Τρίτη, Μαρτίου 06, 2012

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, 7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ 94FM


Το Σωματείο Εργαζομένων στο Δημοτικό Ραδιόφωνο «Επικοινωνία 94FM» καταγγέλλει ότι οι οφειλές δεδουλευμένων φτάσανε πλέον τους 7 μήνες, γεγονός που μας έχει εξαντλήσει οικονομικά και ψυχικά…! Αντιλαμβανόμαστε τη γενικότερη ζοφερή οικονομική κατάσταση και τις επιπτώσεις της στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, κάτι που αποδεικνύεται και από την «Ιώβεια υπομονή», που έχουμε επιδείξει έως σήμερα.

Ο κόμπος όμως έφτασε πια στο χτένι…! Η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων εργαζομένων του Δημοτικού Ραδιοφώνου αδυνατούν πλέον ακόμα και να προσέρχονται στο χώρο εργασίας, αφού δεν δύναται να καλύψουν ούτε καν τα μεταφορικά τους έξοδα…! Αποτέλεσμα της άθλιας κατάστασης στην οποία έχουμε περιέλθει είναι να αναγκαζόμαστε να κάνουμε χρήση των υπηρεσιών του Κοινωνικού Παντοπωλείου…!

Επιπλέον, οι συνθήκες εργασίας οδεύουν από το κακό στο χειρότερο με απλήρωτα-κομμένα τηλέφωνα, χωρίς θέρμανση και χωρίς καθαριότητα, αφού η καθαρίστρια απασχολείται πλέον αποκλειστικά στο Δήμο…! Στο Δήμο απασχολούνται, εξάλλου, και αρκετοί ακόμα συνάδελφοι, δίχως να έχουν αποδεσμευτεί επισήμως από το Ραδιόφωνο.

Οι υποσχέσεις του δημάρχου Παντελή Βλασσόπουλου και της δημοτικής αρχής από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα λαμβάναμε τουλάχιστον 3 μισθούς έμειναν απλά…. λόγια.

Σας γνωστοποιούμε ότι στο σύνολο των 34 εργαζομένων στο Ραδιόφωνο του δήμου οφείλονται δεδουλευμένα από τον Αύγουστο του 2011. Έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια αντοχής και καλής θέλησης κι ενώ έχουμε αντιμετωπίσει ήδη περικοπές και μειώσεις μισθών αλλά και απειλές για συγχωνεύσεις, εφεδρείες, απολύσεις, είμαστε αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουμε αν δεν δικαιωθούμε…! Ξεκινάμε με 24ωρη απεργία την Τετάρτη 7/3/2012 και συνεχίζουμε με κυλιόμενες στάσεις εργασίας δηλώνοντας την πρόθεσή μας να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις, μέχρι να εξοφληθεί το σύνολο των δεδουλευμένων μας…!

Καλούμε τη διοίκηση του Ραδιοφώνου και τον Δήμο Ηρακλείου να σταματήσει την ασυνέπεια και να φροντίσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους 34 εργαζομένους στο Ραδιόφωνο που ταλαιπωρούνται την ώρα που εντείνονται οι βιοποριστικές δυσκολίες, ώστε να επιστρέψει και πάλι σε ομαλή λειτουργία ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης μας, πράγμα που ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ θέλουμε….!

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του «Επικοινωνία 94 FM»

Απορία του  blogger
Να εκφράσω και μία απορία με την ευκαιρία…
Όταν οι εργαζόμενοι σε μια επιχείρηση είναι απλήρωτοι 7 μήνες, πως γίνεται κάποιοι να επικαλούνται λειτουργικά έξοδα 1.200.000 ευρώ που το 80% του ποσού αφορά τους μισθούς, ή κάποιοι άλλοι ότι το ραδιόφωνο ευθύνεται που δεν πληρώνονται άλλες παροχές προς τους δημότες?

