Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ "ΚΡΕΜΑΣΕ" ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ

ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Σε όλα τα σημεία του πλανήτη, φτιάχνουν τους δρόμους και δη τους παραλιακούς την άνοιξη. Στην Ελλάδα περιμένουν να πάει μέσα Ιουλίου για να δημιουργήσουν χάος. Με την ίδια πανέξυπνη τακτική, αποφάσισαν στον ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, να αρχίσουν βελτιωτικά έργα στο ανοικτό γήπεδο του Τυφώνα στην οδό Πολυτεχνείου, πρίν από 15 ημέρες. Δηλαδή περίοδο έναρξης της προετοιμασίας όλων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομών, αλλά και ξεκινήματος προπονήσεων, όλων των τμημάτων των ακαδημιών μας.

Και όπως είναι φυσικό, μια διαδικασία που με την σωστή οργάνωση θα διαρκούσε το πολύ 10 ημέρες, τα έργα προβλέπεται να τελειώσουν αρχές Νοεμβρίου. Να συμπέσουν δηλαδή και με τις δημοτικές εκλογές.

Γιατί όμως παρά τις υποσχέσεις της Δημοτικής αρχής, ότι το ανοικτό θα "κλείσει", δεν έκλεισε ποτέ???

Και γιατί τώρα αρχίσανε τα έργα πασαλείματα. Γιατί πολύ απλά βρισκόμαστε στην Ελλάδα. Εμείς δεν εκμεταλευόμαστε την δύναμή μας και οι αρχές δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

Έτσι φτάσαμε το εφηβικό μας να ψάχνει χώρους να προπονηθεί, το παιδικό να κάνει μια προπόνηση την εβδομάδα και οι ακαδημίες να ξεκινήσουν την εκμμάθηση των βασικών με φιλικούς αγώνες...

Ευχαριστούμε το Δήμο για την βοήθεια που προσέφερε στο σωματείο μας όλη την χρονιά που πέρασε και ειδικά τώρα που μερίμνησε να διαλυθούν οι ακαδημίες μας...

Από το http://typhonas.blogspot.com