ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ

Η νέα δημοτική αρχή εξασφάλισε να δανειστεί από την Ν. Ιωνία όχημα προκειμένου να περισυλλέξει κλαδιά και άλλα αντικείμενα που είναι παρατημένα σε δρόμους της πόλης εδώ και μήνες. Η επιχείρηση έγινε σε δρόμους του κάτω ψαλιδίου και στον πράσινο λόφο, στην περισυλλογή συμμετείχε και ο νέος δήμαρχος Π. Βλασσόπουλος ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανήσυχος και ευαίσθητος σε θέματα καθαριότητας, ενώ έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα με τον στόλο καθαριότητας του δήμου ο οποίος είναι δεσμευμένος σε συνεργεία ή ακινητοποιημένος λόγο έλλειψης ανταλλακτικών.
Οι πληροφορίες λένε ότι η νέα δημοτική αρχή ετοιμάζει μια κίνηση έκπληξη στο θέμα της καθαριότητας χωρίς να αναφέρουν όμως περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτό που διαρρέει είναι ότι πρόκειται για μια κίνηση που δεν έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια και θα ωφελήσει πολλαπλά τον δήμο μας.

Παρά τα διάφορα παρατράγουδα που συμβαίνουν και έχουν να κάνουν με συγκεκριμένους συμβούλους στον δήμο, λόγω άγνοιας ή ελλιπούς εμπειρίας σε διοικητικό επίπεδο, παρά τα προβλήματα στα οικονομικά θέματα, η κεφαλή της διοίκησης είναι αισιόδοξη και σίγουρη ότι μπορεί να υπερκεράσει τις όποιες δυσκολίες και να αποδείξει την δυναμική της.

Σίγουρα ο κόσμος περιμένει άμεσα κάποιες ενέργειες και κυρίως σε θέματα προσωπικού που αφορούν το νοικοκύρεμα του δήμου αλλά και την ανάδειξη περιβόητων υποθέσεων αδιαφάνειας της προηγούμενης διοίκησης. Την Τρίτη στο 1ο δημοτικό συμβούλιο θα αναλάβουν και επίσημα οι δημοτικοί σύμβουλοι τις θέσεις ευθύνης.