ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, κ. ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ

Πρόταση για διενέργεια ανοιχτής δημόσιας συζήτησης στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου απηύθυνε προς τους συνυποψηφίους του ο υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Νίκος Μπάμπαλος.

Η επιστολή του κ. Μπάμπαλου είναι η εξής: 
“Αγαπητοί Συνυποψήφιοι Δήμαρχοι της Πόλης του Ηρακλείου,
Έμειναν λιγότερες από 3 εβδομάδες για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, για να αποφασίσουν οι συνδημότες μας, ποιά παράταξη και ποιός από μας, θα επιλεγεί να αναλάβει τη Διοίκηση της Πόλης μας για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Σε μια εποχή που οι Πολίτες είναι δύσπιστοι, που πολλές φορές απαξιώνουν την Πολιτική και την συμμετοχή στα κοινά, θεωρώ ότι είναι χρέος μας να επαναφέρουμε την Πολιτική στην πρώτη γραμμή, αφήνοντας πίσω την παραπολιτική, για να συμβάλλουμε έτσι ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μας μαζί, στο να κάνουμε το Δημότη και Πολίτη πρωταγωνιστή στην ζωή της Πόλης μας, για ό,τι αφορά την καθημερινότητά του, τα προβλήματά του και την ποιότητα ζωής του.

Προς την κατεύθυνση αυτή, θεωρώ ότι πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μας, έτσι ώστε οι δημότες του Ηρακλείου να γνωρίσουν καλύτερα τις θέσεις, τις προτάσεις και τις απόψεις μας που αφορούν τη διαχείριση και επίλυση των προβλημάτων της Πόλης μας, αλλά να ενημερωθεί και εκτενέστερα και πιο σφαιρικά σε επίπεδο επικεφαλής των παρατάξεων της Πόλης μας, για το πώς αντιλαμβανόμαστε και προσωπικά ο καθένας μας, τις προοπτικές για το Μέλλον του Ηρακλείου.

Σας προσκαλώ λοιπόν όλους σας από κοινού, σε ένα δημόσιο διάλογο, παρουσία των συνδημοτών μας στην πλατεία του Ηρακλείου σε ώρα και μέρα και συντονιστή γενικής αποδοχής, που θα ορίσουμε από κοινού, σε ειδική διαπαραταξιακή επιτροπή για το θέμα αυτό.

Ο ζωντανός αυτός διάλογος των υποψηφίων Δημάρχων, που προτείνω να μεταδοθεί και ζωντανά από το δημοτικό ραδιόφωνο της Πόλης μας, θα δώσει περιεχόμενο στην έννοια της δημοκρατίας στην Πόλη μας και θα ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον των συνδημοτών μας για την αξία της συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων, που αφορούν την ποιότητα ζωής στο Ηράκλειο, τα επόμενα χρόνια.
Αναμένοντας την αποδοχή της πρότασής μου, είμαι στη διάθεσή σας να εξετάσουμε από κοινού τους όρους και τις προϋποθέσεις, για την πραγματοποίηση αυτής της κοινής παρουσίας μας ενώπιον των συνδημοτών της Πόλης μας.

Με εκτίμηση
Νίκος Μπάμπαλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής”


Απο το www.xtypos.gr