ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ... ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ

Σιγή ιχθύος στα δημοτικά μας, ενώ η κατάσταση του δήμου είναι στο κόκκινο.
είχα γράψει πριν από 2 εβδομάδες για την αντιπολίτευση που αδρανεί και δεν δημοσιοποιεί τουλάχιστο ένα δελτίο τύπου κατά του απερχόμενου δημάρχου  Στ. Γεωργόπουλου, αλλά ήρθε η ώρα να τα ακούσει και η νέα δημοτική αρχή…

Τι θα πει ότι ο Γεωργόπουλος εξακολουθεί και το παίζει δεσποτικός, δεν ενημερώνει δυσκολεύει την όποια πρόσβαση των νέων στελεχών της ερχόμενης διοίκησης στον δήμο?
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, διώξτε τον, εξάλλου έχει φάει 2 μήνες ποινή παύσης από την περιφέρεια που δεν πρόκειται να εφαρμοστεί, όπως έδειξε και το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ανεπιθύμητος, τι περιμένετε?

Ο Κος Γεωργόπουλος είναι υπηρεσιακός δήμαρχος αν δε το έχετε καταλάβει, δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις, είναι τελειωμένος, είναι τυπικά δήμαρχος.
Η νέα δημοτική αρχή, χάνει χρόνο κάνοντας το χατίρι στον απερχόμενο δήμαρχο για να μην τον συγχύσει?, για να μην τον προκαλέσει?

Πραγματικά δεν έχω καταλάβει γιατί αυτή η στάση χαμηλών τόνων, όταν υπάρχει μια τόσο σοβαρή κατάσταση στον δήμο μας, όταν ο απερχόμενος δήμαρχος όχι μόνο να το παίζει παγόνι δεν τον παίρνει, αλλά θα έπρεπε να γλύφει για να έχει επιεική αντιμετώπιση όταν θα αρχίσουν να ψάχνουν και να πέφτουν οι καταλογισμοί σαν το χαλάζι!

Μάλλον η νέα δημοτική αρχή είναι ακόμα μουδιασμένη από το εκλογικό αποτέλεσμα ή δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι έχει κερδίσει τον δήμο για να πάρει φόρα και αρχίσει τις όποιες απαραίτητες αλλαγές με το καλημέρα που δείξουν ότι από 1/1/2011 θα φυσήξει φρέσκος αέρας στην διοίκηση του δήμου μας.