Δηλαδή για να τα βάλουμε κάτω, όπως πάει δεν πρόκειται να πληρωθούν οι εργαζόμενοι μέχρι το Πάσχα, κάτι έχω ακούσει για κάποιους λάθους χειρισμούς με αποτέλεσμα να έρχονται οι ΚΑΠ μηδενικοί, με λίγα λόγια θα κλείσουν χρόνο οι εργαζόμενοι απλήρωτοι, και μετά θα βγάζουν τους ισολογισμούς στο δημοτικό συμβούλιο με πλασματικά ποσά, και κάποιοι άλλοι θα λένε ότι φταίει το ραδιόφωνο για την οικονομική αιμορραγία στον δήμο... συγχαρητήρια!
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

34 σχόλια:

 1. Σας τιμωρεί επειδή τον στηρίξατε όλοι σας σχεδόν και ιδιαίτερα ενεργά. Εσείς είστε σίγουροι. Τώρα πρέπει να προσέξει αυτούς που τον πολέμησαν προεκλογικά και να ξαναχτίσει τη δεξιά πολυκατοικία στο Ηράκλειο (Παπαδημητρίου, Γκίκας, Θεοδώρου κλπ.). Άλλωστε ο Παντελής είναι καλό παιδί. Οπότε και να μην πληρώνει και κανα μισθό δε χάλασε ο κόσμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΣΧΕΤΟ: ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΜΑΛΑΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΙ Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ Η ΑΚΕΠ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΔΗΜΟ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ως προς την απορία:

  Το ότι δεν έχουν πληρωθεί ακόμα από κακούς χειρισμούς της διοίκησης δεν σημαίνει ότι τα χρήματα δεν οφείλονται στους εργαζομένους και ότι δεν πρέπει να καταβληθούν. Άρα ορθώς γράφονται στους ισολογισμούς...
  Αυτό για όσους προσπαθούν να μηδενίσουν...
  Άλλο να επιλέγεις να κρατήσιες κάτι και να μην το πληρώνεις και άλλο να λες ότι αυτό το κάτι πρέπει να αλλάξει και να γίνει λιγότερο δαπανηρό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. συμφωνώ με τον 6 Μαρτίου 2012 11:42 π.μ, για το κόστος του ραδιοφώνου, αλλά τα χρήματα τους οι εργαζόμενοι θεωρώ ότι δεν πρόκειται να τα πάρουν ποτέ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ακόμα και έτσι να είναι δεν μπορούν να διαγραφούν από τους ισολογισμούς... Άρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο ανέκαθεν ήταν υπάλληλοι 2ης κατηγορίας στον δήμο. Θα είχαν πάρει κάποια χρήματα αλλά για τον φόβο των ιουδαίων, μη και τυχόν η δημοτική αρχή δεν έχει να πληρώσει τους δημοτικούς υπαλλήλους τον Μάρτιο, τα χρήματα των εργαζομένων της ραδιοφωνίας παρέμειναν στο παγκάρι. Άλλες φορές τα προβλεπόμενα για τους μισθούς των εργαζομένων πήγαιναν σαν δάνειο σε διάφορες επιχειρήσεις του δήμου (δανεικά και αγύριστα) και κατά τα άλλα το ραδιόφωνο φταίει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. 6 Μαρτίου 2012 10:56 π.μ.
  τον στηρίξαμε φίλε μου γιατί βασιστήκαμε στην φερεγγυότητα που ενέπνεε.
  όλοι κάνουμε λάθη και στην παρούσα φάση πληρώνουμε το λάθος μας.

