ΑΛΛΑΓΕΣ...

Οι αλλαγές στις θέσεις των Αντιδημάρχων και των διοικήσεων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής γνωστοποιήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 13 Μαρτίου.

Αναφορικά με τις Αντιδημαρχίες, σύμφωνα με την Απόφαση του Δημάρχου, κ. Παντελή Βλασσόπουλου, τα νέα πρόσωπα είναι ο κ. Στέφανος Λεζγής που αναλαμβάνει τον τομέα των οικονομικών και θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και ο κ. Δημήτρης Μπούκης που θα έχει υπό την ευθύνη του, μεταξύ άλλων, τους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού, της Άθλησης-Υγείας-Διατροφής και Δια Βίου Μάθησης.

Η κα Μαρία Γαλακτοπούλου διατηρεί το χαρτοφυλάκιο της (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση-Εξυπηρέτηση του Πολίτη) στο οποίο προστίθενται και οι τομείς της Κοινωνικής Πολιτικής-Πρόνοιας και Εθελοντισμού τους οποίους χειριζόταν μέχρι πρότινος η παραιτηθείσα, κα Δέσποινα Καμπούρη.
Αλλαγή πόστου έχουμε για τον κ. Γιάννη Κεσκινίδη που αναλαμβάνει τους δύσκολους τομείς της Καθαριότητας και του Πράσινου, όπου Αντιδήμαρχος ήταν ο κ. Ηλίας Μοσχονάς, ενώ κρατάει και την ευθύνη της Δημοτικής Αστυνομίας. Τέλος, στη θέση του παραμένει ο κ. Γιώργος Βλαντής που θα συνεχίσει να προΐσταται της Τεχνικής Υπηρεσίας και των πολεοδομικών υποθέσεων του Δήμου. Παράλληλα θα έχει την ευθύνη των ευρωπαϊκών-εθνικών προγραμμάτων και της αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας.
Η θητεία των νέων Αντιδημάρχων λήγει στις 31-12-2012. Αυτός που θα αναπληρώνει τον Δήμαρχο σε περίπτωση απουσίας του θα είναι ο κ. Βλαντής με επόμενη στη σειρά την κα Γαλακτοπούλου.

Στα Νομικά Πρόσωπα η μεγαλύτερη αλλαγή έγινε στον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας όπου ο κ. Ηλίας Μπάρμπας αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου, ένα πόστο που καταλάμβανε μέχρι σήμερα ο κ. Γιώργος Οικονομίδης. Θυμίζουμε ότι ο κ. Μπάρμπας είχε παραιτηθεί πριν λίγους μήνες από τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Επίσης, η κα Δέσποινα Ασμακλή θα καλύψει τις Αντιπροεδρίες στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στη Δημοτική Ραδιοφωνία.
Ο κ. Βλασσόπουλος από την πλευρά ευχαρίστησε τους αποχωρήσαντες Αντιδημάρχους και διοικούντες των Νομικών Προσώπων για τη μέχρι σήμερα συνεργασία τους η οποία, όπως σημείωσε, θα συνεχιστεί και από άλλα πόστα. Ευχήθηκε δε καλή επιτυχία στους νεοεισελθόντες, που πήραν τις ευχές και των άλλων δημοτικών παρατάξεων.

Από το www.xtypos.gr