ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ

Πρώτα βιολιά, χωρίς να είναι μάλιστα υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του Ν. Μπάμπαλου, ο Στ. Παπουτσής και ο Σπ. Γουρνάς, κυκλοφορούν στο Ηράκλειο και προωθούν την επιλογή στο πρόσωπο του εσωκομματικού αντίπαλου Νώντα Σπυρόπουλου.

Ο Στ. Παπουτσής ανοιχτά είχε πει σε δημοτικό συμβούλιο ότι θα στηρίξει την παράταξη του Ν. Μπάμπαλου, ο δε Σπ. Γουρνάς δεν είχε πάρει θέση πλην την ανακοίνωση που αφορούσε την μη υποστήριξη του στο πρόσωπο του Ν. Σπυρόπουλου.

Ο καιρός όμως έχει γυρίσματα και εδώ κολλάει… ότι ο κοινός «εχθρός» φτιάχνει ανίερες συμμαχίες.

Εκτός από αυτή την «παρασκηνιακή» υποστήριξη που στην προκειμένη περίπτωση αφορά το Σπ. Γουρνά, υπάρχει εκείνη και του Κ. Κουτσούκου, ο οποίος σε περίπτωση νίκης του Μπάμπαλου θα αναλάβει την θέση του ειδικού συμβούλου.

Χαρακτηρίζω αυτές τις συμμαχίες ανίερες, διότι εκτός από το προσωπικό συμφέρον εκατέρωθεν και τις προσωπικές ίντριγκες δεν υπάρχει κανένα άλλο ενδιαφέρον.

Το παράδοξο είναι ότι ακόμα και ο Στ. Γεωργόπουλος που μας έχει φλομώσει στην ηθικολογία σε τέτοιο σημείο δεν έχει φτάσει, ίσως και να μην είχε την δυνατότητα, αλλά αντικειμενικά αν το δει κανείς, αξίζει να επιβραβεύσεις τέτοιες συμμαχίες?

Έλαβα ένα e-mail από κάποιον εργαζόμενο στον δήμο, που με παρακάλεσε να θέσω το παρακάτω ερώτημα… αν και μου έγραψε και τα ονόματα των 2 εργαζόμενων που πέρασαν στον δήμο, δε θα το κάνω.

Ενώ έχουν αιτηθεί αρκετοί συνάδελφοι που άνηκαν στην ίδια επιχείρηση, τελικά δύο που τυχαίνει να έχουν άμεση σχέση με τον Μπάμπαλο τακτοποιήθηκαν, η μία είναι δεξί του χέρι, και η δεύτερη είναι κόρη υποψηφίου συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του Μπάμπαλου.
Αναρωτιέται ο εργαζόμενος αν είναι τυχαίο.

Ποιός ξέρει….