  Κάποτε σε συνάντηση του σωματείου εργαζομένων με τον πρώην δήμαρχο Σταύρο, μας είχε πει μια κουβέντα που ο βλασσόπουλος τον επιβεβαιώνει πανηγυρικά...
  "Αυτοί που σήμερα με λοιδορούν και σας χαϊδεύουν τα αυτιά, θα σας φερθούν έτσι ώστε να αναπολείτε τον Σταύρο Γεωργόπουλο" τότε μου ακούγονταν αστείο και απίθανο να συμβεί, προσωπικά δεν αναπολώ κανέναν, αλλά ο Βλασσόπουλος κατάφερε να βγάλει την "προφητεία" του Σταύρου αληθινή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κάποιοι από εμάς που στηρίξαμε τον βλασσόπουλο από φίλοι και σύντροφοι έχουμε γίνει τα "υπαλληλάκια", για να έχουμε τον σωβρακοφανέλα πρόεδρο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. H αιτία της οικονομικής κατάρρευσης του Δήμου είναι ότι οι παρατάξεις δανείζονταν αλόγιστα ποσά για να αγοράζουν την εξουσία και να διαιωνίζουν την παραμονή τους σε αυτή, ικανοποιώντας ανεύθυνα τις απαιτήσεις των πραιτοριανών τους για παροχές και διορισμούς και τις επιθυμίες των συνδικαλιστών ,του τοπικού τύπου, των ιδιωτικών οικονομικών και ραδιοφωνικών δυνάμεων που τις στήριζαν, πλην όμως υποθηκεύοντας αλόγιστα το μέλλον και υπονομεύοντας κάθε προοπτική ! Επιπλέον, η ΑΚΕΠ είναι ελάχιστη έως τίποτα και δεν μπορεί να αντιστρέψει αυτή την κατάσταση ( στην οποία έχει συμμετοχή από άλλα σχήματα που συμμετείχε ) και μάλιστα μέσα σε αυτό το γενικότερο κλίμα της οικονομικής διάλυσης. Περιορίζεται στο να ακροβατεί μεταξύ αντιμνημονιακών διαγγελμάτων και Νταλάρα για λόγους υποβαθμισμένων εντυπώσεων και ανάλογα με το χορό που της υπαγορεύουν πολιτικοί στην δούλεψη των οποίων βρίσκεται από χρόνια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. 6 Μαρτίου 2012 4:59 μ.μ.

  αν υπονοείς κάτι φίλε μου ότι στηρίξαμε τον βλασσόπουλο για να επωφεληθούμε κάνεις μεγάλο λάθος, σχετικά με το ραδιόφωνο υπήρχε λύση για την βιωσιμότητα του και ίσως για να καλύπτει τα έξοδα του χωρίς να επιβαρύνεται ο δήμος.

  Όμως όπως γίνεται πάντα, οι αιρετοί δεν θέλουν να στεναχωρήσουν ακόμα και τους άεργους με αποτέλεσμα να μπαίνουν όλοι οι εργαζόμενοι στο ίδιο καζάνι, προσωπικά θεώρησα ότι με αυτές τις βλέψεις που είχε ο βλασσόπουλος θα δίνονταν επιτέλους η ευκαιρία να δουλέψει το ραδιόφωνο του δήμου όπως πρέπει.

  σαν μία πρώτη προσπάθεια είχα οργανώσει να έχουν όλοι οι σύλλογοι και οι φορείς του δήμου την δική τους εκπομπή, αλλά ο πρόεδρος του ραδιοφώνου και ο δήμαρχος δεν το προχώρησαν, παρόλο που είχα συνεννοηθεί με το πρόεδρο της ραδιοφωνίας για το εγχείρημα και είχε ενημερωθεί και ο δήμαρχος όταν αυτό κόλλησε, έγινα ρόμπα σε συλλόγους και φορείς που κατακαλόκαιρο τους καλούσα για να τους ενημερώσω προκειμένου να ξεκινήσουν οι εκπομπές τον περασμένο Σεπτέμβριο άντε Οκτώβριο...

  Υπάρχουν κάποιοι που δεν κοιτάνε μόνο το τομάρι τους, αλλά δυστυχώς αυτό το γνωρίζουν οι ίδιοι, όλοι οι άλλοι μπορούν να λένε ότι θέλουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Γιατί φωνάζετε ρε παλικάρια; Ωραία περνάμε
  ΜΠΕΚΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛ = 20.000 ΕΥΡΩ
  ΚΟΥΛΟΥΜΑ = 1.500 ΕΥΡΩ
  ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ = 3.000 /ΜΗΝΑ
  ΕΞΟΔΑ ΠΑΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ = 350.000 ΕΥΡΩ
  ΕΞΟΔΑ ΠΑΣΑΡΕΛΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 150.000 ΕΥΡΩ
  ++++++++++++++++++++
  +++++++++++++++++++++

  ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ 94 FM ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ;;;;;;;;;;;

  ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΕ ΕΓΙΝΕΣ ΘΕΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ.
  ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. βρεγμένη σανίδα6 Μαρτίου 2012 - 8:05 μ.μ.

