ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΕΦΗΒΩΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Προκρίθηκε εύκολα στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων στην επιτραπέζια αντισφαίριση η ομάδα του Ηρακλείου Αττικής, ΑΟ Ηράκλειο 2001. Στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010 στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο, η ομάδα ΑΟ Ηράκλειο 2001 νίκησε διαδοχικά τις ομάδες Π.Ο.Κ. Έσπερος Καλλιθέας με σκορ [3-0] στη συνέχεια την ομάδα του Δ.Α.Ο. Ταύρου με σκορ [3-0] και στην συνέχεια την ομάδα του Α.Ο.Σ. Τελαμών με σκορ [3-0]. Στους αγώνες αυτούς αγωνίστηκαν για το Ηράκλειο 2001, οι πρωταθλητές Αλέκος Μητρόπουλος, Φίλιππος Μουχτούρης Βασίλης Βλασσάς και ο Βασίλης Τόμπας. 

Ο μέντορας της επιτυχίας, προπονητής σήμερα επιτραπέζιας αντισφαίρισης [ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ] και παλαιός πρωταθλητής Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μαδέσης δήλωσε ότι για να γίνει κάποιος πρωταθλητής στο πινγκ - πονγκ χρειάζεται σκληρή και οργανωμένη προπόνηση. Χρειάζεται ακόμη ταλέντο, φυσική κατάσταση, τεχνική κατάρτιση, τακτική στον αγώνα και μια σειρά άλλα πράγματα όπως καλό χειρισμό συναισθηματικών και ψυχικών καταστάσεων. Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας είναι πολλές φορές πολύ κοντά. Το σύγχρονο πινγκ-πονγκ θέλει τον αθλητή με μεγάλη ταχύτητα, δύναμη, αντοχή, και άριστη τεχνική κατάρτιση.

Η ομάδα του Ηρακλείου Αττικής, ΑΟ Ηράκλειο 2001 αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της πρώτης εθνικής κατηγορίας Α1 στην επιτραπέζια αντισφαίριση και το ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Στην πρώτη αγωνιστική που διεξήχθει το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010 στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο, η ομάδα ΑΟ Ηράκλειο 2001 που μόλις πέρσι ανέβηκε στην Α1 εθνική κατηγορία, νίκησε την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς με σκορ 4-0. Τα σετ ήταν 3-0, 3-0, 3-0, 3-1. Στον αγώνα αυτόν αγωνίστηκαν για το Ηράκλειο 2001 ο Γιώργος Πατερής, ο Αλέκος Μητρόπουλος, ο Φίλιππος Μουχτούρης, και ο Βασίλης Βλασσάς.

Από το www.zonews.gr