ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες, Αγαπητοί Ηρακλειώτες και Ηρακλειώτισσες, τo 20,40% του εκλογικού σώματος, 4.000 συμπολίτες μας, μας εμπιστεύτηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μας για ένα καλύτερο Ηράκλειο. Ο προεκλογικός αγώνας που δώσαμε ήταν όμορφος. Ήταν ρομαντικός. Αλλά όχι μάταιος. Οι αξίες της παράταξής μας παραμένουν αναλλοίωτες. 

Είμαστε η ανεξάρτητη από πολιτικά κόμματα παράταξη, ένας αυτοδιοικητικός οργανισμός με πλατιά σύνθεση και αντιπροσωπευτική παρουσία, που δουλεύει συλλογικά.

Και σήμερα που το πρόγραμμά μας δεν υπερψηφίστηκε, ο στόχος παραμένει αταλάντευτος, όπως την ημέρα της ίδρυσής μας, τον Οκτώβριο του 2005:

Αγωνιζόμαστε και παλεύουμε να βρούμε λύσεις μαζί σας συμπολίτες και συμπολίτισσες, για να κάνουμε το Ηράκλειο μας, μια ανθρώπινη Πόλη. Μια πόλη φιλική, με λύσεις σχεδιασμένες από τη βάση, από όλους εμάς, όλους εσάς, με επίκεντρο πάντα τον Άνθρωπο.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια, με αποκορύφωμα τον προεκλογικό αγώνα, δώσαμε μια μεγάλη αυτοδιοικητική μάχη μακριά από συμφέροντα και εξαρτήσεις για το συμφέρον των δημοτών και του Ηρακλείου.

Θέλω να συγχαρώ και τον κ. Σπυρόπουλο και τον κ.Βλασσόπουλο που παίρνανε στο β’ γύρο. Η πολιτική μας αξιοπρέπεια μας επιβάλει να σας ζητήσουμε να πράξετε ελεύθερα και κατά συνείδηση στον β’ γύρο, για το καλό του τόπου μας.

Σας ευχαριστούμε, οι συνεργάτες μου και εγώ, από τα βάθη της καρδιάς μας γιατί μας ανοίξατε τα σπίτια σας, όχι μόνο τώρα , αλλά και τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, που χτυπάγαμε την πόρτα σας και συζητάγαμε τα προβλήματα της γειτονιά σας.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε με ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα.
Δηλώνουμε παρόντες στα προβλήματα της Πόλης μας. Ο δικός μου αγώνας συνεχίζεται από σήμερα, για να παλέψω για ένα ΗΡΑΚΛΕΙΟ που θα αξίζει

Για το συνδυασμό «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη»
Νίκος Μπάμπαλος