  Σας παρακαλώ, κύριε Γ&Δ! Παρεκτρέπεστε!
  Ακούς εκεί "ΜΠΕΚΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛ" και "ΕΞΟΔΑ ΠΑΣΑΡΕΛΑΣ"! Εντελώς τυχαία θυμήθηκα το μακαρίτη Βαγγέλη Γιαννόπουλο που είχε βαφτίσει τα σκυλάδικα "πολιτιστικά κέντρα" και την παροιμία "Βρακί δεν έχει ο κ***ς μας"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. εσείς μια χαρά κάνατε και τον στηρίξατε. Το θέμα είναι τι κάνει αυτός τώρα. Άλλαξε ρότα και βλέψεις και σας έφτυσε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος του 94FM όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι θα το κλείσει το ραδιόφωνο του δήμου, λες και είναι δικό του.

  Όταν έχεις αναγκαστικά έναν τέτοιο τύπο για πρόεδρο, που όχι μόνο δε ξέρει ή δε πιστεύει σε αυτό που έχει αναλάβει, όχι μόνο δεν έχει κάνει τίποτα, αλλά ότι κάνει δημιουργεί πρόβλημα, από αυτό και μόνο μπορείτε να καταλάβετε πως και γιατί απαξιώνεται ο ραδιοφωνικός σταθμός του δήμου μας, από την διοίκηση που θα έπρεπε να τον στηρίζει.

  Και μια επική ατάκα που είχε πει κάποια στιγμή ο Παπαδάτος, "Δε με ενδιαφέρει να έχει ακροαματικότητα ο σταθμός, χρήματα με ενδιαφέρει να έρθουν"

  Τώρα πως γίνεται να έρθουν χρήματα χωρίς ακροαματικότητα είναι άγνωστο... πάντως τα χρήματα μόνα τους δεν έρχονται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. βρεγμένη σανίδα7 Μαρτίου 2012 - 5:50 μ.μ.

  Φιλαράκια του 94fm, τώρα πια μάθατε πως το "στηρίζω τον Παντελή, το Γρηγόρη, τον Πασχάλη, αύριο το Νώντα, το Νίκο, το Θέσμό (Λέμε τώρα!), το Βασίλη, την Ειρήνη και προσεύχομαι να κάνει το ένα δέκατο απ' όσα υπόσχεται" σημαίνει "δεν πληρώνομαι, απολύομαι και πεινάω". Καλύτερα να στηρίζετε τους εαυτούς σας και να στηρίζεστε στις ικανότητες και τις ιδέες σας. Νέα παιδιά είστε, ρε π****η μου, έχετε πολλά να δώσετε!
  Μια καλή ιδέα είναι να μας πείτε πόσοι δουλεύουν πραγματικά στο ραδιόφωνο και πόσο κοστίζει κάθε μήνα η λειτουργία του. Επίσης, να υποβάλετε τις προτάσεις σας στο δημοτικό συμβούλιο και να τις βγάλετε στον αέρα. Το ραδιόφωνο υπάρχει, για να είναι χρήσιμο σ' αυτούς που το πληρώνουν, δηλαδή στους Ηρακλειώτες, έστω κι άμα μπαίνει μέσα, και αυτούς πρέπει να πάρετε με το μέρος σας.
  Δε σας κάνω υποδείξεις, λέω αυτά που θα έκανα στη θέση σας. Εσείς που είστε του χώρου σίγουρα ξέρετε καλύτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. 7 Μαρτίου 2012 5:50 μ.μ

  Σεβαστή η άποψη σου φίλε μου, αλλά ποιος έχει τα έντερα να πει ότι δε δουλεύει ή ότι δε προσφέρει από τους εργαζόμενους?

  Πρέπει να σου πω ότι είναι γνωστά αυτά τα δεδομένα, αλλά ως συνήθως ενώ τα γνωρίζουν από την διοίκηση στο τέλος σφυράνε αδιάφορα.

