Σάββατο, Μαρτίου 12, 2011

"ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ" Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή για το Δήμο Ηρακλείου το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης κλήθηκε να ψηφίσει τον Προϋπολογισμό  και το ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης του Δήμου για το 2011 την Πέμπτη 3 Μαρτίου.


Η νέα Δημοτική Αρχή “προσγείωσε” το φετινό Προϋπολογισμό σε πιο λογικά επίπεδα σε σχέση με την προηγούμενη δημοτική περίοδο με τα προσδοκώμενα έσοδα και έξοδα να ανέρχονται στα 57 εκ. ευρώ όταν ο περσινός είχε φθάσει τα 102 (!) εκ. ευρώ. Και αν από αυτά τα 57 εκατομμύρια αφαιρέσουμε τα 13 εκ. ευρώ για την απόκτηση του κτήματος Φίξ, που είναι εξαιρετικά αμφίβολο να συμβεί, το τελικό ποσό δεν υπερβαίνει τα 44 εκ. ευρώ.

“Ο Προϋπολογισμός απεικονίζει τη δεινή πραγματικότητα στην οποία βρίσκεται ο Δήμος” ανέφερε ο Δήμαρχος, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, στην εισηγητική έκθεση του Προϋπολογισμού για να προσθέσει πως ο Δήμος είναι υπερχρεωμένος με ελλιπή εσωτερική οργάνωση και νομικά πρόσωπα που λειτουργούν χωρίς στρατηγική και όραμα.

Σχετικά με τις δανειακές υποχρεώσεις ο Δήμαρχος ενημέρωσε πως ο Δήμος χρωστάει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ) 9.681.295 ευρώ με  την ετήσια τοκοχρεωλυτική δόση να φθάνει τα 2,7 εκ. ευρώ.  Τα υπόλοιπα βεβαιωμένα χρέη του Δήμου φτάνουν τα 6 εκ. ευρώ εκ των οποίων τα 2,5 εκ. είναι άμεσα απαιτητά. Επίσης, οι υποχρεώσεις των Νομικών Προσώπων υπολογίζονται στα 2 εκ. ευρώ. “Για να ξεχρεώσει ο Δήμος θα έπρεπε να δώσει το σύνολο των εσόδων του για τα δύο επόμενα χρόνια” είπε ο Δήμαρχος που πρόσθεσε πως ο Δήμος έχει υπερβεί τα όρια που θέτει η κυβέρνηση για να πάρει άλλα δάνεια. 

Όπως εξήγησε, οι στόχοι της διοίκησης, μέσα σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, είναι η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών, η περικοπή των δαπανών και η ενίσχυση των διαδικασιών είσπραξης διαφυγόντων εσόδων. Παράλληλα, δεσμεύτηκε πως δεν θα μειωθούν στο παραμικρό οι υπηρεσίες προς τους πολίτες. “Οι πλασματικοί προϋπολογισμοί ανήκουν στο παρελθόν” υπογράμμισε ο Δήμαρχος που μίλησε, μεταξύ άλλων, για το σχέδιο μεταφοράς του δημοτικού γκαράζ, την πρόθεση της διοίκησης να εφαρμόσει μια βιώσιμη λύση για τη ραδιοφωνία, και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου. “Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν για να κατακτήσουμε τα αυτονόητα...δεν ζητάμε την ανοχή σας αλλά τη συμμετοχή και την κριτική σας... ζητάμε από τους δημότες τη συμμετοχή και τον έλεγχο ζητάμε ανάληψη πρωτοβουλιών γειτονιάς” είπε ο Δήμαρχος. • Οι θέσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης
Μετά την εισηγητική έκθεση του Δημάρχου υποβλήθηκε σωρεία ερωτήσεων από τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης που τράβηξαν εις μάκρος καθώς στην κυριολεξία δεν έμεινε κωδικός για κωδικός χωρίς να ελεγχθεί με την προϊσταμένη της υπηρεσίας, κα Αποστολάκου, να απαντάει στις ερωτήσεις των Συμβούλων. Αφού λοιπόν πέρασαν τρεις ώρες μόνο στη διαδικασία των ερωτήσεων ξεκίνησαν οι τοποθετήσεις των παρατάξεων.

Από την παράταξη “Ηράκλειο Η Πόλη μας” ο κ. Κυριάκος Κουτρούλης εξέφρασε την αντίθεση της παράταξης με τη σύναψη συμβάσεων έργου και υπογράμμισε την ανάγκη κάλυψης των αναγκών που υπάρχουν με μόνιμους. Επίσης, υποστήριξε πως ο Προϋπολογισμός δεν καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες της κοινωνίας τονίζοντας πως τα κονδύλια που δίνονται για την κοινωνική πολιτική είναι μικρά.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Όραμα για το Ηράκλειο”, κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό ελλιπή. “Θα έπρεπε να δώσουμε οξυγόνο στους χειμαζώμενους συμπολίτες μας αλλά αυτό δεν φαίνεται από πουθενά...αποτελεί ένα τυπικό έγγραφο με συντηρητική νοοτροπία” είπε ο κ. Γεωργόπουλος που μίλησε για αναντιστοιχία εισηγητικής έκθεσης  και κονδυλίων.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο - Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Νίκος Μπάμπαλος είπε πως θα περίμενε μαζί με τον Προϋπολογισμό και μια μελέτη βιωσιμότητας του Δήμου. Συνεχίζοντας έθεσε το ζήτημα της αναχρηματοδότησης των δανείων και ζήτησε να κάνει η Δημοτική Αρχή μια καμπάνια ενημέρωσης των κατοίκων για την απογραφή, δύο κινήσεις που θα ωφελήσουν οικονομικά το Δήμο. Άλλες προτάσεις του αφορούσε τη διοργάνωση παζαριού στον πεζόδρομο της Μελ. Μερκούρη, την εφαρμογή δικαιότερου συστήματος υπολογισμού ανταποδοτικών τελών. Ο κ. Μπάμπαλος στάθηκε σύντομα στη μεγάλη αύξηση των αμοιβών των αιρετών και συνεργατών του Δημάρχου (500.000 ευρώ).

