ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ?

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διαχειριστής του blog έχει ονοματεπώνυμο.

Παλαιότερα κάποιοι ήταν σίγουροι και το έγραφαν στα σχόλια ότι το blog ήταν του Τατάρογλου, κάποια στιγμή γράφτηκε ότι το blog ήταν του Τατούλη, τελευταία του Κυριακάκη, και η πιο πρόσφατη εκδοχή ότι η φωλιά του blog είναι στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό και το διαχειρίζονται τρεις!

Σε ότι αφορά τις παρατάξεις…
Άλλες φορές ήταν με τον Μπάμπαλο, άλλες με τον Βλασσόπουλο, μέχρι και με τον Κουτρούλη.
Το τι λέγετε με τις παρατάξεις δε με ενδιαφέρει, αλλά αν υπάρχουν εργαζόμενοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξαιτίας της υποψίας ότι μπορεί να βρίσκονται πίσω από το blog αυτό με ενοχλεί. Ο Τατάρογλου παλαιότερα μου είχε στείλει ένα e-mail που με παρακαλούσε να αναφέρω ότι δεν έχει το blog καμία σχέση με την εφημερίδα του, γιατί αυτή η υπόνοια του δημιουργούσε πρόβλημα.

Όποιος έχει πρόβλημα με το blog, ας πάει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και να ζητήσει την επιτήρηση του μέχρι να βρεθεί (που δεν υπάρχει) κάτι το επιλήψιμο.
Το έχω γράψει και άλλη φορά, όταν χαλάμε την μανέστρα στον Γεωργόπουλο ή γράφουμε κάτι που δεν του αρέσει δεν σημαίνει πως αυτό είναι έγκλημα.

Πάντα γράφουμε με στοιχεία, πάντα υπάρχουν τα περιθώρια να απαντήσει κάποιος που νιώθει ότι θίγεται ή αδικείται και εφόσον το διαπιστώσουμε και εμείς θα το αποκαταστήσουμε άμεσα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια ιδιαιτερότητα στην οποία τα στοιχεία που αναφέρονται στο blog δεν αρέσουν άρα δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται.

Έχετε αναρωτηθεί γιατί πολλά από αυτά τα στοιχεία που διαβάζεται στο blog δεν τα διαβάζεται στον τοπικό τύπο?

Υπάρχουν 2 περιπτώσεις…
Ή η εξαγορά με διακριτικό τρόπο, καταχώρηση δημοτικών διαφημίσεων, ανακοινώσεων, οπότε μια μορφή επιδότησης του δήμου προς τις τοπικές εφημερίδες.
Μία άλλη περίπτωση είναι ότι αν τολμήσει ένας εκδότης και βγάλει  ένα θέμα που τα στοιχεία είναι πραγματικά, θα φάει από τον δήθεν θιγμένο μια μήνυσαρα και θα τρέχει ο εκδότης να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας…

Εξάλλου είναι γνωστό το θράσος όλων αυτών που ξαφνικά εμφανίζονται και θιγμένοι από πάνω ζητώντας τα ρέστα.

Στην περίπτωση του blog ο μόνος λόγος που θα ενδιέφερε την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα ήταν αν υπήρχε, από την μεριά του blog εκβιασμός απέναντι στον Γεωργόπουλο με σκοπό να του αποσπάσει χρηματικά ποσά προκειμένου να μην δημοσιοποιεί θέματα που θα τον εξέθεταν, δηλαδή περίπου το αντίθετο από αυτό που κάνει ο Γεωργόπουλος με τον τοπικό τύπο, το οποίο βέβαια αυτό δεν αναγνωρίζεται ως εξαγορά, αλλά σαν μια αγνή συναλλαγή.

Κε Γεωργόπουλε, μακάρι ο εισαγγελέας να μελετήσει τις αναρτήσεις του blog, ξέρετε υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχετε παρανομήσει.

Η ουσία στο blog είναι τα κείμενα και όχι από ποιον προέρχονται, φροντίζουμε με στοιχεία και με επιχειρήματα να γινόμαστε όσο πιο ακριβείς γίνεται.

Δεν έχουμε κανένα συμφέρον και ούτε θέλουμε να γίνουμε μέρος παιχνιδιού κανενός.
Είμαστε δημότες Ηρακλείου και μας ενδιαφέρει η πόλη μας, όχι οι καρέκλες σας.