  Προσωπικά δουλεύω στον 94fm από το 91, με χαμηλό μισθό μέχρι το 2000 που έγινε η συλλογική σύμβαση. Πάντα αντιμετωπίζαμε το πρόβλημα των καθυστερήσεων, πάντα ξεφύτρωναν διάφοροι απίθανοι τύποι, οι οποίοι φυσικά αμείβονταν χωρίς να προσφέρουν τίποτα.

  Εμείς που την πληρώναμε και την πληρώνουμε είμαστε τα υπαλληλάκια, κανένας δε σεβεται την εμπειρία μας, και κάθε φορά πρέπει να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες.

  Εδώ και χρόνια ο σταθμός παίζει με πατέντες, οι οποίες πολλές από αυτές διεκδικούν όσκαρ ευρεσιτεχνίας.
  Τα ηχομονωτικά έχουν σαπίσει, πέρα από ότι δεν κάνουν την δουλειά τους, αποτελούν και κίνδυνο για την υγεία όσων βρίσκονται στο ραδιοθάλαμο.

  Όλα αυτά τα χρόνια ακούμε για τρελά ποσά που διατίθενται για το ραδιόφωνο και από την μια ο εξοπλισμός είναι περιορισμένων δυνατοτήτων (παρόλα αυτά το ράδιο λειτουργεί αξιοπρεπώς) και από την άλλη είμαστε μέσα τουλάχιστο 3 μήνες σε ότι αφορά τις αμοιβές μας.

  Τεμπέληδες μας ανεβάζουν, τρωκτικά μας κατεβάζουν, λες και όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Η πλάκα φίλε μου είναι ότι εκείνοι που είναι όντως τρωκτικά, θα τους δεις συχνά πυκνά να χαριεντίζονται με την διοίκηση.

  Επιχορηγήσεις που είχε πάρει στο παρελθόν το ραδιόφωνο, δεν έχουν πάει σίγουρα για την υλικοτεχνική υποδομή του...

  Και για να καταλάβεις πόσο εύκολο μπορεί να απαξιώσει η διοίκηση τον 94fμ...

  Πριν 1 μήνα περίπου έγινε δολιοφθορά στην κεραία στο βουνό, με αποτέλεσμα να χρειάζονται 400 ευρώ για να επισκευαστεί, εδώ και 1 μήνα ο σταθμός παίζει με χαμηλή ισχύ λόγω της βλάβης (πχ αντί για 10 κιλοβάτ, παίζε με 2!!) με αποτέλεσμα να μην ακούγεται καλά σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου.

  Εδώ και 1 μήνα δεν μπορεί η διοίκηση να βρει 400 γαμημένα ευρώ και προτιμάει να ακουγόμαστε κουτσά στραβά, η πλάκα είναι ότι υπάρχει κόσμος που ακούει τον σταθμό ακόμα και με παράσιτα!

  Δεν απαξιώνεις έτσι κάτι που έχεις αναλάβει να διοικήσεις?
  Δεν απαξιώνεται ο ραδιοφωνικός σταθμός όταν δεν έχει ούτε έναν διαφημιστή?

  πως θα έρθουν τα έσοδα?
  όπως οι χορηγίες?

  Κάθε 4 χρόνια εμφανίζεται κάποιος αιρετός ο οποίος δεν γνωρίζει χριστό από το πως πρέπει να λειτουργεί το μέσο, και είτε θα φέρει έναν δικό του (συνήθως άσχετος, χρήματα θέλει να λαμβάνει) είτε θα κάνει διάφορες αλχημείες στου κασίδη το κεφαλή δηλαδή στο δικό μας... Και στο τέλος θα λέει ότι το ραδιόφωνο είναι περιττό, δεν προσφέρει τίποτα.

  Αν ο σταθμός λειτουργήσει με 10-14 άτομα και αυτοδιαχείριση θα μπορεί να γίνει και να βγάζει τα έξοδα του, πάντως 7 μήνες χωρίς να πάρουμε ευρώ δεν πρόκειται να καταντήσουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Φίλε όλα αυτά που λες σωστά είναι αλλά μήπως πρέπει και σεις να αλλάξετε κάποια πράγματα για να αποκτήσετε ακροαματηκότητα; Το ύφος και η μουσική του σταθμού απευθύνονται σε μικρό κοινό! Μήπως πρέπει να να γίνετε λίγο πιο εμπορικοί και να αρχίστε να επικοινωνείτε με το κόσμο για να έρθει και η ακροαματικότητα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. βρεγμένη σανίδα8 Μαρτίου 2012 - 12:14 π.μ.