Στα εργασιακά ζητήματα ζήτησε εξορθολογισμό στη διαχείριση του προσωπικού υποστηρίζοντας ότι αν γίνει αυτό δεν θα χρειαστούν οι συμβάσεις έργου. Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία του να καταθέσει η διοίκηση ένα σχέδιο εξυγίανσης του ραδιοφώνου. Από τη “Λαϊκή Συσπείρωση” ο κ. Βασίλης Λυκούρας αναρωτήθηκε αν ο λαός του Ηρακλείου αξίζει έναν Προϋπολογισμό μιζέριας και φτώχειας. “Έρχεται ένας προϋπολογισμός ελλιπής για να εξασφαλίσει τα ελάχιστα δυνατά. Αν έχουμε να  κάνουμε μόνο διαχείριση συμφωνούμε. Εμείς όμως είμαστε στη φάση της ανάπτυξης κινήματος...ο Καλλικράτης εξασφαλίζει δομές για να εξυπηρετηθεί το μεγάλο κεφάλαιο. Θα έπρεπε να υπάρξει μια οργανωμένη αντίδραση και έναν τέτοιο ρόλο θα μπορούσε να τον παίξει η Τοπική Αυτοδιοίκηση” είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λυκούρας.

Από το “Δίκτυο Πολιτών” η κα Ειρήνη Κατσινοπούλου εξήγησε γιατί και αυτός ο προϋπολογισμός θα είναι πλασματικός καθώς από τα 57 εκ. ευρώ αφαίρεσε τα 13 εκ. του Φιξ και 6 εκ. ευρώ που προβλέπονται από εισπράξεις υπέρ τρίτων που ποτέ δεν εισπράττονται. Τα έξοδα, όμως, αντιστοιχούν σε 57 εκ. ευρώ. “Μιλάμε για μια κατανομή από την αρχη υπονομευμένη” υποστήριξε για να προσθέσει πως σε αυτόν τον προϋπολογισμό αποτυπώνονται λιγότερα έσοδα, μεγαλύτεροι φόροι και λιγότερες παροχές προς τους δημότες. “Οι ανάγκες της κοινωνίας πολλαπλασιάζονται και ο Προϋπολογισμός δεν απαντάει σε αυτές. Επιπλέον είναι άδικος όσον αφορά την είσπραξη και την αναδιανομή. Δεν χαράσσει στρατηγική και δεν είναι αναπτυξιακός” είπε η κα Κατσινοπούλου.

Τελευταίος μίλησε ο πρώην Δήμαρχος, κ. Γιώργος Μαστοράκος που εξέφρασε τη δυσφορία του με το ασφυκτικό πλαίσιο της κυβέρνησης που σύμφωνα με τον ίδιο απαξιώνει την αυτοδιοίκηση. Υποστήριξε δε ότι κανονικά οι δήμοι θα έπρεπε ως αντίδραση να επιστρέψουν τη σχετική εγκύκλιο και να μην ψηφίσουν προϋπολογισμό.

• Οι απαντήσεις του Δημάρχου
Από την πλευρά της διοίκησης σύντομες τοποθετήσεις έκαναν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βλαντής, Καμπούρη και Μοσχονάς, ενώ τη συζήτηση έκλεισε ο Δήμαρχος. “Κάπου μας αδικείτε” είπε απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση και υπογράμμισε πως η διοίκηση επιθυμεί μόνιμο προσωπικό και όχι εργαζόμενους-όμηρους και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως μέχρι την ημέρα της συζήτησης δεν είχε υπογραφεί ούτε μια σύμβαση έργου στο Δήμο.

Εδώ ο κ. Βλασσόπουλος τόνισε πως όσοι συμβασιούχοι προσληφθούν θα χρησιμοποιηθούν για τα δημοτικά ιατρεία και την καθαριότητα. Περνώντας στο ζήτημα των αμοιβών είπε πως οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που βρέθηκαν σε θέσεις διοίκησης αυτό το δίμηνο δεν αμείφθηκαν ενώ είπε πως μπαίνει τέλος στο “άρτον και θεάματα” ξεκινώντας από τα Κούλουμα όπου το σχετικό κονδύλι έφτασε φέτος τα 5.000 ευρώ όταν πέρσι είχε ανέλθει στα 25.000 ευρώ.

Τέλος, για το δημοτικό ραδιόφωνο υποσχέθηκε ότι η διοίκηση θα δώσει λύση και θα φέρει θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.  Στη ψηφοφορία που έγινε επί του θέματος τον Προϋπολογισμό ενέκριναν  μόνο οι Σύμβουλοι της συμπολίτευσης. Παρόντες δήλωσαν οι Σύμβουλοι των παρατάξεων “Ηράκλειο-Η Πόλη μας”, “Ηράκλειο-Ανθρώπινη Πόλη” και “Όραμα για το Ηράκλειο”, ενώ καταψήφισαν οι παρατάξεις “Λαϊκή Συσπείρωση” και “Δίκτυο Πολιτών”. 

