ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Δυσκολεύεται ο Στ. Γεωργόπουλος να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο καθώς παρά τις πολλές προτάσεις που κάνει οι αρνήσεις είναι ανάλογες.

Είναι πλέον πασιφανές ότι ο Γεωργόπουλος παλεύει να μη πέσει κάτω από την βάση δηλαδή κάτω από το 10%, και με αυτό το δεδομένο ποιος θα ήθελε να τρέξει στο πλάι του, να του γυρίζουν οι Ηρακλειώτες την πλάτη ακόμα και να τον βρίζουν και να έχει σκάσει και ένα σεβαστό ποσό για τα έξοδα της προεκλογικής εκστρατείας της παράταξης!

Αμ πως?
Τι τον περάσατε τον Σταύρο?
Κουβαρντάς δεν είσαι σίγουρα ο άνθρωπος, οπότε όσο και να λέει ότι το δημοτικό προεκλογικό του έντυπο το πλήρωσε ο ίδιος, ας ζητήσουν τις αποδείξεις οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Σε ότι αφορά τα ΚΑΠΗ και το ταξίδι στην Ιταλία που κάνει δώρο ο Γεωργόπουλος το κάνει με δικά του χρήματα ή με χρήματα του δήμου?

Σε κάποια τοπική εφημερίδα διάβασα ότι μπορούν μέλη των ΚΑΠΗ να δηλώσουν ενδιαφέρον για το δώρο στον δήμο το οποίο καλύπτει 80 ευρώ περίπου το άτομο, και όλα αυτά συμβαίνουν όταν υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι που διαμαρτύρονται προεκλογικά, όταν βρισκόμαστε στο μάτι του κυκλώνα της οικονομικής κρίσης ο Στ. Γεωργόπουλος κερνάει ταξίδια στην Ιταλία!

Σας θέλω ζεστούς γιατί η επόμενη ανάρτηση θα έχει να κάνει με ένα θέμα που θα συζητηθεί και θα φέρει σε δύσκολη θέση την δημοτική αρχή αν το θελήσει φυσικά η αντιπολίτευση, καθώς μιλάμε για μια αγορά χιλιάδων ευρώ η οποία τελικά είναι άχρηστη για τον δήμο μας, είναι άγνωστο αν έχει γίνει μειοδοτικός διαγωνισμός, όπως επίσης σχετική γνωμάτευση για την καταλληλότητα της συγκεκριμένης επιλογής.

Το θέμα αφορά αγορά για την οποία ο Στ. Γεωργόπουλος την παρουσιάζει σαν σημαντική και χρήσιμη και έγινε επί των ημερών του.