ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ”

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής είχαμε στην τελευταία εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου της παράταξης “Ηράκλειο-Η Πόλη μας”. Μετά και την τελική καταμέτρηση των σταυρών από το Πρωτοδικείο η κα Μαίρη Ζούνη παίρνει την τέταρτη και τελευταία έδρα του συνδυασμού με 495 ψήφους έναντι 487 ψήφων του κ. Στάθη Αγγελινά ο οποίος βρισκόταν αρχικά μπροστά από την κα Ζούνη.

Η κα Ζούνη εκλέγεται για πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά έχει μια πλούσια θητεία στα κοινά της πόλης συμμετέχοντας ενεργά επί σειρά ετών σε συλλόγους και Διοικητικά Συμβούλια Νομικών Προσώπων του Δήμου.

“Ευχαριστώ τους συνδημότες και συνδημότισσες μου που με τίμησαν με τη ψήφο τους και με εξέλεξαν Δημοτική Σύμβουλο στο Ηράκλειο. Υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ με συνέπεια και ευθύνη για καλύτερη ποιότητα ζωής γιατί το Ηράκλειο είναι Πόλη μας”.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Αγγελινάς δήλωσε στο Χτύπο ότι σέβεται το αποτέλεσμα ενώ έσπευσε να συνεχάρη την κα Ζούνη για την εκλογή της δίνοντας της ευχές για τη συνέχεια. “Θα συνεχίσω να είμαι παρών και κοντά στην παράταξη που πιστεύω ότι έχει να δώσει πολλά στην πόλη με τον Ν. Σπυρόπουλο, τον Γ. Μαστοράκο τον Κ. Κουτρούλη και τη Μ. Ζούνη” δήλωσε στην εφημερίδα μας ο έμπειρος πολιτικός που θα βρεθεί εκτός Σώματος μετά από πολυετή θητεία. 

Από το www.xtypos.gr