Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2012

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...


Πριν από 4 μήνες και 17 μέρες...

Εξηγήσεις για την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (ΔΕΠ) Ηρακλείου Αττικής δίνει με ανακοίνωσή του ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης, κ. Ηλίας Μπάρμπας, έπειτα και από το ρεπορτάζ που δημοσίευσε το www.xtypos.gr.
Η ανακοίνωση του κ. Μπάρμπα είναι η ακόλουθη:

“Σχετικά με τα αναγραφόμενα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Χ-ΤΥΠΟΣ που με αφορούν έχω να αναφέρω τα παρακάτω για την ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων.

Οι αυξημένες ειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν μέχρι το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτος να έχω στη διάθεση μου τον ελεύθερο χρόνο που θα επιθυμούσα ώστε να είμαι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του Προέδρου της ΔΕΠ, που μου εμπιστεύτηκε ο Δήμαρχος και οι συνάδελφοι μου. Επειδή, όπως είναι γνωστό, δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής και τα “προς το ζειν” τα εξασφαλίζω από το επάγγελμα μου, μου είναι αδύνατον στις τρέχουσες δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, που η οικονομική κρίση κτυπά την πόρτα όλων μας, να παραμερίσω επαγγελματικές υποχρεώσεις που η παρουσία μου κρίνεται απαραίτητη.

Γι' αυτό και ζήτησα από τον Δήμαρχο το Σεπτέμβριο να με αντικαταστήσει με άλλον συνάδελφο-συναδέλφισσα, αφού θεωρώ ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε για τη βελτίωση των συνθηκών στα σχολεία της πόλης τον Ιανουάριο, με την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από την παράταξη μας, είναι συλλογική και επομένως το έργο που παρήγαγε η ΔΕΠ, υπό την Προεδρία μου, θα συνεχίσει να το παράγει με την ίδια επιμονή και αφοσίωση. Μέχρι την αντικατάσταση μου θα είμαι παρών όπου η παρουσία μου κρίνεται απολύτως απαραίτητη και υποχρεωτική, για να μην αποτελέσει η απουσία μου τροχοπέδη στη λήψη σημαντικών και ουσιαστικών αποφάσεων για την παιδεία στην πόλη μας”

Από το www.xtypos.gr


Τελικά χρόνος υπάρχει...
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

13 σχόλια:

 1. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ! ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΕΙΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΜΙΣΘΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τον μπάρμπα δε τον νοιάζει ο μισθός λεφτά έχει ψήφους θέλει και καρέκλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αφου ο ανθρωπος λεει μεχρι τον Δεκεμβριο τωρα εχουμε Μαρτιο τελειωσε τις δουλειες και ειναι εδω ποιο το προβλημα?
  Γι αυτο δεν τον ψηφισανε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τον Κωλο βαζεισ Μαγειρα,Σκατα θα μαγειρεψει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. έχουμε κάτι χανουμάκια που κάνουν τα τρελά στα σχόλια, σας το λέω και να το θυμηθείτε ότι ο μπάρμπας αν δει ότι ο βλασσόπουλος δεν έχει τύχη θα τρέξει στον μπάμπαλο με τον οποίο έτσι και αλλιώς φλέρταρε μετά την παραίτηση του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΠΑΡΜΠΑς ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑς! ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΚΑΤΑ ΜΑΛΑΚΟΤΣΕΚΟΥΡΑ ΜΕΡΙΑ! ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΜΙΣΘΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο φαρμακοτρίφτης έκανε κολοτούμπα.
  Τώρα είναι με το Δήμαρχο σε λίγο δεν ξέρω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. τώρα που τέλειωσε με τις δουλειές του μήπως να φροντίσει να πάρει εκείνα τα 50-60 χιλιάρικα (ευρω) που έχει υπεξαιρέσει, από κάποια σχολική επιτροπή, ένας πολιτικός φίλος του Παντελή και των λοιπών Ν.Δ. Μιλάμε για μεγάλη γαργάρα και κουκούλωμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ηλία τώρα που έλυσες τα επαγγελματικά σου λύσε και τα προβλήματα στο Δήμο και αν στραβώσει ξέρεις............παραίτηση και στο Μπάμπαλο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Η πλάκα είναι ότι ο βλασσόπουλος ήταν δυσαρεστημένος για την άκομψη συμπεριφορά του μπάρμπα χάλαγε το χαμηλών τόνων ύφος της διοίκησης.

  Ο Μπάρμπας την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια δηλαδή βούτυρο στο ψωμί του βλασσόπουλου, τώρα τι έγινε και άλλαξαν έτσι τα πράγματα, ο μπάρμπας εκεί που φλέρταρε με τον μπάμπαλο να είναι αγκαλίτσες και φιλάκια με την διοίκηση, ο βλασσόπουλος που ενοχλούνταν από το στυλ του μπάρμπα και του χάλαγε την βιτρίνα της διοίκησης να τον έχει στα όπα όπα, άβυσσος η ψυχή της τερψιχόρης και του δημάρχου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ <> ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή