Κ.Ε.Α.Π.Π.Η.Α. - ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ Σ.Ο.Χ ΓΙΑ 13 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ 2 ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΧΟΡΟΥ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Κ.Ε.Α.Π.Π.Η.Α.), ύστερα από την υπ’ αριθ. 19/2011 απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει 13 Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και 2 Δασκάλους χορού, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός (1) μήνα.
Η μοριοποίηση που θα εφαρμοστεί, είναι αυτή που προβλέπεται από το Οργανωτικό Πλαίσιο της Γ.Γ.Α.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑΟι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου και ειδικότητας, της ημεδαπής ή της αλλοδαπής με αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
2. Βιογραφικό Σημείωμα.
3. Υπεύθυνη Δήλωση (Ν. 1599/86) ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή και ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.
4. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας επικυρωμένη (και τις δύο όψεις).
5. Νόμιμα πιστοποιητικά που θα αποδεικνύουν την εντοπιότητα και την κοινωνική κατάσταση των ενδιαφερομένων (για όσους έχουν ιδιαίτερους κοινωνικούς λόγους).
Όλα τα δικαιολογητικά πρέπει να είναι πρωτότυπα ή επικυρωμένα από τις αρμόδιες αρχές.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝΟι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Επιχείρησης Δ/νση: Πρασίνου Λόφου 98-100, τηλ: 2102827411 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, κατά το χρονικό διάστημα 06/06/20111 μέχρι και 10/06/2011.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
Κ.Ε.Α.Π.Π.Η.Α.
ΛΕΖΓΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Από το www.iraklio.gr