Από το www.xtypos.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

42 σχόλια:

 1. 1. ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
  ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. φοβασε κατι ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΕ; (και τον συζητησατε μεταξύ σας;)

  2."Ο κ. Μπάμπαλος στάθηκε σύντομα στη μεγάλη αύξηση των αμοιβών των αιρετών και συνεργατών του Δημάρχου (500.000 ευρώ). " ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ. ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΥΡ ΕΛΕΗΣΟΝ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΙΑ.

  3. "τέλος στο “άρτον και θεάματα” ξεκινώντας από τα Κούλουμα όπου το σχετικό κονδύλι έφτασε φέτος τα 5.000 ευρώ όταν πέρσι είχε ανέλθει στα 25.000 ευρώ."
  ΕΝΤΕΧΝΑ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ. (να οι αλοι δωσανε 25.000 εμεισ ΜΟΝΟ 5.000)ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 50-100 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΡΗΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ.

  4. ΕΧΟΥΜΕ ΑΦ ΕΝΟΣ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΜΒΑΔΟΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΜΑΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ πχ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΚΙΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ;(θα το συζητησουμε εν καιρω), ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ @ΡΧ@@@@ ΣΟΥ.

  5. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ;;; ΣΚΕΦΕΣΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ;;

  ΥΓ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΠΙΦΥΣΑΛΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

  ΣΤΡΑΒΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ, ΣΤΡΑΒΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τελικα οτι και αν γινει κανεις δεν ειναι ικανοποιημενος, και το χειροτερο ειναι οτι προσπαθουν να βγαλουν και κατηγορουμενους αυτους που επιδιωκουν να συμαζεψουν τα αμαζευτα.

  για να γινω πιο σαφεις και σε σχεση με τα παραπανω που εγραψε ο πλεον γνωστος επικριτης της δημοτικης αρχης στο μπλοκ, το οτι εγινε μια εκδηλωση με το ελαχιστο δυνατο κοστος δε του αρεσε, το οτι ηταν 100 ατομα αυτο το ειδαν μονο τα δικα του ματια γιατι οσοι βρεθηκαν στα κουλουμα ειδαν πολυ περισσοτερο κοσμο, αλλα και μονο η προσπαθεια του να υποβαθμισει την απηχηση της εκδηλωσης ειναι ενδεικτικη των προθεσεων του εν λογω εγκαθετου.

  Οπως θα γνωριζει ο φωστηρας Γ&Δ οι ΚΑΠ για τους δημους εχουν μειωθει περιπου στο 40% σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια με αποτελεσμα τα εσοδα του δημου απο το κρατος να ειναι κατα πολυ λιγοτερα. Απο την αλλη το κρατος εχει φορτωσει με αρμοδιοτητες τους δημους που στο παρελθον δεν ειχαν οι οποιες εχουν καποιο κοστος και για να λειτουργησουν πρεπει να φροντησει ο δημος.

  Προτεινω στον Γ&Δ στα επομενα κουλουμα να διοργανωσει εκεινος την εκδηλωση και να το κανει ετσι ωστε να μην κοστισει ουτε ενα ευρω στον δημο εφοσον μπορει, οπως προτεινω να μας πει πως το 40% των ΚΑΠ μπορει να καλυφθει οταν η κληρονομια των προηγουμενων διοικησεων ειναι μονο τοκοχρεωλυσια, διαλυμενος εξοπλισμενος, απληρωτοι εργαζομενοι, απληρωτοι προμηθευτες, ανοργανωτες υπηρεσιες κτλ...

  Κε Γ&Δ δεν υπαρχει κατι που να αφορα το παρον σε αυτα που γραφεις, και παντα καταληγεις σε προφητειες του τυπου "θα εχει και αυτος την ιδια καταληξη με τους αλλους", μη ξεχνας οτι ειναι 71 μερες που διοικει η δημοτικη αρχη ουτε καν 100, πρεπει να ωθησε ή απο μεγαλη πικρα ή απο ισχυρα συμφεροντα για τον ρολο που παιζεις στο μπλοκ

  δεν εξηγητε διαφορετικα φιλε μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 12 Μαρτίου 2011 8:24 μ.μ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
  ΕΓΩ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ.
  ΟΙ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ 120.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ 35.000 ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΔΩ. ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΟΙ 100 ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΘΕΣ 5000 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 4% ΤΩΝ ΗΡΑΛΕΙΩΤΩΝ; ΑΞΙΖΕ; ΤΑ 5000 ΕΥΡΩ;

  ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο

  Γ&Δ
  το περιμενω και αυτο χα χα χα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΣΤΑ Ν.Π.Δ.Δ ΚΑΙ ΔΗΜ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΜΙΣΘΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΛΟΓΩ 'ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ' ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ?! ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 3 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 5 ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ?! ΤΟ ΟΤΙ 'ΚΟΥΛΟΥΜΑ' ΤΩΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΝΑΝ ΜΕ 5.000 ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΓΚΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ?! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗ Γ.Δ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΣ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΛΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΘΥΡΩΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΛΥ ΔΕΙΚΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΓΩ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ! ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. αλλο κριτικη και αλλο επικριση αγαπητε Γ&Δ.

  σε οτι αφορα τα κουλουμα και το κοστος, οπως καταλαβαινω χρεωνεις στην δημοτικη αρχη οτι φταιει που δεν μαζευτηκε τουλαχιστο το μισο Ηρακλειο.
  Φιλε μου οσοι ηταν στα κουλουμα δεν ηρθαν με συστημενη προσκληση, η εκδηλωση ηταν ανοικτη για οποιον ηθελε να παραβρεθει και ο δημος φροντησε για οσους τελικα παραβρεθηκαν με χαμηλο κοστος να τους κανει να περασουν καλα, αν ηταν περισσοτεροι τοτε θα περνουσαν περισσοτεροι ομορφα, αλλα γι' αυτο δε φταιει ο δημος.