  Έλα μου να σε χαρώ!
  Πολύ σημαντικά πράγματα όσα γράφεις. Μήπως να μαζευτείτε να τα συμφωνήσετε οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο, να τα γράψετε απλά και τεκμηριωμένα, να τα υπογράψετε και να τα βγάλετε στο δημοτικό συμβούλιο και τη δημοσιότητα όσο είναι ακόμα καιρός;
  Θα μου πεις όσοι υπογράψουν θα απολυθούν. Θα σου πω ότι, άμα πείσεις τον κόσμο, τότε θα τους πάρει όχι με τα γιαούρτια, αλλά με τις πέτρες.
  Come on, stand up for your rights και θα βρείτε πολλούς υποστηρικτές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Πάντως το να λειτουργήσει με 10 άτομα το ραδιόφωνο σημαίνει απολυσεις και μάλιστα μαζικές...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. 7 Μαρτίου 2012 11:52 μ.μ.

  αγαπητέ φίλε, επειδή μάλλον κατάλαβα για πιο ύφος της μουσικής αναφέρεσαι το οποίο παίζει 12 ώρες κάθε μέρα και ώρες "χαμηλής ακροαματικότητας" δηλαδή από το τις 8 το βράδυ μέχρι της 7 το πρωί πρέπει να σου πω το σκεπτικό αυτής της επιλογής.

  Εντυπωσιάζομαι βέβαια για το ότι δεν αναφέρεσαι στις υπόλοιπες 12 ώρες που είναι και οι ώρες "υψηλής ακροαματικότητας".

  Το προσπερνάω, λες να παίξει εμπορική μουσική...
  αν παίξει εμπορική μουσική γιατί να μην ακούσουν τους ήδη γνωστούς σταθμούς και να ακούσουν ξαφνικά τον 94FM?

  Αυτό το είδος που λες ότι παίζει και είναι για περιορισμένο κοινό, θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι όποτε γίνονται φεστιβάλ ροκ και χαρντ ροκ (βλέπε Μαλακάσα) μαζεύεται 10-30 χιλιάδες κόσμος. Κάθε σαββατοκύριακο υπάρχουν ροκ συναυλίες, δε σημαίνει ότι επειδή δεν ακούς ή δε παρακολουθείς το είδος καταλήγεις υποχρεωτικά ότι δε το ακούνε πολλοί, το ακούνε αρκετοί.

  Αυτοί οι αρκετοί λοιπόν σε πιο ραδιόφωνο μπορούν να βρουν την μουσική αυτή?
  Άρα μένει μία επιλογή.

  Και εκτός αυτού, υπάρχουν και οι υπόλοιπες 12 ώρες που ο σταθμός μπορεί να παίξει και άλλα είδη μουσικής.

  Αυτό όμως που θέλω να γίνει σαφές είναι ότι αν δεν υπάρχει μέτρηση ακροαματικότητας για τον σταθμό, δεν γνωρίζουμε τίποτα για το ποιος τον ακούει και ποιος όχι.

  Επίσης για όσους δεν γνωρίζουν, αν δεν πληρώσεις συμμετοχή στις μετρήσεις ακροαματικότητας δε σε εμφανίζουν στα αποτελέσματα, και το ποσοστό σου είναι κάποιο μεταξύ των σταθμών που αναφέρονται "Άλλοι σταθμοί)

