ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Σε παρουσίαση του πρώτου μεγάλου μέρους των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξής του « Όραμα για το Ηράκλειο» προχώρησε ο επικεφαλής και Δήμαρχος της πόλης, κ. Σταύρος Γεωργόπουλους τo απόγευμα της Κυριακής 3 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από δελτίο τύπου της παράταξης.

Και επικαλούμαστε το δελτίο τύπου καθώς η εφημερίδα, όπως και τα υπόλοιπα τοπικά μέσα ενημέρωσης, δεν κλήθηκε στην εκδήλωση όποτε δεν μπορούμε να έχουμε και κάποιο ρεπορτάζ όπως κάναμε σε ανάλογες εκδηλώσεις άλλων παρατάξεων.

Περνώντας λοιπόν στην εκδήλωση, πάντα βάσει του δελτίου τύπου, ο Δήμαρχος έριξε το σύνθημα «Χωρίς κόμματα και χωρίς χρώματα» και πρώτος έδωσε τον παλμό  παροτρύνοντας του συνυποψηφίους του να ριχτούν στον προεκλογικό αγώνα με όρεξη για δουλειά, προσφορά στο Δήμο και αλληλεγγύης στους συμπολίτες.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι προχώρησαν σε γνωριμία μεταξύ τους, ένας – ένας αυτοπροσδιορίστηκαν  και όλοι μαζί έθεσαν τους αρχικούς στόχους της παράταξης  δίνοντας την υπόσχεση ότι όλοι θα λειτουργούν ως ομάδα και ως οικογένεια. Ο κ.  Γεωργόπουλος τόνισε ότι κάθε αιρετός πρέπει να “διακρίνεται από ακεραιότητα, εντιμότητα, εργατικότητα και μεγαλοψυχία και αυτό γιατί οι δημότες μας προσφέρουν το μεγαλύτερο δώρο του την ψήφο του και την εντολή να διαχειριστούμε τα τοπικά προβλήματα”.

“Κάθε καινούργια θητεία είναι κάτι καινούριο” πρόσθεσε “διαμηνύοντας σε όλους ότι έχουμε υποχρέωση στους δημότες τους οποίους πρέπει να υπηρετούμε με ευσυνειδησία, υπομονή και αγάπη”.

Τα ονόματα των υποψηφίων
Ανάμεσα στους υποψηφίους βρίσκουμε τους νυν Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Γιώργο Παπαδημητρίου, Μίλτο Βαφειαδάκη και Δημήτρη Τσαπραζλή.
Επίσης σε αυτά τα 32 ονόματα υπάρχει και η παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναίκου, κ. Τάκης Λουκανίδης.

Αναλυτικά τα ονόματα των πρώτων 32 υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων είναι:
Θανάσης Αθανασόπουλος, Μίλτος Βαφειαδάκης, Τόνια Βοζίκη, Γιάννα Βούτσα, Νίκος Βωβός, Γιάννης Γκίκας, Γιώργος Γλυκοφρύδης, Αναστάσιος Δαμιανίδης, Άντζελα Δημητρούλη, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, Φώτης Ζαλμακούπης, Πέτρος Ζέρβας, Απόστολος Ζώτος, Βούλα Ιωάννου, Γιάννης Λύκος, Γιώργος Λυμπερόπουλος, Κυριάκος Μακρής, Γιώργος Μάνδαλος,  Μαρία – Ιουστίνη (Μάιρα) Μαραγκού, Λιάνα Ματιάτου, Στέλιος Μαυράκης, Σοφία Λάτσινου, Τάκης Λουκανίδης, Γεωργία Ξανθάκη,  Πέτρος Ξενόπουλος, Στάθης Ορτουλίδης, Γιώργος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Πράνταλος, Βασίλης Σπηλιόπουλος, Νίκος Σταθόπουλος, Δημήτρης Τσαπραζλής, Μιχάλης Χελιώτης.

Από το www.xtypos.gr