  Σου ξαναλεω για να το εμπεδωσεις παντως γιατι μαλλον εχεις χασει την αισθηση του χρονου οτι η παρουσα δημοτικη αρχη διοικει 71 μερες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. προσ τον 12 Μαρτίου 2011 10:17 μ.μ.
  1. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ.
  2. ΟΙ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ 5 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 3
  3. ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΤΩΝ 100.000!!!!! (αλλα εγραψα αλλα εστω) ΕΓΙΝΑΝ 5000.
  ..."ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΓΚΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ?" ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (και τωρα τα ιδια λεει δεσ προυπολογισμο)
  4. ΣΤΙΣ 9/3/2011 ΣΤΙΣ 8.15πμ ποιος ανοιξε το δημοτικο μεγαρο;
  5. το παγκαλος κατ εσενα μπορει ναναι ο"Ο ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΣ" ΚΑΤ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
  5. ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΕΙ "ΘΥΡΩΡΟΣ"
  ειπα "ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ"

  ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;;;;;

  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ.
  7. για το πακετο ουτε κουβεντα ε 71 μερες ειναι στο δημο!!!!! (σε πληροφορω πως καπως ετσι σκεφτοταν και ο πρηγουμενος)

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Γ&Δ για πιο πακετο μιλας?

  μιλα καθαρα για να βγαλουμε ακρη
  γιατι προσπαθεις να θιξεις συγκεκριμενα θεματα και οταν τελικα διαπιστωνεις οτι εισαι ακυρος τοτε λες αοριστολογιες

  πιο ειναι το πακετο επιτελους?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. το πακετο
  1. ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
  2. ΔΗΜΟΤΗΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΣΗ
  3. ΜΗΔΕΝ ΑΝΤΑΠΔΟΤΗΚΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ (τωρα μεσω ραδιοφωνου ζητα να κανουν και τουσ οδοκαθαριστες)
  4. αξηση 25% των αμοιβών των αιρετών και συνεργατών του Δημάρχου (ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ)
  5. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟ (δεν χρειαζεται να συγκρινομαστε με διοικησεις που τις εχουν καταδικασει οι ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ)
  τελος το πακετο (αν και δεν εχω μελετησει ενδελεχως τον προυπολογισμο ακομη)

  6. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ (δεν γουσταρω να γλυφω, γιαυτο θελω και πρεπει να αναδυκνυω τα λαθη) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΞ (για το δυνητικο τελος ειμαι καθετα αντιθετος)

  ΥΓ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΚΕΠ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ
  1. Η ΧΑΙΝΗ
  2. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣΛΥΛΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ (οχι ολων) ΠΑΛΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ (ενω αλλα λεει ο καλικρατησ)
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 71 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. θα ακολουθησω την δικη σου τακτικη στην συζητηση, η κριτικη δεν αφορα μονο τα στραβα αλλα και τα καλα, εχω την απορια αν σε αυτες τις 71 μερες εχεις υποψη σου καποια καλα που εχουν γινει, αν και να σου πω εκ των προτερων (γιατι θα επανελθω μετα την απαντηση σου) οτι το πακετο μαλλον εχει να κανει με προσωπικη σου ιδιοτελεια που δεν ικανοποιηθηκε απο τον Βλασσοπουλο...

  θα επανελθουμε και σε αυτο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΔ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΛΑΘΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΘΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Πράγματι η κατάσταση στο Δήμο είναι τραγική ( υπέρογκο προσωπικό, χρέη κλπ.) με αποτέλεσμα οι Δημότες να πληρώνουν Δημοτικούς φόρους περισσότερο από τον κάθε άλλο Δήμο, χωρίς να απολαμβάνουν στοιχειώδεις υπηρεσίες. Ο Δήμος λειτουργεί όχι για τους Δημότες αλλά για αυτούς που τον λειτουργούν. Η κατάσταση αυτή δημιουργήθηκε πολλά χρόνια πριν το 2006, ενώ την περίοδο 2006-2010 συντηρήθηκε και έγινε χειρότερη. Την περίοδο αυτή η ηγεσία της ΑΚΕΠ ήταν για χρόνια πρόεδροι Δημοτικών Συμβουλίων, Αντιδήμαρχοι κλπ., και συμμετείχαν πολύ-λίγο έστω λίγο , στις αποφάσεις που συντήρησαν ή χειροτέρεψαν την κατάσταση. Πάντως ήξεραν πολύ καλά την πραγματικότητα. Αν δεν μπορούν τουλάχιστον να κάνουν κάτι για να αρχίσει να διορθώνεται η κατάσταση ( που δεν μπορούν ) , γιατί τόσο μεθοδικά πέτυχαν να αναλάβουν τον Δήμο, και τώρα να επικαλούνται το παρελθόν; Να αρχίσει να διορθώνεται η κατάσταση όχι να διορθωθεί. Εκτός από το να αυξάνουν τη φορολογία στους Δημότες, και να κάνουν συμμαχίες με την απέναντι πλευρά για να μοιράζονται το πολιτικό κόστος. Αυτά σήμερα είναι άνευ σημασίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομα ειναι πως γινεται να κουβαλανε τοση ευθυνη μερικοι πρωην δημοτικοι συμβουλοι του γεωργοπουλου, που αποχωρησαν στα μεσα της προηγουμενης τετραετιας, ενω ο μπαμπαλος που ηταν επι μαστορακου τσαρος στον δημο επι χρονια να εχει εξαγνιστει!!!

  αντι να στρεφεστε καποιοι στην νεα δημοτικη αρχη, φροντηστε να περνετε με τις ντοματες τους προηγουμενους που γνωριζετε πολυ καλα τι ρολο εχουν παιξει που ο δημος βρησκεται στην κατασταση που ειναι σημερα, και αφηστε την νεα δημοτικη αρχη να κανει την δουλεια της.

