Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ

Τις τελευταίες μέρες έχω ενημερωθεί από φίλους ότι διάφοροι θέλουν να άρουν το απόρρητο του blog. Οι διάφοροι δεν είναι μόνο πολιτικά πρόσωπα αλλά και υπάλληλοι του δήμου, οι οποίοι δηλώνουν θιγμένοι από κάποια σχόλια που αναρτήθηκαν προεκλογικά.




Θα ξεκινήσω με τα πολιτικά πρόσωπα. 
Αν είχαν έστω και την παραμικρή αξιοπρέπεια, αν είχαν λίγο τσίπα, δε θα τα έβαζαν με το blog, όταν γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, το κουκλοθέατρο που παίζεται με τον τοπικό τύπο, και εννοώ την ελεγχόμενη ενημέρωση που γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις με χρήματα των δημοτών. Αν είχαν έστω την παραμικρή ευαισθησία για την δημοκρατία και την ελεύθερη έκφραση, όλα αυτά τα χρόνια θα είχαν καταγγείλει και θα επιδίωκαν αυτή η κατάσταση να είχε σταματήσει, θα επιδίωκαν την ανεξαρτησία του τύπου και όχι τα αλισβερίσια που ανάλογα με το χρώμα του χρήματος θα ενημερώνονται οι δημότες.

Μπορεί κάποια σχόλια να είναι χυδαία, μπορεί να είναι ανώνυμα, αλλά παρόμοιες συζητήσεις και κουβέντες ακούγονται στα καφενεία στην πλατεία και όχι από ανώνυμους…
δεν είδα κανέναν από αυτούς που θέλουν να φιμώσουν το blog να βγουν στην πλατεία και να αναζητήσουν τους επώνυμους που διασπείρουν διάφορα, οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι γνωστοί – άγνωστοι, αλλά κανένας δε τους πειράζει γιατί κάποια στιγμή μπορεί να φανούν χρήσιμοι.

Η χυδαιότητα που είδαμε προεκλογικά στο blog, δε διαφέρει από την χυδαιότητα αυτών των ανθρώπων που δήθεν βγαίνουν από τα ρούχα τους όταν θέλουν και σε άλλες περιπτώσεις σφυρίζουν αδιάφορα…
Εξάλλου η κοινωνία μας δυστυχώς απαρτίζεται και από χυδαίους ανθρώπους οι οποίοι είναι πιο «τολμηροί» δυστυχώς από εκείνους που έχουν λόγο και άποψη. Γι’ αυτό, το ότι φαίνονται, περισσότερο οι χυδαίοι, δεν φταίνε οι ίδιοι, αλλά οι υπόλοιποι που αφήνουν αυτή την πλασματική εικόνα να πλανάται.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν απωθημένα, άνθρωποι πωρωμένοι, που δεν «μασάνε» και δεν έχουν μέτρο στο πως θα εκφραστούν, υπάρχουν και αυτοί. Δηλαδή αν το blog τους αποκλείσει αυτό θα σημαίνει ότι η κοινωνία μας καθάρισε από δαύτους?
Όταν τα πολιτικά πρόσωπα έβγαζαν εντολοδόχους να βρίζουν και να λασπώνουν τους άλλους υποψήφιους τότε ήταν καλά?

Έτσι και αλλιώς είναι τόσο βρωμερό το πολιτικό σκηνικό, που είναι αστείο κάποιο πολιτικό πρόσωπο να νιώθει θιγμένο από κάποιο σχόλιο, όσο χυδαίο και αν είναι αυτό.
Την χυδαιότητα κύριοι αναζητήστε την πρώτα στον εαυτό σας, και μετά στους ανώνυμους, πρώτα σε ότι έχετε πει και ότι έχετε πράξει, γιατί όπως έχω πει και άλλες φορές δε σας ανάγκασε κανένας με το ζόρι να εκτεθείτε στα κοινά, και από την στιγμή που εκτίθεστε θα έχετε να αντιμετωπίσετε και τέτοιες περιπτώσεις, πόσο μάλλον όταν δίνετε δικαιώματα και σκανδαλίζετε την κοινή γνώμη.

Σε ότι αφορά τους Εργαζόμενους στον δήμο. 
Δεν γνωρίζω κάτω από πιο πρίσμα έχετε αυτή την πρόθεση, αλλά αυτό που έχω να σας πω είναι ότι στην μαύρη 4ετια του Γεωργόπουλου δεν στείλατε ούτε ένα mail για να καταγγείλετε αντεργατικές συμπεριφορές τις οποίες τις μαθαίναμε από σπόντα, παρόλο που με τις αναρτήσεις μας υποστηρίζαμε το σύνολο των εργαζομένων στον δήμο, και κατακρίναμε τις όποιες απαράδεκτες συμπεριφορές της δημοτικές αρχής έπεφτε στην αντίληψη μας.

Μου κάνει εντύπωση πως ξαφνικά κάποιοι εργαζόμενοι που ήταν στα λαγούμια τους, ξαφνικά «σηκώνουν κεφάλι» και θέλουν να τα βάλουν με λάθος στόχο!!!!
Θέλετε να αποδείξετε σε κάποιον κάτι?
Θέλετε να εξυπηρετήσετε κάποιον συγκεκριμένα?

Φυσικά και δεν πάει ανταποδοτικά το πράγμα, επειδή μπορεί να ήμασταν μαζί σας και να δημοσιοποιούσαμε τα προβλήματα σας που δεν είχατε το θάρρος να το κάνετε εσείς οι ίδιοι, αλλά το να καταφέρεστε ενάντια στο blog, εξαιτίας κάποιων ανώνυμων σχολίων, με συγχωρείτε αλλά δε με πείθεται.

Όπως για άγνωστους λόγους κωφεύατε 4 χρόνια, για άγνωστο λόγο ξαφνικά σηκώνετε μπαϊράκι σε ένα ανεξάρτητο μέσο.
Ελπίζω να κάνω λάθος, αν δεν κάνω τότε μιλάμε για παρόμοια χυδαιότητα και φυσικά όχι από ανώνυμους!

Κλείνοντας, σας προκαλώ όσους από εσάς θέλετε να γίνει άρση του απορρήτου του blog, για να δω και εγώ από περιέργεια ποιοι είσαστε, και να λύσω και την απορία μου για τους λόγους που θέλετε κάτι τέτοιο.
Εξάλλου στο blog υπάρχει αρκετό υλικό που θα έβρισκαν αρκετοί εισαγγελείς ενδιαφέρον, που παραδόξως δεν έχει φτάσει μέχρι σήμερα στα χέρια τους.