ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ?

Ο πιο επικίνδυνος εχθρός είναι ο κακός εαυτός.
Σε μια ομάδα ή καλύτερα σε μία δημοτική ομάδα ο χειρότερος εχθρός είναι ο εκ των έσω κακός συνεργάτης.

Ακόμα επίσημα δεν έχουν οριστεί οι αντιδήμαρχοι, πρόεδροι, αντιπρόεδροι κτλ…
την Τρίτη στο δημοτικό συμβούλιο θα αναλάβουν και επίσημα τα πρόσωπα που από την 1/1/2011 έχουν ξεκινήσει να ενημερώνονται και να τακτοποιούνται στα διάφορα πόστα που θα αναλάβουν.
Στις 2 εβδομάδες που έχουν περάσει, έχουν ακουστεί διάφορα για κάποιους που είτε έχουν μπει σαν αγελαδάρηδες σε σαλούν, είτε δεν έχουν καταλάβει την ευθύνη που πρόκειται να αναλάβουν δημιουργώντας με το καλημέρα κλίμα δυσαρέσκειας, αρνητικών εντυπώσεων, μέχρι και παρόμοιες εντυπώσεις εποχής Σταύρου Γεωργόπουλου!

Το αστείο είναι ότι δεν προέρχονται από τον χώρο της δεξιάς εκείνοι για τους οποίους μάθαμε ότι μπήκαν με τα κέρατα, χωρίς να έχουν ιδέα του αντικειμένου, χωρίς να επιδιώκουν την στοιχειώδη ενημέρωση. Η απορία που προκύπτει, εφόσον δεν σκοπεύουν να ενημερωθούν, εφόσον δεν γνωρίζουν το αντικείμενο, τι ακριβώς θα κάνουν στις θέσεις ευθύνης που αναλαμβάνουν? Θα κάνουν τους προϊσταμένους? Θα βγάλουν τα κόμπλεξ τους? Θα το παίζουν πρόεδροι για να ανέβει το πρεστίζ τους στην κοινωνία?

Έχω εμπιστοσύνη στον Βλασσόπουλο και τον Βλαντή και πιστεύω όταν φτάσουν στην αντίληψη τους αυτές οι προθέσεις και οι συμπεριφορές θα αντιδράσουν άμεσα και θα επιληφθούν, δεν πρόκειται κανένας από αυτούς να προσφέρει τίποτα ούτε στην νέα δημοτική αρχή, ούτε στους δημότες, ούτε στις επιχειρήσεις του δήμου ή στον δήμο.

Θεωρώ θετικό ότι κάποιοι «εκδηλώνονται» άμεσα, δημιουργώντας σαφή εικόνα για τις βλέψεις και την πραγματική διάθεση τους να ασχοληθούν με τα κοινά. Εξάλλου το έχω αναφέρει πολλάκις, όταν βρεθεί κάποιος στην εξουσία τότε δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.
Το Ηράκλειο πέρασε 4 χρόνια με μια διοίκηση που χόρτασε από άσχετους, κομπλεξικούς, ανεύθυνους «διοικητές», οι Ηρακλειώτες εξέλεξαν την παράταξη του Π. Βλασσόπουλου γιατί πίστεψε ότι προτείνει κάτι διαφορετικό. Αν κάποιοι μπήκαν στο άρμα του Π. Βλασσόπουλου για να εκλεγούν και τώρα λένε «εμένα με ψήφισαν οι Ηρακλειώτες» φυσικά αλλά γιατί σε ψήφισαν κε σύμβουλε? Γιατί συμμετείχες σε μία παράταξη που είχε κάποιο προφίλ που όπως μαθαίνουμε το αγνοείς και το παίζεις εκλεγμένος!

Να θυμίσω στους συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους γιατί μάλλον έχουν κοντή μνήμη ότι το σλόγκαν του Γεωργόπουλου ήταν αυτό ακριβώς «Τον δήμαρχο τον εξέλεξε ο Ηρακλειώτικος λαός και έχει χρέος απέναντι του»

Μήπως κατεβήκατε με λάθος παράταξη?