ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ” ΚΑΙ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ”

Ανταλλαγή ανακοινώσεων έχουμε μεταξύ των παρατάξεων “Ηράκλειο-Ανθρώπινη Πόλη” του κ. Νίκου Μπάμπαλου και “Ηράκλειο-Η Πόλη μας” του κ. Νώντα Σπυρόπουλου.

Την αρχή έκανε η “Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη” που κατήγγειλε προσπάθεια εκβιασμού και εκφοβισμού δημόσιων υπαλλήλων από στελέχη και φίλους της παράταξης του κ. Σπυρόπουλου.
Η απάντηση από την παράταξη “Ηράκλειο-Η Πόλη μας” ήταν η εξής: “Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης “Ανθρώπινη Πόλη”, ζητάμε να υπάρξουν επώνυμες καταγγελίες και για τον εκβιάζοντα και για τον εκβιαζόμενο. Άλλως η επιχειρούμενη προσπάθεια αποπροσανατολισμού δεν μπορεί να σημαίνει τίποτε άλλο παρά απώλεια ψυχραιμίας.

Όσο για την τελευταία φράση-απειλή “Ελπίζουμε να μην επανέλθουμε” δηλώνουμε ότι εμείς κλείνουμε με αυτή τη λιτή ανακοίνωση κάθε διχαστική αντιπαράθεση με τον Ν. Μπάμπαλο, γιατί η ανακοίνωσή του δεν εκφράζει ούτε τους φίλους, ούτε τους συνεργάτες του. Επιτέλους ας μείνει κάτι όρθιο σ’ αυτή  την πόλη.”

“Τα ονόματα είναι στη διάθεση σας”
Μετά την ανακοίνωση της παράταξης του κ. Σπυρόπουλου  η “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη” επανήλθε με την ακόλουθη ανακοίνωση:
“Το ήθος και το κύρος του Νίκου Μπάμπαλου και της παράταξής μας «ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» έπρεπε να σας είναι γνωστό. Όλα τα χρόνια προσπαθούμε και κτίζουμε σε αξίες.
Σας δηλώνουμε ότι τα ονόματα ή ότι άλλο ζητηθεί είναι στην διάθεσή του κ. Νώντα Σπυρόπουλου. Επιστρέφουμε λοιπόν και λέμε, ότι πράγματι κάτι πρέπει να μείνει όρθιο από αυτό, που συνεχώς  κατεδαφίζεται τα τελευταία  χρόνια στην πόλη.  Επίσης θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό, ότι η διχαστική αντιπαράθεση δεν μας  αφορά.

Από το www.xtypos.gr