Πέμπτη, Απριλίου 19, 2012

ΑΚΥΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η. ΘΕΟΔΩΡΟΥ


Ύπαρξη κωλύματος διορισμού και ασυμβιβάστου στο πρόσωπο του κ. Ηλία Θεοδώρου για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής εγείρεται μετά τις καταγγελίες που έκανε δημοσίως στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης το βράδυ της Τετάρτης 18 Απριλίου ο επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Νίκος Μπάμπαλος. Η καταγγελία αφορά εμπλοκή του κ. Θεοδώρου με εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, κάτι που είναι ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του μονίμου ή μετακλητού υπαλλήλου του Δήμου. Την άμεση διερεύνηση του θέματος ζήτησε και ο Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκος Κουτρούλης.

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής στη ανωτέρω συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος κ. Παντελής Βλασσόπουλος (με Απόφαση του οποίου ορίστηκε Γ.Γ. ο κ. Θεοδώρου) εξέφρασε την άγνοιά του για το γεγονός και δήλωσε πως θα γίνει έρευνα για το θέμα από το νομικό επιτελείο του Δήμου και όσες ενέργειες απαιτούνται.
Παρακάτω παραθέτουμε το δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο τύπου της παράταξης “Ηράκλειο - Ανθρώπινη Πόλη” ενώ πρέπει να αναφέρουμε πως το ρεπορτάζ του www.xtypos.gr τρέχει και σε λίγο θα παραθέσουμε αδιαμφισβήτητα στοιχεία.
Επίσης, έχουμε προσπαθήσει να επικοινωνήσουμε πολλές φορές με τον κ. Θεοδώρου για να φιλοξενήσουμε τη θέση του για το θέμα, χωρίς να έχει γίνει αυτό ακόμα εφικτό. Είμαστε στη διάθεση του κ. Θεοδώρου για να παραθέσουμε τις απόψεις του. 

Ως σκοπός της εταιρείας αναφέρεται “η παροχή κάθε μορφής υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού, δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (α' και β' βαθμού και η υποστήριξή τους στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους”. Πηγαίνοντας στο τμήμα των διαχειριστών-εκπροσώπησης της εταιρείας βλέπουμε ότι η διαχείριση-εκπροσώπηση της εταιρείας έχει ανατεθεί στον κ. Ηλία Θεοδώρου που έχει και ποσοστο 33,3% της εταιρείας.


“Περιμένουμε τις ανάλογες πράξεις από τον Δήμαρχο”
Το δελτίο τύπου της παράταξης είναι το ακόλουθο: “Σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο θέσαμε το θέμα της σύναψης συμβάσεων έργου της ΚΕΑΕΔΗΑ: α) με τον κ. Γεώργιο Τέντη, ως σύμβουλο ανάπτυξης και β) με τον κ. Ηλία Θεοδώρου (μετέπειτα προσληφθέντα ως Γενικό Γραμματέα του δήμου) για το έργο της συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας, καθηκοντολόγιο, διάθρωση προσωπικού της πιο πάνω δημοτικής επιχείρησης (για το θέμα αυτό έχουμε αναφερθεί εκτενώς σε προηγούμενα Δελτία Τύπου). Επί των θεμάτων και επί των ερωτημάτων που έχουμε θέσει, καμία απάντηση δεν έχουμε λάβει μέχρι σήμερα. Μάλιστα ο κ. Δήμαρχος, αντί απάντησης στο Δ.Σ., περιορίστηκε στο να πλέξει το εγκώμιο του κ. Ηλία Θεοδώρου, λέγοντας επί λέξει: «σε πολύ λίγο χρόνο θα δείτε τα αποτελέσματα της δουλείας του».

Στο δημοτικό συμβούλιο της 18-4-2012 θέσαμε υπόψιν του σώματος και κυρίως της δημοτικής αρχής, την ύπαρξη κωλύματος διορισμού και ασυμβιβάστου στο πρόσωπο του κ. Ηλία Θεοδώρου για την θέση του Γενικού Γραμματέα του δήμου. Συγκεκριμένα καταθέσαμε στα πρακτικά τρία ΦΕΚ από τα οποία προκύπτει ότι ο κ. Ηλίας Θεοδώρου τυγχάνει ο ένας εκ των δύο εταίρων και συνάμα διαχειριστής και νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας περιορισμένης ευθύνης, γεγονός το οποίο κατά νόμο είναι ασυμβίβαστο με την θέση του μονίμου ή μετακλητού υπαλλήλου δήμου. Προς τον σκοπό αυτό καταθέσαμε στα πρακτικά και Γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, η οποία κρίνει – ομοφώνως - επί ομοίου θέματος, δηλαδή ότι ο Γενικός Γραμματέας δήμου δεν μπορεί να στελεχώνει ιδιωτική επιχείρηση.