  δε λεω να μην κανουμε κριτικη, σαφως και θα κανουμε, αλλα ποτε?
  οταν γνωριζεις οτι μια κατασταση ειναι μπαχαλο και καποιος αναλαμβανει να την τακτοποιησει, δε θα εχει εναν χρονικο περιθωριο μεχρι να φανουν τα πρωτα δειγματα?

  ποσο θα ειναι αυτο?
  6μηνες?
  1 χρονος?

  αυτο εξαρταται απο το ποσο μπαχαλο ηταν η κατασταση.

  αλλα εδω υπαρχει και το εξης φαινομενο οτι καποιοι λενε "πρεπει να το κανει (που δε θα το κανει)" εχουν δηλαδη μια προκαταληψη που αυτοματως ακυρωνει οποιαδηποτε προθεσμια ή περιοδο χαριτος για την νεα δημοτικη αρχη.

  Αλλα για να μην κανουμε τους στρουθοκαμηλους, αντι να ψηφιζετε και να σιγονταρετε εκεινους που ειναι υπευθυνοι για το χαλι του δημου σημερα, σε αυτους να καταφερεστε και οχι στην νεα δημοτικη αρχη προς το παρον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΠΡΟΣ ΤΟΝ:
  13 Μαρτίου 2011 1:32 π.μ.
  1.ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 71 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Ε ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 71 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΥΠΙΣΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ....
  2. "οτι το πακετο μαλλον εχει να κανει με προσωπικη σου ιδιοτελεια που δεν ικανοποιηθηκε απο τον Βλασσοπουλο."

  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΕΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ:
  Α) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΓΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ-->
  κερδος δικο μου 100000Ε
  Β)ΔΗΜΟΤΗΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΣΗ -->
  κερδος δικο μου 100000Ε
  Γ)ΜΗΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΗΚΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ -->
  κερδος δικο μου 100000Ε
  Δ)αυξηση 25% των αμοιβών των αιρετών και συνεργατών του Δημάρχου --> ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΙΡΕΤΟΣ και δεν εχω πληρωθει ακομα

  ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ : ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ Β ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 48%, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΤΟ 25% ΨΗΦΙΣΕ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 75% ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ. ΑΡΑ ΜΙΑ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ)

  ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

  ΠΡΟΣ ΤΗΝ pagiota :
  ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (πιστευω να μην μας πεις για τιποτα βολτες του) ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΛΑΘΗ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ. ΛΑΘΗ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ (μονος του) ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΒΛΑΣΟΠΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ (δικη του προταση ειναι αυτη)

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ρε κοπανοι το Βλασσοπουλος με δυο προς γ.δ-ρ.ξ-θου.βου-κλπ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αντε παμε παλι λοιπον...
  ποιοι θα καθαρισουν τα πεζοδρομια ρε Γ&Δ?
  οι συμβασιουχοι οδοκαθαριστες που εληξε η συμβαση τους ή εκεινοι οι εργαζομενοι στην καθαριοτητα που οι προηγουμενοι τους τακτοποιησαν σε διαφορα γραφεια?

  εσυ που γνωριζεις τοσα, πως και δεν ξερεις οτι εχει γινει προκυρηξη διαγωνισμου για οδοκαθαριστες, οτι βρισκεται σε εξελιξη η μεταφορα των εργαζομενων συμφωνα με τις ειδικοτητες τους στις αντιστοιχες υπηρεσιες...

  τι να κανουμε αυτα χρειαζονται χρονο δε μπορουν να γινουν αμεσα αν μπορεις να βρεις εσυ τροπο ας τον υποδειξεις...

  Συνειδητοποιησε ποσο ανεγκεφαλος και ανευθυνος εισαι οταν γραφεις τις μπουρδες σου και μαλιστα επιμενοντας σε αυτες.

  Ποια αλλη δημοτικη αρχη τολμησε να τακτοποιηση το μπαχαλο με τους εργαζομενους, οι οποιοι ηταν αλλου για αλλου και οχι στις υπηρεσιες απο τις οποιες ειχαν προσληφθει?
  που σημαινε λειτουργικο προβλημα για τον δημο, διακρισεις μεταξυ του προσωπικου και πολλα αλλα που μαλλον δε παιζουν κανενα ρολο για σενα.

  Μεταφερθηκε το ΚΕΠ στον δημο και ο δημος γλιτωνει το ενοικιο που πληρωνε στην Ωραιοπουλου, η νεα διοικηση ειναι η πρωτη που οπως προβλεπει ο καλλικρατης θα περναει μεσα απο το συστημα διαυγεια και ολοι οι δημοτες θα μπορουν να βλεπουν ολες τις αποφασεις, αλλα το προγραμμα ακομα δεν ειναι σε ισχυ και γι' αυτο δεν φταιει ο δημος Ηρακλειου θα λειτουργησει τελη Μαρτιου. (αυτο για την κοινοποιηση του προυπολογισμου)

  η αυξηση των δημοτικων τελων ειναι η μια οψη του νομισματος καθως οπως σου εγραψα οι ΚΑΠ ειναι μειωμενοι κατα 40% δεν γνωριζω ακριβως τα ποσα αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι καν συγκρισιμα σε οτι αφορα το αν η αυξηση του φορου ηλεκτροδοτησης καλυπτει εστω ενα σεβαστο μερος απο την απωλεια των ΚΑΠ.

