ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ

Η παράταξη του Νώντα Σπυρόπουλου θα ονομάζεται «Ηράκλειο η πόλη μας» και όχι «Δημοκρατική συνεργασία» όπως ονομάζονταν επί Γ. Μαστοράκου. Αυτό στο πλαίσιο της ανανέωσης της παράταξης που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και σηματοδοτείται από την μετά Μαστοράκου εποχή.

Έχω όμως κάποιες παρατηρήσεις που με κάνουν να πιστεύω ότι ο Νώντας Σπυρόπουλος και το επιτελείο του σκοντάφτουν σε κρίσιμα επικοινωνιακά λάθη.

Σαν όνομα ο Ν. Σπυρόπουλος είναι άγνωστο στο Ηράκλειο, όσο και αν θέλει να πιστεύει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, υπάρχουν παλιοί Ηρακλειώτες που δεν τον γνωρίζουν ούτε φυσιογνωμικά, κάποιοι δεν τον έχουν δει ποτέ και γεγονός είναι ότι ο ίδιος ο Νώντας ήταν απών για πολλά χρόνια όχι μονό από τα κοινά του Ηρακλείου αλλά και από το Ηράκλειο συνολικά.

Βλέποντας κάποιος που δεν γνωρίζει τις εξελίξεις το «Ηράκλειο η Πόλη μας» και το «άγνωστο» όνομα του Ν. Σπυρόπουλου, θα νομίσει ότι πρόκειται για μία καινούργια ανεξάρτητη κίνηση με επικεφαλής κάποιον που πρώτη φορά βλέπει, χωρίς καμία δυναμική όπως το χρίσμα, τον μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο θα παρέπεμπε το «Δημοκρατική Συνεργασία», που ήταν ταυτισμένη η ονομασία της παράταξης με την κομματική υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Μη ξεχνάμε ότι απέχουμε μόλις 34 μέρες από τις δημοτικές εκλογές και ο Νώντας Σπυρόπουλος τώρα ουσιαστικά ξεκινάει, ακόμα δεν έχει βγει στους δρόμους, ο κόσμος δεν τον έχει δει, ο άνθρωπος δεν ξεκινάει από το μηδέν αλλά από το μείων 5.

Αυτές οι επικοινωνιακές γκάφες είναι που τον τραβάνε πίσω.
Να το έκανε αυτό πριν από 1 χρόνο μάλιστα.
Αλλά να το κάνει ένα μήνα πριν τις εκλογές είναι χαρακίρι!

Δεν γνωρίζω αν έχει κάποιο επιτελείο ο Ν. Σπυρόπουλος πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν προλαβαίνει ούτε να το αλλάξει, ούτε να τον σώσει κάποιο καινούργιο, η πρόταση μου αγαπητέ Νώντα για να μη πας άπατος είναι να χρησιμοποιήσεις το «Δημοκρατική Συνεργασία» που το ξέρει ο κόσμος, και μη νομίζεις όταν κάτω από το «Δημοκρατική Συνεργασία» δε δει το όνομα του Μαστοράκου, υπέρ σου θα είναι.

Αν το κάνεις και σου βγει, δέχομαι να γίνω επικοινωνιακός σου σύμβουλος αν γίνεις δήμαρχος…

Πλάκα κάνω :)