ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ...

Δεν είναι δυνατό ο Γεωργόπουλος να σοβαρολογεί.

Δεν μπορεί ακόμα να γκρινιάζει και να χαρακτηρίζει τους πρώην συνεργάτες του που αποχώρησαν λαμόγια, όταν έχουμε χάσει τον λογαριασμό, νομίζω 18 δημοτικοί σύμβουλοι έχουν παραιτηθεί και ανεξαρτητοποιηθεί, 6 ή 7 γενικοί γραμματείς έχουν παραιτηθεί, αρκετοί πρόεδροι και αντιπρόεδροι σε δημοτικές επιχειρήσεις (άγνωστος αριθμός), και ο Στ. Γεωργόπουλος να επιμένει!

ΕΛΕΟΣ!

Η επιμονή αυτού του ανθρώπου είναι το κάτι άλλο.
Η έλλειψη λογικής και αξιοπρέπειας απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό δεν μπορείς να την περιγράψεις με λέξεις. Βρίσκει πάντα μια δικαιολογία. Φταίνε τα πάντα εκτός από τον ίδιο. Είναι όλοι οι άλλοι στραβοί εκτός από τον εαυτό του. Οι συμπτώσεις παύουν να ισχύουν στο άπειρο ενώ μέχρι τότε ο ίδιος είναι στο απυρόβλητο.

Αυτή η μοναδική περίπτωση μας επιφυλάσσει εκπλήξεις μέχρι το τέλος.
Σήμερα έμαθα πως ο Γεωργόπουλος ζητάει εκτάκτως ΝΕΑ έγκριση μελέτης κόστους 15.000 για την κατασκευή ενιδρύου!!!!

Και αυτό ενώ υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι, υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί στον δήμο. Εντωμεταξύ πρέπει να σας ενημερώσω ότι σχετικά με τα έσοδα από τα τραπεζοκαθίσματα έκανα λάθος.

Τα εισπραχθέντα χρήματα είναι πολύ λιγότερα από τα 128.000 ευρώ.
Το ενδιαφέρον όμως είναι το σύνολο των εσόδων σε σχέση με αυτά που έπρεπε να εισπράξει ο δήμος μας από τους καταστηματάρχες και καφετεριάρχες το 2009.

Κάθεστε?
Από τα 1.436.763,66 που έπρεπε να εισπράξει ο δήμος το 2009 έχει εισπράξει μόλις 323.569,25!

1.112.194,41 ευρώ μείον στα ταμεία του δήμου μας, ποσό που θα μπορούσε να καλύψει την ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης του δήμου χωρίς προβλήματα στις πληρωμές των εργαζομένων για ένα χρόνο.

Έχουμε γράψει και στο παρελθόν σχετικά με τα έσοδα τα οποία δεν εισπράττονται.

Έχουμε γράψει σχετικά με την σπέκουλα των αιρετών για τα έξοδα των δημοτικών επιχειρήσεων και την προσπάθεια τους να στρέψουν την κοινωνία του Ηρακλείου εναντίων των εργαζομένων που δήθεν δεν εργάζονται και θέλουν να αμείβονται.

Με αυτά τα στοιχεία αποδεικνύεται περίτρανα η αδυναμία και η ανεπάρκεια της διοίκησης του δήμου να λειτουργήσει και να αναλάβει τις ευθύνες της, αντί να καταφεύγει στην εύκολη πρακτική του «για όλα φταίνε οι εργαζόμενοι».

Σας περίσσευε Κε Γεωργόπουλε 1 εκατομμύριο ευρώ και δε το έχετε εισπράξει?

Αν θέλει η κάθε διοίκηση για μικροπολιτικούς λόγους να καλοπιάνει τους καφετεριάρχες και τους καταστηματάρχες της πόλης ας το κάνει χωρίς αυτό να γίνεται σε βάρος του δήμου και των εσόδων του.

Και ενώ ο Κος Γεωργόπουλος έχει εισπράξει μόλις το ¼ από τα οφειλόμενα φέρνει το 2010 επιπλέον μείωση για τα τέλη που πρέπει να πληρώνουν οι μαγαζάτορες στον δήμο.

Ένα ένα τα ανακαλύπτουμε αλλά ότι βρίσκουμε θα το δημοσιοποιούμε γιατί εδώ παίζεται χοντρό παιχνίδι με θύματα εργαζόμενους, που όπως είχαμε γράψει για την περίπτωση των εργαζομένων της καθαριότητας η διοίκηση προσπαθεί να καλύψει τις δικές της παραλείψεις και ανεπάρκεια στην πλάτη των όμηρων, άμοιρων και σε πολλές φορές απλήρωτων εργαζομένων σε διάφορες υπηρεσίες στον δήμο.