  αυτο για την αυξηση των μισθων των αιρετων δε το γνωριζω αυτο που γνωριζω ειναι οτι μειωθηκαν κατα πολυ οι αμειβομενες θεσεις αιρετων στον δημο σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια αυτο το γνωριζεις ή εσκεμμενα δε το αναφερεις?

  το αν ψηφισε το 25% τελικα τον βλασσοπουλο την 2η κυριακη δε φταιει ο βλασσοπουλος και γι' αυτο, αλλα οι προηγουμενοι που εχουν κανει τον κοσμο να νιωθει απαξια ακομα και για τον θεσμο του δημαρχου.

  και το ξαναλεω επειδη σημερα ειναι η 72η μερα της νεας διοικησης και επειδη τα διαδικαστικα θελουν χρονο και γι' αυτο δεν ευθυνεται ο αιτων, σε συντομο χρονικο διαστημα θα δεις πολλα περισσοτερα απο αυτα που δεν φανταζεσαι, αλλα και παλι ειμαι σιγουρος οτι θα συνεχισεις με αμειωτο σθενος την επικριση σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. κε ΕΓΚΕΦΑΛΕ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕ:

  1. θΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ (ΠΟΤΕ;)

  2. ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ συμβασιουχοι οδοκαθαριστες.

  3. "Ποια αλλη δημοτικη αρχη τολμησε να τακτοποιηση το μπαχαλο με τους εργαζομενους, οι οποιοι ηταν αλλου για αλλου και οχι στις υπηρεσιες απο τις οποιες ειχαν προσληφθει? " ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ;

  4. "οι ΚΑΠ ειναι μειωμενοι κατα 40% " ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΦΗΧ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΑΙΜΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  5. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΛΠ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

  6. "αλλα οι προηγουμενοι που εχουν κανει τον κοσμο να νιωθει απαξια ακομα και για τον θεσμο του δημαρχου. " ΣΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΛΑΝΤΗΣ ΚΕΣΚΕΝΙΔΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΗΝΑΣ ΛΕΖΓΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΚΛΠ

  7.
  α)ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ:
  "με προσωπικη σου ιδιοτελεια που δεν ικανοποιηθηκε απο τον Βλασσοπουλο."
  β)ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 72 ΜΕΡΕΣ.
  (Αν δεν κανω λαθος για το κεπ σκεφτοταν και η προυγουμενη διοικηση να το φερει στον δημο)ΑΝ ΤΟ ΚΕΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ!!!

  8. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ σαν και αυτα που εχω μνημονευση στο blog ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΕ, ΔΙΟΤΙ ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΞΑΝΕΙ.
  ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
  ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ

  ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ.

  ΥΓ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ:
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΗΧΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 16.000 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 33.000 ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 100.000. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Να μαστε παλι,
  τελικα φιλε μου δε παιζεσαι με τιποτα.

  θΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ (ΠΟΤΕ;)
  Θα θα θα θα πανε ειπαμε υπαρχουν και καποια διαδικαστικα 72 μερες μολις περασαν κανε λιγο υπομονη, τοσα ΘΑ ΘΑ ΘΑ εχεις ακουσει απο τους προηγουμενους τωρα σε επιασε η πρεμουρα, η αποφαση εχει ληφθει, και πρεπει να σου πω οτι υπαρχουν "πιεσεις" απο τους εξαγνυσμενους πρωην διοικουντες για να υπαρξουν εξαιρεσεις.

  ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ συμβασιουχοι οδοκαθαριστες.
  Δε τους προλαβε τους συμβασιουχους η καινουργια δημοτικη αρχη, μηπως φταιει για τις προηγουμενες?

  3. "Ποια αλλη δημοτικη αρχη τολμησε να τακτοποιηση το μπαχαλο με τους εργαζομενους, οι οποιοι ηταν αλλου για αλλου και οχι στις υπηρεσιες απο τις οποιες ειχαν προσληφθει? " ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ;
  Δε μου απαντησες ποια αλλη διοικηση τολμησε κατι τετοιο, το ποτε ειναι διαδικαστικο.

  4. "οι ΚΑΠ ειναι μειωμενοι κατα 40% " ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΦΗΧ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΑΙΜΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
  Γαλατσι αυξηση δημοτικων τελων 6%
  σου βαζω και τα λινκ για να μην εχεις αμφιβολιες
  http://allosdromos.wordpress.com/2011/02/15/afksisidt/
  Περιστερι 5%
  Θεσσαλονικη 4.5%
  δες και ενα δημοσιευμα για να μην λες ΜΠΟΥΡΔΕΣ
  http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=21326

  5. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΛΠ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
  Τι στοιχεια θελεις?
  Δεν γνωριζεις για τις συγχωνευσεις των νομικων προσωπων?
  βαλτα κατω και υπολογισε μισθους προεδρων και αντιπροεδρων που καταργηθηκαν
  μονο τον μπαμπαλο μου φαινεται παρακολουθεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  6. "αλλα οι προηγουμενοι που εχουν κανει τον κοσμο να νιωθει απαξια ακομα και για τον θεσμο του δημαρχου. " ΣΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΛΑΝΤΗΣ ΚΕΣΚΕΝΙΔΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΗΝΑΣ ΛΕΖΓΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΚΛΠ
  Σε αυτο μια χαρα συμφωνεις μαζι μου αλλα δεν νομιζω οτι η απαξια προηλθε απο τα 4 τελευταια χρονια και τα μιση θητεια που διατελεσαν οι περισσοτεροι απο αυτους που αναφερεις...
  Ξεχνας πολλα ονοματα και αυτο δεν ειναι σωστο.

