Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ” ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΥΣ κ.κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ

Επίθεση στον επικεφαλής της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης “Ηράκλειο-Η Πόλη μας” , κ. Νώντα Σπυρόπουλο, και τον πρώην Δήμαρχο κ. Σταύρο Γεωργόπουλο εξαπολύει με ανακοίνωσή της η παράταξη “Ηράκλειο-Ανθρώπινη Πόλη” του κ. Νίκου Μπάμπαλου.

Η “Ηράκλειο-Ανθρώπινη Πόλη” κατηγορεί τους κ.κ. Σπυρόπουλο και Γεωργόπουλο, πως μεθοδευμένα την απέκλεισαν από τις επιτροπές στις πρόσφατες δημαιρεσίες στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής.
Η ανακοίνωση της παράταξης είναι η εξής:

“Την Κυριακή 2-1-2011 έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης μας για την εκλογή του προεδρείου του, καθώς και των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής.

Πριν ακόμα ξεκινήσουν οι εργασίες του νέου Δημοτικού Συμβουλίου έπεσαν οι μάσκες των νεόκοπων «σωτήρων» και των αποτυχημένων των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010, που σε αγαστή συνεργασία- συνέχεια αυτής της δεύτερης Κυριακής των εκλογών του Νοεμβρίου- απέκλεισαν την παράταξή μας από τη συμμετοχή της στις παραπάνω επιτροπές και στέρησαν τη δυνατότητα της εκπροσώπησης σε αυτές, μιας παράταξης, που πριν από δύο μήνες έλαβε ποσοστό 20,50% περίπου του εκλογικού σώματος της Πόλης.

Οφείλουμε λοιπόν να αποκαλύψουμε και να καταγγείλουμε την άθλια μεθόδευση και την παλαιοκομματική λογική, που στοχεύοντας σε μικροπαραταξιακά πρόσκαιρα οφέλη, επέλεξαν οι εμπνευστές της την πολιτική του αποκλεισμού της παράταξής μας από επιτροπές που έχουν σημαντικό ρόλο στα δημοτικά πράγματα.

Θέλουμε να γνωρίσουμε λοιπόν στον κ. Σπυρόπουλο, ότι οι επιτροπές του Δήμου δεν λειτουργούν με βάση τα προσωπικά, συγγενικά ή άλλα κριτήρια, που ο ίδιος γνωρίζει καλά, και στον κ. Γεωργόπουλο, ότι το μήνυμα των εκλογών ήταν πολύ ηχηρό για τέτοιες μεθοδεύσεις…

Επειδή πράγματι τα προβλήματα του Δήμου, της Πόλης και των Πολιτών είναι πολλά, για την επίλυση των οποίων θα απαιτηθεί διάλογος, συναίνεση, συνεργασία πολλών, η παράταξή μας “ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΠΟΛΗ” θα συμμετέχει με παρατηρητές – εκπροσώπους της στις επιτροπές αυτές, επιδιώκοντας να συμβάλει δημιουργικά στην προσπάθεια αυτή”.


Από το www.xtypos.gr