ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

H πρώτη Τακτική  Συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής πραγματοποιείται την Τρίτη και ώρα 19:00  στην αίθουσα των Συνεδριάσεων του Δημαρχείου (Καραγιώργη και Μαρ. Αντύπα). Τα περισσότερα θέματα αφορούν τον ορισμό των νέων διοικήσεων των Νομικών Προσώπων, ενώ υπάρχει και θέμα πρόσληψης συμβασιούχων στον τομέα της καθαριότητας.
Αναλυτικά, τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
1.Αντικατάσταση μελών καθώς και των αναπληρωτών τους και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ (11/μελές) του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «ΚΕΝΤΡΟ
 ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (Α΄ΚΑΠΗ)».
2.Αντικατάσταση μελών καθώς και των αναπληρωτών τους και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ (11/μελές) του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Β΄ΚΑΠΗ».
3.Αντικατάσταση μελών καθώς και των αναπληρωτών τους και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ (11/μελές) του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ».
4.Αντικατάσταση μελών καθώς και των αναπληρωτών τους και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ (9/μελές) του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ».
5.Αντικατάσταση μελών καθώς και των αναπληρωτών τους και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ (11/μελές) του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ».
6.Αντικατάσταση τακτικών μελών  του Διοικητικού Συμβουλίου  της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Κ.Ε.Α.Π.Π.Η.Α – ΘΕΟΓΕΝΗΣ» καθώς και των αναπληρωτών τους (11/μελές).
7.Αντικατάσταση τακτικών μελών  του Διοικητικού Συμβουλίου  της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Κ.Ε.ΚΟΙ.Π.Η.Α» καθώς και των αναπληρωτών τους.
8.Αντικατάσταση μελών καθώς και των αναπληρωτών τους και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ (9/μελές) του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ».
9.Αντικατάσταση μελών καθώς και των αναπληρωτών τους και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ (11/μελές) του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ».
10.Αντικατάσταση μελών και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας  στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής» με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ » καθώς και των αναπληρωτών τους (9/μελές).
11.Ορισμός εκπροσώπου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να εκπροσωπήσει αυτόν, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας Κατασκευαστική – Εμπορική Ανώνυμη Εταιρία Δήμου Ηρακλείου Αττικής – Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ (Κ.Ε.Α.Ε.Δ.Η.Α – Α.Ε  ΟΤΑ) (της οποίας ο Δήμος είναι μέτοχος), με  θέμα τον ορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αυτής.
12.Ορισμός Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και του Αναπληρωτή του για τη διετία 2011-2012.
13.Ορισμός τριών Δημοτικών Υπαλλήλων με τους αναπληρωτές τους, ως μέλη της Επιτροπής του άρθρου 46 του ΕΚΠΟΤΑ για τις προμήθειες του Δήμου (διενέργεια  δημοπρασίας – αξιολόγηση προσφορών) καθώς  και τριών υπαλλήλων μαζί με τους αναπληρωτές τους ως μέλη της επιτροπής του άρθρου 28 του ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή των υλικών που αφορούν προμήθειες για το έτος 2011.
14.Ορισμός Επιτροπής παραλαβής προμηθειών εργασιών του άρθρου 67 του ΠΔ 28/80 για το έτος 2011.
15.Συγκρότηση επιτροπής εκποίησης κινητών πραγμάτων άρθρου 199 του Ν. 3463/2006, για το έτος 2011.
16.Ορισμός δημοτικών συμβούλων για την συγκρότηση της επιτροπής εκποίησης και αγοράς ακινήτων άρθρων 186 και 191 του Ν. 3463/2006 για το έτος 2011.
17.Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής, παραλαβής προμηθειών της Δ/νσης Περιβάλλοντος για το έτος 2011, βάσει του άρθρου 28 του ΕΚΠΟΤΑ.
18.Συγκρότηση Επιτροπής κοπής δέντρων, για το έτος 2011.
19.Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων  με τους αναπληρωτές τους για την συγκρότηση Επιτροπής  Παραλαβής έργων του Δήμου, δαπάνης μικρότερης των 5.869,41 Ε για το έτος 2011.
20.Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου  με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση Επιτροπής  Παραλαβής έργων του Δήμου, δαπάνης άνω των 5.869,41 Ε για το έτος 2011.
21.Eγκριση πρόσληψης οκτώ (8) οδηγών αυτοκινήτων και δεκαέξι (16) εργατών καθαριότητας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Δήμο μας, χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, μέσω Α.Σ.Ε.Π για την κάλυψη έκτακτων αναγκών των υπηρεσιών της Δ/νσης Περιβάλλοντος, ανταποδοτικού χαρακτήρα.
22.Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ» ΑΜ  53/07.
23. Εξουσιοδότηση υπαλλήλων Ταμιακής Υπηρεσίας από το Δ.Σ. που θα μπορούν να κάνουν αναλήψεις και καταθέσεις από τους λογαριασμούς του Δήμου που τηρεί στις τράπεζες Millennium Bank, Εθνική Τράπεζα, Αγροτική Τράπεζα , Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων καθώς επίσης να υπογράφουν τις επιταγές που εκδίδονται από τους λογαριασμούς των παραπάνω τραπεζών.

Από το www.xtypos.gr