  7.
  α)ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ:
  "με προσωπικη σου ιδιοτελεια που δεν ικανοποιηθηκε απο τον Βλασσοπουλο."
  β)ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 72 ΜΕΡΕΣ.
  (Αν δεν κανω λαθος για το κεπ σκεφτοταν και η προυγουμενη διοικηση να το φερει στον δημο)ΑΝ ΤΟ ΚΕΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ!!!
  Σε αυτο δε σου κολαγε το ΘΑ ΘΑ ΘΑ
  τωρα που εγινε το ειχαν σκεφτει οι προηγουμενοι, και γιατι δε το εκαναν εφοσον το σκεφτηκανε και ειχαν μεινει στο ΘΑ ΘΑ ΘΑ...
  μαλλον το προβλημα δεν ειναι το ΘΑ αλλα απο ποιον προερχεται ετσι Κε επικριτα?
  Σε οτι αφορα το τι εκανε ο βλασσοπουλος 72 μερες, ειπα οτι δεν μπορει να φανουν ακομα αυτα που εχουν δρομολογηθει, εξαλλου για αρκετο καιρο ασχολουνταν με το πως θα αντιμετωπισει τις εντολες για κατασχεσεις στον δημο...

  ΥΓ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ:
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΗΧΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 16.000 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 33.000 ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 100.000. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
  εντελως ανοητο αυτο που γραφεις, διοτι και 500.000 να κατοικουν στο ηρακλειο ψηφιζουν οι εγγεγραμενοι,
  για να μην εχουν απογραφει καποιοι μαλλον δε τους ενδιαφερει (κακως κατα την γνωμη μου), αλλα ειναι δικο τους θεμα να μην θελουν να μετεχουν στις δημοκρατικες διαδικασιες που αφορουν την πολη τους, προφανως επιλεγουν να ψηφιζουν σε καποια αλλη πολη ή στο χωριο τους.
  Οι συνεργασιες εκ των προτερων δεν μπορει να θεωρουνται κακες ή αστοχες οπως βιαστηκα θελεις να τις χαρακτηρισεις μπορει να εχουν και θετικο αποτελεσμα.

  Ειναι προφανες οτι εισαι πικραμενος απο το αποτελεσμα των δημοτικων εκλογων και δε μπορεις να το χωνεψεις.
  οσο περναει ο καιρος δε βλεπεις κατι να πηγαινει στραβα και προσπαθεις να εφευρεις διαφορα για να επιβεβαιωσεις την ανεπαρκεια της δημοτικης αρχης.
  Πραγματικα ειναι εντυπωσιακο οτι ενω ειναι η πρωτη φορα που αναλαμβανει το συγκεκριμενο σχημα και εχοντας κληρονομησει ολα αυτα τα βαριδια απο την προηγουμενη διοικηση δεν εχει κανει ακομα κανενα στραβοπατημα και μαλιστα εχει βρει τροπους να αντιμετωπισει "αλυτα" προβληματα προς οφελος της πολης και των δημοτων.

  Ματαια προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις και νομιζω οτι απο τους διαλογους μας αποκαλυπτεις τις πραγματικες σου προθεσεις.

  αυτο μπορει να μην εχει να κανει με τον βλασσοπουλο αλλα σιγουρα κρυβει καποια ιδιοτελεια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Γ$Δ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΚΑΤΙ. ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ, ΟΣΟ Η ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΙΖΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. AYTOI ΡΙΖΩΣΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ; ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ; ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ; KAI EXΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ 5 ΚΑΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ 3, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ. ΑΡΑ ΣΥΜΠΑΙΡΕΝΩ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 5 ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ 3. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ 5 ΣΕ 3, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ; ΤΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΟΤΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΝΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΞΗΡΟΥ). ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΗ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ .....
  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΒΛΑΝΤΗΣ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ (ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. προσ τον 14 Μαρτίου 2011 2:25 π.μ.

  1. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΙΒΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΣ.

  2 ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΩΤΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ "διαδικαστικο"

  3. ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ. ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ, Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

  4. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΚΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

  5. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ.
  ΑΝ ΣΙΓΚΡΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΑΖΕΥΤΗΤΕ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΑΣ.

  6. ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΛΕΣ ΜΕΝ ΠΧ ΟΤΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ 6% ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΧΝΑ (να μην το πω αλλιωσ) ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΤΣΙΩΤΕΣ ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ :
  "ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΑΝΤΑΠΩΔΩΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΗΤΑΝ 1,41 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2011 1,50 , ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΠΧ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 1,65 ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1,76 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1,70 ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ν ΙΩΝΙΑΣ 1,57" ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο δήμαρχος ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κ. Τσίρος. (φυσικα εχω γραψει σε αλλο σημειο του blog οτι πχ στο μαρουσι δεν μετρα ολο το εμβαδον στον υπολογισμο των τελων.)
  ΟΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΓΑΝΙΕΣ ΤΕΛΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΗΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΥΣ

  7. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ειναι διαδικαστικά!!!!!!

  8. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ 80.000 ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.
  ΟΙ 80.000 ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΧΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΔΕΣ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.

  9. ΤΟΝ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.


  ΥΓ: ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕΤΖΙΔΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ειναι διαδικαστικό και αυτο; ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΧΑΝΙ ΠΧ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ

  ΣΤΡΑΒΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ, ΣΤΡΑΒΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ!


  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΡΕ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΛΑΝΤΗΣ - ΑΚΕΠ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

  ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ?

