ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ"

Η δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον κο Μπάμπαλο μετά το προμελετημένο περιστατικό που σημειώθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Ηρακλείου, κου Σταύρου Γεωργόπουλου, και στόχο είχε να προσβάλλει και να μειώσει μια εκδήλωση, τον επικεφαλής αλλά και τους παρευρισκόμενους, έσπευσε να εκμεταλλευθεί το περιστατικό για άμεση προβολή της δικής τους πολιτικής και ιδεολογικής υπόστασης. Θεωρούμε πως εάν η δήλωση αφορούσε εξολοκλήρου στην καταδίκη, χωρίς να μετατρέπεται σε διαφήμιση της παράταξης, θα έπειθαν ακόμη και εμάς για την ειλικρίνεια της δήλωσής τους.
Σαφώς όμως τέτοιου είδους συμπαράσταση που μοναδικό στόχο έχει την αυτοπροβολή και την έμμεση προσβολή του Δημάρχου αναφέροντας «διακριτικά» το περιστατικό δεν τις χρειάζεται ο δημοτικός συνδυασμός του Σταύρου Γεωργόπουλου. Και παρόλο που το περιστατικό αυτό καθεαυτό που σημειώθηκε από παραβατικά άτομα την ημέρα των εγκαινίων είναι προσβλητικό, δεν είναι ικανό να μειώσει την αξιοπρέπεια τόσο του Δημάρχου όσο και των παρευρισκόμενων.

Αντιθέτως, η ενέργεια αυτή προσβάλλει εξολοκλήρου τους δράστες όσο και τους ηθικούς αυτουργούς της ενέργειας αυτής, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά α) την αδυναμία ορισμένων συμπολιτών να έχουν μια πολιτισμένη αντιπαράθεση και β) την λανθασμένη σκέψη να βάλλουν το έργο της δημοτικής αρχής, βάλλοντας τον επικεφαλής της.

Λυπούμεθα, αλλά ο στόχος δεν επιτεύχθη. Αντιθέτως, αν και αποδοκιμάζουμε την ενέργεια αυτή, ευχαριστούμε τους δράστες και ηθικούς αυτουργούς που απέδειξαν με αμεσότητα αυτό που καιρό υποστηρίζουμε για υπόγειες διαδρομές και μικροπολιτικές. Τα λόγια μας έλαβαν μορφή με το περιστατικό αυτό και προσδοκούμε όσοι ήταν παρόντες αλλά ακόμη και όσοι πληροφορήθηκαν το περιστατικό να θυμούνται πάντα πως τα φαινόμενα απατούν.

Συγκεκριμένα, να επανεξετάζουν τις δηλώσεις πολιτικών προσώπων, διότι πίσω από το σύνθημα, το οποίο γράφεται σε μια εφημερίδα(στη συγκεκριμένη περίπτωση του κου Μπάμπαλου για καταδίκη της παραβατικής ενέργειας) υπάρχει ένα παρασύνθημα, το οποίο δεν το αποκαλύπτουν ποτέ και αυτό είναι που δεν γνωρίζουν οι δημότες του Ηρακλείου για να κρίνουν με βάση την αλήθεια και όχι ψεύδη!
Τους βανδαλισμούς παραβατικών, διεστραμμένων και πολιτικά ανήθικων και αντιδημοκρατικών στοιχείων τη συγκεκριμένη ημέρα ο δημοτικός συνδυασμός όραμα για το Ηράκλειο δεν τα λαμβάνει υπόψη, εφόσον κάποιοι επιλέγουν να κρύβονται και δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους!

Από το www.zonews.gr