ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ 'ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ' ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


Ένας διαφορετικός επισκέπτης έφτασε την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο Δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής. Το 1ο Νηπιαγωγείο σύσσωμο μετέφερε στον αντιδήμαρχο Νέας Γενιάς Γιάννη Κεσκινίδη τον Νικόλα. Ο Νικόλας είναι μια χελώνα καρέτα καρέτα που για τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να μας θυμίζει στις διακοπές μας να είμαστε προσεκτικοί με το περιβάλλον μας. 
 
Είναι σημαντικό να φροντίζουμε τις χελώνες που αγαπούν τη χώρα μας και στις παραλίες της Ζακύνθου αναπαράγονται. Όπως εξήγησαν τα παιδιά ο Νικόλας πήρε το όνομα του από τον Άγιο Νικόλα που προστατεύει τις θάλασσες και τους ναυτικούς και είναι φτιαγμένος από χαρτί και γυψόγαζα.

Οι μικροί Ηρακλειώτες παρουσίασαν την ιστορία της Καρέτα Καρέτα περιέγραψαν τους κινδύνους που διατρέχει και μοίρασαν αφίσες ενημέρωσης σχετικά με τους κινδύνους αυτούς.  
 
 
Ο αντιδήμαρχος συνεχάρη τις νηπιαγωγούς για την πρωτοβουλία τους και για την δημιουργική έκφραση που ενισχύουν στα παιδιά ενώ τόνισε για ακόμα μια φορά πως η νεολαία του δήμου είναι στο επίκεντρο των προσπαθειών της διοίκησης. Άλλωστε όπως συχνά έχει αναφέρει και ο δήμαρχος της πόλης δεν είναι τυχαία η επιλογή να υπάρχει στο δήμο αντιδημαρχεία Νεολαίας.


Από το www.iraklio.gr