  Αυτό είναι ένα άλλο παραμύθι που επικαλούνται κάποιοι ως αποδεικτικό ότι τον 94FM δεν τον ακούει κανένας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Καλημέρα! φίλε μου αναφέρθηκα σε αυτές τις ώρες επειδή προσωπικά αυτές τις ώρες ακούω ραδιόφωνο :) γίνεσαι λίγο υπερβολικός τώρα όταν λες ότι για τη συγκεκριμένη μουσική υπάρχει μια μόνο επιλογή (rock, red, atlandis, freedom) και φαντάζομαι θα έχει και άλλους αλλά σίγουρα δεν είστε η μόνη επιλογή! τώρα για τις υπόλοιπες 10 ώρες δεν έχω ακούσει ποτέ οπότε δεν ξέρω να σου πω. Αλλά προσωπικά ρε φίλε αν είχα μαγαζί και μου λεγες οτι επυθύνεσαι σε συγκεκριμένο κοινό το οποίο για το Ηράκλειο ειδικά δε νομίζω να ναι πολύ μεγάλο δε θα μουνα και πολύ θετικός σε μια διαφήμιση. Οσο για τις μετρήσεις που λες αφού δεν μπορείτε να έχετε μια επίσημη γιατί δεν κάνετε μια μόνοι σας μέσα στο Ηράκλειο με ερωτήματα τύπου ακούτε επικοινωνία; ποιές ώρες; τι μουσική ακούτε; Γεμείστε μια μέρα τις καφετέριες του Ηρακλείου και έτσι θα μεθευτεί και ο σταθμός λίγο, γιατι προσωπικά οι φίλοι μου δεν τον ξέρουν, αλλά και εσείς θα έχετε μια μέτρηση στα χέρια σας (ακόμα και για το είδος της μουσικής :) )

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. το να πουλάς σωβρακοφανέλες και ρόμπες και μάλιστα σε επιχείρηση που έστησε ο πατέρας και ο θείος σου, άρα δεν την έστησες εσύ και τη βρήκες έτοιμη δεν είναι κακό ούτε αφορά κανένα. Το να έχεις φάει τη μισή στο καζίνο είναι δικαίωμα σου. Το να είσαι πρόεδρος στο ραδιόφωνο ούτε αυτό είναι κακό. δεν είναι δυνατόν, ούτε απαραίτητο, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι να είναι ειδικοί σε κάτι. Άσε που βγάζεις και μεροκάμματάκι. Κακό είναι να έχεις άποψη ενώ είσαι παντελώς άσχετος και αμόρφωτος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. παρεπιμπτόντως ο επιφανής ρομποσωβρακέμπορος παίρνει την αμοιβή όσο οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. βρεγμένη σανίδα9 Μαρτίου 2012 - 4:39 μ.μ.

  Θα επιμείνω.
  Υπάρχει μόνο μία λύση του προβλήματος του ραδιοφώνου: το ξεβράκωμα.
  Των αιρετών που για χρόνια κάνουν ό,τι τους βολεύει με τον 94fm, από τη μια παραμυθιάζουν τους εργαζόμενους και από την άλλη τους ξεφτιλίζουν και έχουν άποψη, ενώ δεν έχουν ιδέα από ραδιόφωνο.
  Των τσάτσων που δεν έχουν δουλέψει ούτε ένα λεπτό για τον 94fm, αλλά πληρώνονται από το ραδιόφωνο, και γλείφουν τους αιρετούς όλων των διοικήσεων ή τους κάνουν άλλες δουλειές.
  Ξεβράκωμα μπορεί να γίνει μόνο με μια δεμένη πρόταση προς το δημοτικό συμβούλιο και με δημοσιότητα, γιατί στα σου 'πα μου 'πες πίσω από κλειστές πόρτες οι αιρετοί και τα τσατσόνια τους είναι μανούλες.
  Βιαστείτε!
  Εκεί θα δούμε ποιοι απ' αυτούς που σας χτυπάνε στην πλάτη και σας υπόσχονται μεταφορά στο δήμο, άμα είστε καλά παιδιά, θα βάλουν την υπογραφή τους κάτω από την πρότασή σας.
  Αλλιώς οι ίδιοι που σας ακούγανε με κατανόηση και φωτογραφίζονταν μαζί σας θα σας πουλήσουν σε μια νύχτα, θα κλείσουν τον 94fm και θα παριστάνουν τους ήρωες που κάνουν οικονομία στο δήμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΟΥΝ
  ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ
  ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ "ΣΩΒΡΑΚΑ" (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΛΟΤΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ) ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.
  ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ.
  ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
  ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΙ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ) ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
  ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΡΑΜΑΖΟΧΕΣ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. 9 Μαρτίου 2012 4:39 μ.μ.

  αγαπητέ φίλε, δε με ενδιαφέρει να μεταφερθώ στον δήμο, μου κάνει και το ραδιόφωνο που είμαι από το 91.

  Το πρόβλημα είναι ότι από το 2000 ζούμε σε μια ανασφάλεια "θα κλείσει, δε θα κλείσει", στην γνωστή κατάσταση με την ασυνέπεια των πληρωμών μας κτλ.

  Και για να καταλάβεις, οι περισσότεροι που ασχολούνται με το να δημιουργούν ή να επιμελούνται, άμα τους βάλεις πίσω από ένα γκισέ, ή έστω να κάνουν το ίδιο πράγμα κάθε μέρα είναι σα να τους δολοφονείς, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είναι επιλογή ή όνειρο να γίνω δημοτικός υπάλληλος.

  Και για να γίνω σαφής, ακόμα και σήμερα αν υπάρξει το δίλημμα ή πηγαίνεις στον δήμο ή απολύεσαι γιατί θα κλείσει το ραδιόφωνο, θα επιλέξω το 2ο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ
  ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ
  ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟ
  ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ
  ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

  ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ.
  ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ-ΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.


  ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
  ΕΓΡΑΦΕ (οι Μπαμπινιώτηδες του blog δεν του είπαν ότι ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ το ΚΑΙ;;;;;; )

  “Είναι γεγονός πως η λειτουργία και του δικού μας Ραδιόφωνου στοιχίζει πολλά στους δημότες μας. Και μάλιστα το κόστος αυτό μεγεθύνεται στους οικονομικά χαλεπούς καιρούς που ζούμε σήμερα. Ωστόσο το Δημοτικό Ραδιόφωνο θα πρέπει να συνεχίσει την λειτουργία του καθώς αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση εναλλακτικής πληροφόρησης και έκφρασης.”

  ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ) ΕΙΝΑΙ.

  ΜΕΙΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΣΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΑ
  ΕΞΟΔΑ ΠΑΣΑΡΕΛΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
  ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΥΓΙΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.
  ΚΑΤΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ (Ή ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ) ΜΙΣΘΟΥΣ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ κλπ ΕΝΩ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟΙ
  ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΕ;;;;;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. βρεγμένη σανίδα9 Μαρτίου 2012 - 7:04 μ.μ.

  προς ανώνυμο 9 Μαρτίου 2012 4:39 μ.μ.

  Σε πιστεύω και χαίρομαι μ' αυτά που γράφεις. Θέλει πολλά κιλά "καρύδια", για να κάνεις τέτοια επιλογή.
  Ορμάτε, λοιπόν, με την ωραία τρέλα σας για το ραδιόφωνο, τα στοιχεία σας και τις ιδέες σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Βρε ΓΔ μην μπλέκεσαι με ορθογραφία. Δεν τόχεις. Δεν πάει το ''και'' όταν είναι συμπλεκτικό. Το συγλεκριμένο όμως είναι επιτατικό και προσθετικό. Και πάει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΛΦΑΣ ΤΟ Γ.... ΕΙ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. "Το συγλεκριμένο όμως είναι επιτατικό και προσθετικό. Και πάει."

  9 Μαρτίου 2012 9:19 μ.μ.

  ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;;;;;;

  ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.

  ΕΣΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΛ-ΑΚΕΠ Μπαμπινιώτη ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. μεγάλη επιτυχία ΓΔ!!! Ούτε έγραψα ούτε θα γράψω ποτέ κείμενο της ΑΚΕΠ. Άλλωστε κανείς από αυτούς δεν ξέρει να γράφει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΠΡΟΣ 9 Μαρτίου 2012 11:04 μ.μ.

  1. ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ.
  2. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ναι γράφω καλύτερα από όσους αυτή τη στιγμή διατυπώνουν γραπτό λόγο στις παρατάξεις. Αλλά ούτε έγραψα ούτε θα γράψω ποτέ για την ΑΚΕΠ. Εσένα όμως που σου αρέσει να γράφεις δημόσια και να πουλάς παπατζιλίκι στον Μπάμπαλο, κοίταξε ρε παιδί μου να το μάθεις λιγάκι. Καλό θα σου κάνει

  ΑπάντησηΔιαγραφή