ΑΓΡΙΕΨΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Την αντίδραση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου προκάλεσε μια αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του απερχόμενου δημάρχου Ηρακλείου Στ. Γεωργόπουλου, προς τους διευθυντές και τμηματάρχες του Δήμου. Συγκεκριμένα ο Στ. Γεωργόπουλος απέστειλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «Με την ευκαιρία της αποχώρησής μου, ύστερα από την εκλογική διαδικασία για τις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές, από τη θέση του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τη συνεργασίας μας. 

Κατά τη διάρκεια της τετραετίας 2007-2010 επιτελέστηκε κατά γενική ομολογία σημαντικό έργο, το οποίο είναι εναρμονισμένο με τις ανάγκες της πόλης μας. Θεωρώ βέβαια ότι θα συνεχίσετε την προσπάθεια για το καλό του Δήμου και της πόλης μας. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας και ικανοποίηση όλων των προσωπικών σας στόχων. Σας εύχομαι για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος Χρόνια Πολλά. ΥΓ. Παρακαλώ να διαβιβάσετε τις ευχαριστίες μου σε όλο το ανθρωπινό δυναμικό της υπηρεσίας που προίσταστε. Με εκτίμηση, Σταύρος Γεωργόπουλος, Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Αντιπρόεδρος ΤΕΔΚΝΑ».

Ο Σύλλογος Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων αναφέρει πως «Με την ευκαιρία της αποχώρησης του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής κ. Γεωργόπουλου Σταύρου, μετά τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών που τον κατέταξαν τέταρτο κατά σειρά εκλογής, θα θέλαμε να σχολιάσουμε το έγγραφο που απευθύνεται στους υπαλλήλους με ημερομηνία 23/12/2010, μέσω των Δ/ντων αι Τμηματαρχών.
Σημειώνει:

1.«Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την συνεργασία.» Για ποια συνεργασία από μέρος του ομιλεί ο απερχόμενος Δήμαρχος όταν ο ίδιος με αποφάσεις του παράνομες ανέτρεψε κάθε υπαλληλική ιεραρχία και ουσιαστικά απαξίωσε υπαλλήλους και υπηρεσίες, εξαναγκάζοντας μέχρι παραιτήσεως από την εργασία, κάποιους από αυτούς.

2.«Την τετραετία 2007-2010 επιτελέστηκε κατά γενική ομολογία σημαντικό έργο». Αυτό από πού προκύπτει; Μήπως από τα αποτελέσματα των εκλογών ή την παραίτηση εννέα Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίες (Πανελλήνιο ρεκόρ όλων των εποχών)

3.Οι υπάλληλοι τιμούν το ψωμί που τρώνε αυτοί και οι οικογένειες τους και δεν χρειάζονται παραινέσεις ή διαταγές για να κάνουν σωστά τη δουλεία τους.

4.Τέλος ακόμα και τώρα που η εξουσία του πνέει τα λοίσθια, ο τρόπος που διάλεξε να «επικοινωνήσει» με τους υπαλλήλους δείχνει ότι «ο λύκος και αν εγέρασε…»

Υ.Γ. Κ. Γεωργόπουλε σας διαβιβάζουμε τις ευχές του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για προσωπική και οικογενειακή υγεία. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων».

Από το www.zonews.gr

Δικό μας σχόλιο
Ποτέ δεν είναι αργά…
Ο σύλλογος εργαζομένων του δήμου όρθωσε ανάστημα και είπε τα πράγματα με το όνομα τους, λίγο καθυστερημένα βέβαια, σίγουρα σε μια δεδομένη στιγμή που η όποια μαγκιά μοιάζει εκ του ασφαλούς. Η ανοχή και η χαλαρή αντίδραση του σωματείου των εργαζομένων του δήμου απέναντι στην απερχόμενη δημοτική αρχή ξενίζει σε σχέση με την παραπάνω ανακοίνωση.