ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ

Οι πρόσφατες καταγγελίες του συλλόγου της Μεταμόρφωσης “Ήλεκτρον” σχετικά με το νέο γκαράζ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής δεν θα μπορούσαν να μην απασχολήσουν τις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης την Τρίτη 13 Μαρτίου. Εξηγήσεις για το θέμα που έχει προκύψει ζήτησαν από τη διοίκηση ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Ηράκλειο Η Πόλη μας”, κ. Κυριάκος Κουτρούλης και ο επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο-Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Νίκος Μπάμπαλος.

“Το θέμα είναι σοβαρό. Ο Δήμος βαρύνεται με 3000 ευρώ μηνιαίως για αυτό το χώρο. Τι θα γίνει εκεί;” ρώτησε ο κ. Κουτρούλης που θύμισε πως η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις αρχές του 2011 αφορούσε την απομάκρυνση του συνόλου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος από το γήπεδο της Λεωφόρου Κύμης. Ο κ. Μπάμπαλος σημείωσε από την πλευρά του πως μέσα από τα έγγραφα που παραθέτει ο σύλλογος τίθενται ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του νέου γκαράζ και ζήτησε απαντήσεις από τον Δήμαρχο, διευκρινίζοντας όμως παράλληλα πως οι απορίες και τα ερωτηματικά που δημιουργούνται δεν πρέπει να αποθαρρύνουν το Δήμο από τη μεταφορά του συνόλου της Διεύθυνσης εκεί. 

Ο Δήμαρχος, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, είπε πως ο Δήμος δεν έχει κάνει καμία απολύτως παρέμβαση στο οικόπεδο, το οποίο χρησιμοποιείτο ως δημοτικό αμαξοστάσιο και τα προηγούμενα χρόνια από το Δήμο Πεύκης. Ενημέρωσε ακόμα πως αναμένεται η μεταφορά της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου σε χώρο στο γήπεδο της οδού Πρασίνου Λόφου.

Από το www.xtypos.gr