  14 Μαρτίου 2011 8:00 μ.μ.
  ''''''''''''''''''''''''''''''''''''

  ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (βλέπε ραδιοφωνία), ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΟΙ. ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ 5 ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, 3 ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 6 ΑΝ ΜΙΛΑΩ ΟΡΘΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ (κάτι που δε θα γίνει ποτέ) ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΕΣΤΑΤΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ π.χ ΣΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙΣ ΣΕ ΚΛΗΤΗΡΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ, ΝΑΙ, ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΣΠΑΣΤΩ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ. ΚΟΝΤΟΛΟΓΗΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΛΥΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΕΞΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ...
  ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ...
  ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΚΟΣΤΟΣ... ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ PLAY STATION ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΑΚΕΠ ΗΞΕΡΕ ΠΑΠΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΑΝΕΛΑΜΒΑΝΕ ΤΙ ΔΗΜΟ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΕΙΣ. ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΚΙΑ (ΔΙΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΚΕΠ ΚΡΑΤΑ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ) ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ :
  "ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΙ."
  ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.

  ΡΕ ΠΑΓ-ΚΑΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΩΣΑΜΕ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ, ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ. (φυσικα και μερικα ζωα για ολα αυτα λενε οτι ΦΤΑΙΕΙ Γ&Δ, οπως καποτε πριν απο μερικους ΜΗΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΕΦΤΑΙΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ Γ&Δ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑ ΕΦΑΓΕΣ ΦΟΥΜΟ. ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΞΗΓΗΤΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΣ ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 15 Μαρτίου 2011 8:16 μ.μ.

  ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ

  ...."Ο ΛΟΙΖΟΣ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ( ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜ. ΥΠΑΛ.) ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

  ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ (ΤΑΧΑ ΜΟΥ : « Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ Π……Η», ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!), ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ .... ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ!!!
  ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ « Κ…ΛΟΠΑΙΔΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

  ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ………… ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ??? ".......

  ..."Η ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ: ποτε θα επιστρεψει στη θεση του Ο ΛΟΙΖΟΣ?

  ΑΛΛΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ? "...
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΝ ΤΡΩΓΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ
  ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....

  ΣΤΡΑΒΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ, ΣΤΡΑΒΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. TO ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ
  -ΝΙΚΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΠΡΟΣ Γ.Δ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ! ΔΕΚΤΗ,ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΛΑΘΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΑΣΦΥΞΙΑ,ΜΕ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ.Λ.Π . ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ 20 ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΙ 15 ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 16 Μαρτίου 2011 5:42 μ.μ.

  1. "ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ." ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ (και στοιχεια)

  2. " ..ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΛΑΘΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ..."
  γιαυτο ειμαστε ακομα στην ΚΡΙΤΙΚΗ (εστω σκληρή) ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ και 3-4 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ (ΤΟ αρκετα θα το καθορισουμε εμεις παντως) ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. προσ τον 16 Μαρτίου 2011 5:42 μ.μ.

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ .....
  "ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!"

  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΕΙΔΗ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ
  1. ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΛΘΟΝ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
  2. ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ

  ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

  ΜΕ ΤΟ ΝΑ τα ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ (ΣΠΥΡ-ΜΠΑΛ-ΓΕΩΡΓ) ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ αργα - γρηγορα.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 16/3/11 & ΩΡΑ 5.42
  ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΙ 3 + ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΗΝΑΣ, ΣΩΣΤΑ?) .
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ?
  ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ «ΔΙΚΟΥΣ» ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΑ ΠΟΣΤΑ. ΟΠΩΣ Π.Χ.: ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ – ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΤΛ.

  Ο ΑΦΘΑΡΤΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΑΓΑΠΗΤΕ Γ.Δ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η' ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΚΑΙ ΓΩ ΑΚΕΠ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ! ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΧΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΤΣΑΤΙΛΑ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΟ ΝΑ ΤΗ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΣΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ! Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ 2 ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΔΕ ΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ ΚΑΙ ΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ ! ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΚ'ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙΣ ΩΣ ΛΑΘΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ. ΦΙΛΕ ΑΦΘΑΡΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΣΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΛΗΓΟΥΝ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-Δ.Ν.Τ-ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΟΣΕΣ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΑΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ 'ΙΣΧΝΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ' ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ, ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚ0ΛΗ ΑΣΚΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Όταν λες προηγούμενες διοικήσεις προφανώς θα συμπεριλαμβάνεις και τον νυν δήμαρχο σε αυτές...
  Αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια παρθενογέννησης του Παντελή αλλά απλά για την ιστορία ο Παντελής ως μέλος διοίκησης πρωτοπαρέλαβε την 1-1-2007... Τα ίδια και για Μήνα, Γαλακτοπούλου κλπ...
  Όσο για τους συμβασιούχους άλλα έλεγε πριν τις εκλογές...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 17 Μαρτίου 2011 5:56 μ.μ.

  ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Γ&Δ ΓΙΑ ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ
  ΕΠΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΒΟΣΚΕΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. ΤΟΤΕ ΛΕΓΟΤΑΝ ΘΑΝΟΣ ο ξαδελφος του ΜΑΡΙΟΥ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ο θάνος και ο Μάριος ξέρουν ορθογραφία και συντακτικό.
  Έχουν απόψεις και τις εκφράζουν ή τουλάχιστον τις εξέφραζαν.
  Ο Γ&Δ παραβιάζει ανοικτές πόρτες λαικίζοντας,με κάποιες παρόλες γενικού ενδιαφέροντος αμφισβητήσιμες για την αλήθεια τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ρε θα βαλετε επιτελους μυαλο! ο βλασσοπουλος λεμε με δυο σιγμα δυο,δυο σαν το ig σας. προς γ,δ ρ,φ θου΄βου κ.λ.π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BLOG ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ή ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο Γ&Δ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ..."Ο Γ&Δ παραβιάζει ανοικτές πόρτες λαικίζοντας,με κάποιες παρόλες γενικού ενδιαφέροντος αμφισβητήσιμες για την αλήθεια τους."...
  ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ το γνωστο :
  "ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ"

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή