ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13


Ο Χ-τύπος έχει ήδη ανακοινώσει πως την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα της εφημερίδας συνέντευξη με τον Στ. Γεωργόπουλο.

Η εφημερίδα μας προετοιμάζει ότι το περιεχόμενο της συνέντευξης θα είναι ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό. Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην δήμαρχος είναι η πρώτη φορά που δίνει συνέντευξη μετά την ήττα του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Βέβαια δεν θεωρείται τυχαίο ότι απείχε από την δημοσιότητα, αφού οι εκκρεμότητες και ενδεχόμενες παραβάσεις για τις οποίες βούιζε η κοινή γνώμη, έχουν καλυφθεί από την σημερινή δημοτική αρχή εφόσον δεν επέλεξε την οδό των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης που θα ξεκαθάριζαν το τοπίο.

Ήδη στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο τέθηκε και πάλι το θέμα με το WIFI και το GIS του δήμου, δύο έργα αξίας 600.000 ευρώ, τα οποία υποτίθεται ότι παραδόθηκαν στον δήμο μας, παρόλα αυτά δεν λειτουργούν. Με το θέμα αυτό έρχεται αντιμέτωπη η νυν δημοτική αρχή, ενώ δεν έχει σχέση με την ανάθεση και την παραλαβή του έργου, αλλά πρέπει να δώσει εξηγήσεις.

Αυτό είναι ένα παράδειγμα από την αμαρτωλή περίοδο του Στ. Γεωργόπουλου, που ως γνωστό υπάρχουν δεκάδες παρόμοιες υποθέσεις που έχουν ανάλογο ενδιαφέρον.

Περιμένουμε λοιπόν και εμείς με ανυπομονησία την περιβόητη συνέντευξη του πρώην δημάρχου του Ηρακλείου… άραγε πόσο τυχαίο είναι ότι θα δημοσιοποιηθεί ΤΡΙΤΗ και 13