ΜΕΧΡΙ 31/12/2010 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Όσοι νομίζετε ότι έχουμε ξεμπερδέψει από τον Στ. Γεωργόπουλο κάνετε λάθος.
Ο απερχόμενος δήμαρχος κάνει φιλότιμες προσπάθειες να παραδώσει τον δήμο όσο πιο μπάχαλο γίνεται. Τελευταία ακούσαμε ότι υπήρχε (και υπάρχει ακόμα) πρόβλημα με τον ανεφοδιασμό καυσίμων ακόμα και των απορριμματοφόρων. Τα χρέη έχουν κτυπήσει κόκκινο, παντού στον δήμο απλήρωτοι εργαζόμενοι για μήνες, προμηθευτές που περιμένουν εδώ και μήνες να πληρωθούν και ο Κος Γεωργόπουλος αισθάνεται περίφημα που θα παραδώσει τον δήμο σε τέτοιο χάλι.
Η πικρία που μεταλλάχθηκε σε μίσος για τον νέο δήμαρχο Π. Βλασσόπουλο από τον απερχόμενο, που δεν τον είχε ότι θα έφτανε τόσο ψηλά, πόσο μάλλον με την πρώτη προσπάθεια.

Ο πραγματικός χαρακτήρας του Στ. Γεωργόπουλο, που τον έχουμε περιγράψει πολλάκις και μάλιστα πολύ πριν από την προεκλογική περίοδο, καταδεικνύεται με την ρεβανσιστική του στάση απέναντι στους δημότες προπάντων, καθώς τα προβλήματα που αφήνει δεν θα έχουν αντίκτυπο μόνο στην νέα δημοτική αρχή αλλά και στους Ηρακλειώτες.

Ο Κος Γεωργόπουλος είναι εκείνος που μίλαγε για το χρέος που κληρονόμησε από τον Γ. Μαστοράκο, είναι εκείνος που το χρέος που δημιούργησε από το μυαλό του πλαστογραφώντας το δημοσίευμα εφημερίδας, το έσερνε μέχρι τις πρόσφατες εκλογές.
Ο Στ. Γεωργόπουλος είναι εκείνος που παραδίδει τον δήμο μας στην χειρότερη δυνατή κατάσταση. Αν όντως είχε παραλάβει το χρέος που επικαλούνταν, και δε μας είπε ποτέ πως παρά την χρηστή διοίκηση και διαχείριση του αυξήθηκε!, δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να παραδώσει έναν δήμο σε αυτή την κατάσταση, πόσο μάλλον όταν πίστευε προεκλογική και μέχρι την πρώτη Κυριακή ότι έχει πιθανότητες να επανεκλεγεί.

Εντυπωσιάζομαι διαβάζοντας κάποια σχόλια τις τελευταίες μέρες που αναφέρονται στην νέα διοίκηση, η οποία παρεμπιπτόντως δεν έχει αναλάβει ακόμα την 1/1/2011 αναλαμβάνει, πως θα κάνει εκείνο, τι θέση θα πάρει για το άλλο, πως διαχειριστεί το τάδε πρόβλημα κτλ…

Αν και θα θεωρηθώ από τους συνήθεις κομισάριους ότι υποστηρίζω την νέα δημοτική αρχή, αναρωτιέμαι, για κάποιον που τον ενδιαφέρουν τα κοινά του δήμου μας, γιατί δεν ασχολείται με την παρούσα δημοτική αρχή, αλλά προκαταβολικά ρωτά για το τι πρόκειται να κάνει σε προβλήματα που βλέπει ότι διευρύνονται.
Προφανώς δεν τον ενδιαφέρει κάποιων που κάνει τέτοιου είδους σχόλια ο δήμος μας, η λειτουργία του, αλλά και οι δημότες, αλλά το πώς θα εκτεθεί η νέα δημοτική αρχή. Προφανώς είναι κάποιος αντίπαλος, ο οποίος ευτυχώς δεν εκλέχθηκε διότι με τα σχόλια του φανερώνει ότι δε του καίγεται καρφάκι.

Διαβάζω κάποιοι γράφουν, ότι η νέα διοίκηση θα φάει, θα πέσει μάσα κτλ…
Γνωρίζετε ότι πλέον αν κάποιος είναι πρόεδρος σε μια δημοτική επιχείρηση η οποία δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της απέναντι στην εφορία τότε αν είναι ελεύθερος επαγγελματίας δεν θα μπορεί και ο ίδιος ο πρόεδρος της επιχείρησης να πάρει φορολογική ενημερότητα για την επιχείρηση του?
Τα χρέη που αφήνει ο Στ. Γεωργόπουλος είναι τόσα που όχι δεν υπάρχουν περιθώρια να φαγωθούν χρήματα, αλλά το ζητούμενο είναι στα 3μιση χρόνια που διαρκέσει η θητεία της νέας δημοτικής αρχής, πως θα ισοσκελιστεί αυτό το χρέος.

Και αυτή την φορά το χρέος είναι πραγματικό και όχι πλαστογραφία δημοσιεύματος.

Θέλω κλείνοντας να πω σε εκείνους που ανησυχούν καταρχήν ότι υπάρχει δήμαρχος ο οποίος μπορούν να απευθύνονται μέχρι τέλος του χρόνου, κατά δεύτερο να μην ανησυχούν γιατί έτσι και αλλιώς θα υπάρχουν πολλά προβλήματα στην νέα δημοτική αρχή που θα έχουν να ασχολούνται και να ασχολούμαστε κατά την διάρκεια της θητείας της.