται ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παντελής Βλασσόπουλος και στελέχη της συνδυασμού ΑΚΕΠ “Ηράκλειο Η Επόμενη Μέρα” όπως μας ενημερώνει δελτίο τύπου της παράταξης.

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης ΑΚΕΠ ΗΡΑΚΛΕΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ  «περπάτησε» την οδό Πλαπούτα στο Άνω Ηράκλειο και την περιοχή του Ψαλιδίου, με αντιπροσωπεία συνεργατών του.
Καταστηματάρχες και κάτοικοι  συνομίλησαν με τον κ. Βλασσόπουλο, ανέπτυξαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αντάλλαξαν απόψεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε περιοχές που κατά καιρούς έχουν παραμεληθεί.

“Το κλίμα των συζητήσεων ήταν ιδιαίτερα θερμό αφού τόσο ο Π. Βλασσόπουλος, όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, είχαν τη διάθεση να ακούσουν με υπομονή κάθε παράπονο και κάθε πρόταση των πολιτών για να πάει η πόλη μπροστά” αναφέρεται στο δελτίο τύπου της παράταξης.

Εξόρμηση των γυναικών της παράταξης

Γυναικείο άρωμα  «μύρισε» ο πρωινός καφές στην πλατεία του Ηρακλείου, αφού 20 γυναίκες από την παράταξη ΑΚΕΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, επισκέφθηκαν  την Κυριακή 10 Οκτωβρίου την περιοχή του κέντρου.

Οι θαμώνες της κεντρικής πλατείας υποδέχθηκαν... θερμά τη γυναικεία παρουσία και οι  υποψήφιες του συνδυασμού μίλησαν μαζί τους για όσα τους απασχολούν  και μοίρασαν έντυπο υλικό. “Η ενεργή παρουσία των γυναικών στα τοπικά δρώμενα και οι  ικανότητές τους να συνεισφέρουν δημιουργικά με τις προτάσεις τους στην πόλη, απεικονίζεται στο ψηφοδέλτιο της ΑΚΕΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, γεγονός που  οι πολίτες αναγνωρίζουν και επικροτούν” επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη

Από το www.xtypos.gr