ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΑΝΤΗ

Κριτική στη Δημοτική Αρχή Ηρακλείου για το γεγονός πως δεν δόθηκε λύση στο χάλι της Λεωφόρου Ηρακλείου αυτήν την τετραετία άσκησε ο Δημοτικός Σύμβουλος της “Ηράκλειο-Η Επόμενη Μέρα”, κ. Γιώργος Βλαντής.

Ο ηρακλειώτης πολιτικός τόνισε πως η διοίκηση είχε τη συναίνεση της παράταξης του, αλλά και του μεγαλύτερου μέρους της αντιπολίτευσης για να προχωρήσει στην τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου και να αναπλάσει τον κεντρικό οδικό άξονα της πόλης. “Η λεωφόρος σήμερα εξακολουθεί να παρουσιάζει μια τραγική εικόνα” είπε ο κ. Βλαντής μεταφέροντας και εικόνες  από πρόσφατη επίσκεψη του ιδίου και άλλων στελεχών στο δρόμο.

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημάρχου, κ. Σταύρου Γεωργόπουλου : “Εγώ το πρόβλημα το διαπιστώνω 4 χρόνια, όχι τώρα...έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες για να γίνει ο δρόμος σαλόνι με βιοκλιματική μελέτη η οποία βρίσκεται στη Νομαρχία και περιμένουμε την υλοποίησή της. Δεν θέλουμε να ρίξουμε πολυκατοικίες και να θίξουμε περιουσίες δημοτών”.

Ο Δήμαρχος αναρωτήθηκε επίσης, γιατί δεν σταμάτησε η χορήγηση οικοδομικών αδειών επί της Λ. Ηρακλείου τα τελευταία 20 χρόνια, ώστε να μπορέσει να γίνει χωρίς προβλήματα το έργο της διαπλάτυνσης.   


Από το www.xtypos.gr