ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ.... ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ DIMARXE.GR

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στο επιτελείο απερχόμενου Δημάρχου μεγάλου Δήμου της Αττικής, λίγες ημέρες πριν την παράδοση του Δήμου στη νέα δημοτική Αρχή.

Η θητεία του στο τιμόνι του Δήμου κρίνεται αποτυχημένη και πλέον, όπως κάποιοι άλλοι ομόλογοί του, τρέχουν να μπαλώσουν τις τρύπες. Τρύπες ικανές να τον εκθέσουν στα μάτια του επόμενου Δημάρχου, με τον οποίον δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Ο ίδιος γνωρίζει πως ο διάδοχός του μπορεί να του καταλογίσει σοβαρότατες διοικητικές ευθύνες και για τούτο το λόγο συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη των στενών του συνεργατών.

Η συνάντηση έγινε προ ημερών στο σπίτι παλαιού στελέχους της παράταξης και η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, περιστράφηκε γύρω από το πώς θα «μπαλώσουν» την κατάσταση. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως ένας από τους στενούς συνεργάτες του Δημάρχου έριξε στο τραπέζι την ιδέα της διάρρηξης στο Δημαρχείο(!), προφανώς επειδή είναι και της… μόδας τελευταία.

Μάλιστα, συνέχισε τη σκέψη του (ολόκληρο σχέδιο!), μέσα σε αντιδράσεις, λέγοντας να «μισθώσουν» επαγγελματίες(!) για να φαίνεται όσο το δυνατό πιο αληθοφανές και να αφαιρέσουν επιμελώς αρχεία που «καίνε»!

Ανακουφιστικό είναι το γεγονός, σας τo μεταφέρουμε, όπως το μάθαμε, πως το άτυπο συμβούλιο απέρριψε κατηγορηματικά την πρόταση του συγκεκριμένου "κυρίου"...

Πηγή της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας dimarxe.gr σημειώνει πως η δεδομένη "λύση" δε βρήκε σύμφωνο ούτε τον απερχόμενο Δήμαρχο, ο οποίος ωστόσο ανησυχεί ιδιαίτερα για την επόμενη ημέρα... Το χρέος είναι μεγάλο και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος διαμηνύει δεξιά κι αριστερά ότι θα διατάξει ενδελεχείς ελέγχους αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για κακοδιαχείριση...

Άντε να δούμε τι θα δούμε...


Από το www.dimarxe.gr