ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με τα Γυμνάσια της πόλης, προκήρυξε διαγωνισμό έκθεσης για μαθητές της τρίτης τάξης με θέμα «Η επανάσταση του 1821 και η σημασία της για τη σημερινή εποχή». Η αξιολόγηση των εκθέσεων θα γίνει από τη φιλόλογο του 1ου Λυκείου κυρία Πανταζή Σταυρούλα. Αυτή που θα ξεχωρίσει θα εκφωνηθεί αντί πανηγυρικού λόγου, από το συντάκτη ή τη συντάκτριά της πριν την έναρξη της παρελάσεως από την εξέδρα των επισήμων. 

Σημειώνουμε πως όπως συνηθίζεται η κατάθεση στεφάνων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24/3 ώρα 12.00 στο Μνημείο Ηρώων (πλ. Αγίου Λουκά) ενώ η παρέλαση μαθητών, φορέων και συλλόγων την ημέρα της 25ης Μαρτίου, στις 11.00 στη Λ. Ηρακλείου και από την οδό Ζεφύρου μέχρι τη Χρυσανθέμων.

Υπεύθυνοι παρέλασης ορίζονται οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Ιφιγένεια Αλβανού (1ο Δημοτικό) και Γιώργος Μπαλούγιας (2ο Λύκειο).

Τελετάρχες των εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου ορίζονται ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Μοσχονάς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Ηλίας Μπάρμπας.

Από το www.zonews.gr