ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Στον αυτόματο πιλότο είναι ο δήμος Ηρακλείου μετά τις δημοτικές εκλογές, καθώς ο απερχόμενος δήμαρχος Στ. Γεωργόπουλος έχει εγκαταλείψει την θέση του, για την ακρίβεια χρέη δημάρχου εκτελεί ο Κος Παπαδημητρίου.

Η κατάσταση με τους εργαζόμενους στις δημοτικές επιχειρήσεις είναι τραγική.
Όπως ενημερωθήκαμε το προσωπικό του παιδικού σταθμού της ΚΕΚΟΙΠΟΙΑ είναι απλήρωτοι από τον Σεπτέμβριο, οι εργαζόμενοι στην ραδιοφωνία είναι απλήρωτοι από τον Αύγουστο, και ο πρώην δήμαρχος που μίλαγε για το μνημόνιο και για την κοινωνική του πολιτική βρίσκεται εκτός υπηρεσίας.

Σε αυτό το blog το είχαμε προβλέψει πολύ καιρό πριν ότι ο Στ. Γεωργόπουλος μέχρι την τελευταία μέρα που θα αποχωρούσε από τον δήμο, θα άφηνε την υπογραφή του με τον χειρότερο τρόπο. Το ερώτημα μου είναι τι ρόλο έχει ο Κος Παπαδημητρίου?
Να γράψει στο βιογραφικό του ότι διατέλεσε υπηρεσιακός δήμαρχος για 2 μήνες?

Η κατάσταση για τους δεκάδες ίσως και περισσότερους από εκατό εργαζόμενους έχει γίνει πλέον τραγική, κανένα ενδιαφέρον, καμία αξιοπρέπεια από μεριάς των εναπομεινάντων δημοτικών συμβούλων?

Σηκωθείτε και φύγετε τώρα!
Αν δεν έχετε ακόμα τσίπα επάνω σας, τουλάχιστο να φύγετε με ψηλά το κεφάλι, αξιοπρεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις σας, δεν έχετε κανέναν λόγο να εμφανίζεστε στο δημαρχείο της πόλης.
Είσαστε διακοσμητικοί και αστείοι!
Είναι δυνατόν στις μέρες που βιώνουμε να μην υπάρχει η παραμικρή ευαισθησία να πληρωθούν οι εργαζόμενοι που είναι τόσους μήνες απλήρωτοι?

Σε λίγες εβδομάδες μπαίνει ο Δεκέμβρης, ο πιο δύσκολος μήνας του χρόνου, λόγω της καταβολής του δώρου.

Αυτή ήταν και είναι μέχρι την τελευταία στιγμή η διοίκηση και το ήθος του Στ. Γεωργόπουλου, του δημάρχου με το 15.5%, που πίστευε ότι θα κέρδιζε τις φετινές εκλογές, που έπεσε από τα σύννεφα, με το χαμηλό ποσοστό που συγκέντρωσε.

Αναρωτιέμαι τι γίνεται με τα σωματεία των εργαζομένων, περιμένουν να αναλάβει η νέα διοίκηση για να διαπραγματευτεί? Αν οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι από τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο, γιατί έφτασαν μέχρι σήμερα να συζητάμε το θέμα?

Οι πρόεδροι των επιχειρήσεων υπάρχουν?
Τι θέση παίρνουν για την συγκεκριμένη κατάσταση?

Τι μπάχαλο είναι αυτό που αφήνετε Κε Γεωργόπουλε?