ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Πριν από 4 μήνες και 17 μέρες...

Εξηγήσεις για την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (ΔΕΠ) Ηρακλείου Αττικής δίνει με ανακοίνωσή του ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης, κ. Ηλίας Μπάρμπας, έπειτα και από το ρεπορτάζ που δημοσίευσε το www.xtypos.gr.
Η ανακοίνωση του κ. Μπάρμπα είναι η ακόλουθη:

“Σχετικά με τα αναγραφόμενα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Χ-ΤΥΠΟΣ που με αφορούν έχω να αναφέρω τα παρακάτω για την ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων.

Οι αυξημένες ειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν μέχρι το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτος να έχω στη διάθεση μου τον ελεύθερο χρόνο που θα επιθυμούσα ώστε να είμαι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του Προέδρου της ΔΕΠ, που μου εμπιστεύτηκε ο Δήμαρχος και οι συνάδελφοι μου. Επειδή, όπως είναι γνωστό, δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής και τα “προς το ζειν” τα εξασφαλίζω από το επάγγελμα μου, μου είναι αδύνατον στις τρέχουσες δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, που η οικονομική κρίση κτυπά την πόρτα όλων μας, να παραμερίσω επαγγελματικές υποχρεώσεις που η παρουσία μου κρίνεται απαραίτητη.

Γι' αυτό και ζήτησα από τον Δήμαρχο το Σεπτέμβριο να με αντικαταστήσει με άλλον συνάδελφο-συναδέλφισσα, αφού θεωρώ ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε για τη βελτίωση των συνθηκών στα σχολεία της πόλης τον Ιανουάριο, με την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από την παράταξη μας, είναι συλλογική και επομένως το έργο που παρήγαγε η ΔΕΠ, υπό την Προεδρία μου, θα συνεχίσει να το παράγει με την ίδια επιμονή και αφοσίωση. Μέχρι την αντικατάσταση μου θα είμαι παρών όπου η παρουσία μου κρίνεται απολύτως απαραίτητη και υποχρεωτική, για να μην αποτελέσει η απουσία μου τροχοπέδη στη λήψη σημαντικών και ουσιαστικών αποφάσεων για την παιδεία στην πόλη μας”

Από το www.xtypos.gr


Τελικά χρόνος υπάρχει...