ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ

O Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, ενημερώνει με ανακοίνωσή του πως ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής παρεμβαίνοντας δυναμικά στο καταναλωτικό κίνημα καλεί τους δημότες και κατοίκους του Δήμου, που επιθυμούν να προμηθευτούν πατάτες και ελαιόλαδο, να προσέρχονται στον 1ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου στο γραφείο Εξυπηρετήσεως του Δημότη (Τηλ: 213-2000150) από την Τετάρτη 7 Μαρτίου έως την Τρίτη 13 Μαρτίου και ώρες (09:00 – 15:00) ώστε να συμπληρώσουν το έντυπο παραγγελίας το οποίο διατίθεται σε έντυπη μορφή.

Οι αιτήσεις αφορούν την αγορά πατάτας Νευροκοπίου στη τιμή των 0,30 λεπτών το κιλό (όταν πρόκειται για σάκο 30 κιλών) και την αγορά ελαιολάδου Λακωνίας στην τιμή των 15 ευρώ ανά 5λιτρο.
Μετά την συμπλήρωση των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής για την ημερομηνία και τον τόπο παραλαβής των προϊόντων. Η διάθεση των προϊόντων αυτών θα πραγματοποιηθεί αυστηρώς σύμφωνα με τα συμπληρωμένα (στο Γραφείο Εξυπηρετήσεως του Δημότη) δελτία παραγγελίας.