ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΩΝΤΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

Tη στήριξη του στην υποψηφιότητα του κ. Νώντα Σπυρόπουλου εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής, κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης ο οποίος, μετά από μια μακρά πορεία στο πολιρτικό σκηνικό της πόλης, δεν κατεβαίνει με κάποιο συνδυασμό σε αυτές τις εκλογές. Η δήλωση του κ. Χριστοδουλίδη είναι η ακόλουθη: “Στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη στηρίζω τον Νώντα Σπυρόπουλο. Τον στηρίζω όχι τόσο γιατί αποτελεί επιλογή του ΠΑΣΟΚ αλλά κυρίως γιατί τον γνωρίζω εδώ και 35 περίπου χρόνια. Χρονικό διάστημα παραπάνω από ικανό για να σας διαβεβαίωσω για την εντιμότητα, το ήθος, την ακεραιότητα του ανθρώπου.

Το θετικό πρόσημο της υποψηφιότητας του ενισχύεται από το γεγονός πως πρόκειται για πρόσωπο άφθαρτο χωρίς διασυνδέσεις, διαπλοκές καθώς και δεσμεύσεις με κατεστημένα πρόσωπα και συμφέροντα. Το άμεπτο και ασυμβίβαστο του χαρακτήρα του είμαι σίγουρος πως θα φέρει την κάθαρση από τα κακώς κείμενα, θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή με ελπίδα και προοπτική για την πόλη και τους πολίτες της. Καλώ δε όσους φίλους με στήριξαν και εμπιστεύτηκαν επί είκοσι ολόκληρα χρόνια το ίδιο να στηρίξουν και να εμπιστευτούν τον Νώντα Σπυρόπουλο.

Έναν άνθρωπο εγγύηση για το Ηράκλειο. Εμπιστευτείτε τον.” Και η Μαρία Παντερή στο ψηφοδέλτιο Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Ηράκλειο Η Πόλη μας” του κ. Σπυρόπουλου συμπεριλαμβάνεται και η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος, κα Μαρία Παντερή, η οποία είχε ακολουθήσει αρχικά τον κ. Κυριάκο Κουτρούλη στη δημιουργία της κίνησης “Νέα Πορεία”. Οι άλλες δύο τελευταίες προσθήκες του ψηφοδελτίου (που έφτασε τους πενήντα υποψήφιους), είναι ο κ. Μανώλης Κυριαζόπουλος και η κα Μαίρη Ζούνη.

Από το www.xtypos.gr