Σημειώνουμε πως οι παραπάνω ιδιότητες δηλαδή του εταίρου και/ή διαχειριστή Ε.Π.Ε., από μόνες τους και χωρίς την συνδρομή άλλων προϋποθέσεων, συνιστούν κωλύματα διορισμού για την παραπάνω θέση.
Εκτός αυτού όμως, η ΕΠΕ στην οποία συμμετέχει ο κ. Θεοδώρου, έχει σκοπό και δραστηριότητες, κατά το καταστατικό της, παρεμφερείς και σχετιζόμενες άμεσα με τις αρμοδιότητες της θέσης του Γενικού Γραμματέα ενός δήμου.

Συγκεκριμένα, σκοπός της εταιρείας αυτής είναι η «παροχή κάθε μορφής υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού, Δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (α΄ και β΄ βαθμού) και η υποστήριξή τους στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους ». Στα πλαίσια αυτά αναλαμβάνει δραστηριότητες όπως κατάρτιση επιχειρησιακών σχεδίων, ανάπτυξη και υλοποίηση προγραμμάτων χρηματοδότησης από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους κ.α.ο..

Υφίσταται δηλαδή όχι μόνο νομικό αλλά και πολιτικό, δεοντολογικό και ηθικό κώλυμα διορισμού του παραπάνω προσώπου στην νευραλγική θέση του Γενικού Γραμματέα του δήμου.
Επί των θεμάτων αυτών που θέσαμε, λάβαμε από τον κ. Δήμαρχο την απάντηση ότι το θέμα «δεν το γνώριζε», ότι θα το μελετήσει και αναλόγως θα πράξει.
Κατόπιν αυτού, παρά το γεγονός ότι η επιλογή Γενικού Γραμματέα του δήμου συνιστά πράξη την πολιτική ευθύνη της οποίας φέρει αποκλειστικά και εξ αντικειμένου ο ίδιος ο Δήμαρχος, εμείς δηλώνουμε, καλοπίστως, πως δεχόμαστε καταρχήν ως ειλικρινή την απάντηση του κ. Δημάρχου περί άγνοιας επί του θέματος, έστω και αν όφειλε προ της απόφασης περί διορισμού του να έχει ο ίδιος ελέγξει την τυχόν ύπαρξη κωλύματος.

Τώρα όμως που η άγνοια διαλύθηκε και το σχετικό επιχείρημα δεν υπάρχει, αναμένουμε άμεσα, δηλαδή εντός των αμέσως επομένων ημερών, την συνολική τοποθέτηση και κυρίως τις ανάλογες πράξεις του κ. Δημάρχου τόσο επί αυτού του θέματος όσο και επί των παρεμφερών που έχουμε θέσει προηγουμένως σχετικά με τις δύο συμβάσεις της ΚΕΑΕΔΗΑ".

Από το www.xtypos.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

61 σχόλια:

 1. ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡ΄ΤΗΝ ΤΖΕΣΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΝΤΕΛΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής στη ανωτέρω συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος κ. Παντελής Βλασσόπουλος (με Απόφαση του οποίου ορίστηκε Γ.Γ. ο κ. Θεοδώρου) εξέφρασε την άγνοιά του για το γεγονός και δήλωσε πως θα γίνει έρευνα για το θέμα από το νομικό επιτελείο του Δήμου και όσες ενέργειες απαιτούνται."

  Είναι δυνατόν να δηλώνει άγνοια για τέτοιο θέμα ο Βλασσόπουλος ; Για ποιο θέμα δηλαδή έχει γνώση και γιατί δεν έβαλε τη νομική υπηρεσία να ελέγξει τον διορισμό που σχεδίαζε πριν τον κάνει ; Πως έπεσε σε τέτοια λούμπα αυτός ο οξύνους και προσοντούχος ; Τι θα κάνει τώρα ; Θα απολυθεί ο Γ.Γ. ; Και τι θα γίνει με αυτά που υπέγραψε ο Γ.Γ. ; Μήπως θα πρέπει να παραιτηθούν όλοι ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙΣ ΠΑΣΗ.
  ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΜΗ (ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ) ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΜΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΤΙΜΟΙ.
  ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΑΤΙΜΟΙ.
  1. ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ οπότε τις περισσότερες φορές είναι καλυμμένοι )
  2. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΤΕ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ (αν μπορουν) ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ)

  ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑ_ΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.

  ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ η Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ;;;;;


  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. βρεγμένη σανίδα20 Απριλίου 2012 - 10:33 π.μ.

  http://www.youtube.com/watch?v=en6HQDdKPLE

  Με την πολιτική έννοια, βεβαίως-βεβαίως!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Α ρε φουκαρά Παντελή έχεις μπλέξη με Ταλιμπάν. Και να πω ότι ήσουν και ΗΠΑ κάτι θα γινόταν. Βράστα Χαράλαμπε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Έχει όμως τον Καραβάκο που καθαρίζει επικοινωνιακά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. http://sites.diavgeia.gov.gr/dhmosiraklioy/ada/4%CE%913%CE%91%CE%A9%CE%A13-%CE%A6

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο Βλασσόπουλος το κάνει έτσι:

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ηράκλειο Αττικής: 03-05-2011
  ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. πρωτ: .Υ.
  ΣΥΜΒΑΣΗ
  Σήμερα την 03-05-2011 ημέρα ΤΡΙΤΗ στο ημοτικό Κατάστημα οι παρακάτω
  συμβαλλόμενοι:
  1.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜ%Ν ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ , ήμαρχος, νόμιμος εκπρόσωπος του ήμου και
  2. ΚΑΡΑΒΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ κάτοχος του υπ.αριθμόν Χ 641297
  κάτοικος
  ο οποίος εκπροσωπεί νόμιμα την επιχείρηση ΕΚΦΡΑΣΗ Ε.Ε. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΑΒΑΚΟΣ
  & ΣΙΑ Ε.Ε.- ΕΚ ΟΣΕΙΣ
  με έδρα Ι.ΚΟΤΤΟΥ 17, 14452 ΜΕΤ/ΣΗ
  Οι παραπάνω έχοντας υπόψη τις διατάξεις:
  Το Ν.3463/2006
  Τo Π. 28/1980
  Την υπ.αριθμόν απόφαση 45/2011 της Οικονομικής Επιτροπής με την οποία εγκρίθηκε η
  πίστωση.
  Για την υπογραφή της σύμβασης:
  Συμφώνησαν και αποδέχθηκαν τα παρακάτω:
  Ο πρώτος των συμβαλλομένων ενεργών για λογαριασμό του ήμου, αναθέτει στον
  πάροχο υπηρεσιών την διανομή εντύπου και την ανάρτηση αφισσών για τη διενέργεια
  της απογραφής του πληθυσμού, ΕΝΑΝΤΙ ΠΟΣΟΥ 2.952,00€
  (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ) ΚΑΙ ΣΥΜΦ%ΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ.
  Το συμφωνητικό αυτό συντάχθηκε σε τρία αντίγραφα, ένα για κάθε συμβαλλόμενο και
  το τρίτο για τον φάκελο
  Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣ*ΠΟΣ
  ΠΑΝΤΕΛΕΗΜ*Ν Ε. ΒΛΑΣΣΟΠΟΛΟΣ
  ΑΔΑ: 4Α3ΑΩΡ3-Φ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ενώ ο Γκότσης το κάνει αλλιώς:

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αναρτητέα στο ιαδίκτυο
  ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Νέα Ιωνία 22/09/2011
  ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ Ι ΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 34253
  /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚ Ν
  ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙ Ν
  Αριθμ. Απόφασης : 445 / 2011
  Α Π Ο Φ Α Σ Η
  Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ Ι ΝΙΑΣ
  Έχοντας υπόψη του:
  1. Τις διατάξεις του άρθρου 209 παρ.1 του .Κ.Κ 3463/2006 και του Π. 113/2010.
  2. Τις διατάξεις των άρθρων 1 & 2 της Αριθμ.11389/1993 Απόφασης ΥΠ. ΕΣ. (ΕΚΠΟΤΑ).
  3. Τις διατάξεις των άρθρων 1 και 2 του Νόμου 2286/1995 & του άθρ.13 παραγ. 3 του Νόμου 2503/97 &
  την ΚΥΑ 27319/02.
  4. Τον προϋπολογισμό του ήμου Οικονομικού Έτους 2011, σύμφωνα με τον οποίο στον Κ.Α.
  15.6471.0001 και τίτλο: Έξοδα για την διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιωνικές Μέρες έχει
  εγγραφεί ανάλογη πίστωση για την αντιμετώπιση της δαπάνης αυτής.
  5. Την με αριθμό 2/2011 Απόφαση του που αφορά τον ορισμό Αντιδημάρχων & την μεταβίβαση
  αρμοδιοτήτων του στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 88 του ΚΚ
  3463/2006.
  Λαμβάνοντας υπόψη του :
  Α) Την έκθεση και εντολή απαιτούμενης δαπάνης του Γραφείου Τύπου και ημοσίων Σχέσεων και την
  70α/2011μελέτη της /νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
  Β) Την EΑΥ 607/12-09-2011 με αριθμ. έγκρισης 277/12-09-2011.
  Γ) Την γνωμοδότηση της τριμελούς Επιτροπής Αξιολόγησης που ορίσθηκε με την 13/2011 Απόφαση
  ημοτικού Συμβουλίου στην οποία κατατέθηκαν οι κάτωθι προσφορές:
  1) Η Οικονομική προσφορά της ΒΟΥΝΟΥ ΣΟΦΙΑΣ, Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ 4 Ν. Ι2ΝΙΑ σύμφωνα με την
  οποία προσφέρει το ποσό των 701,10 ευρώ € συμπεριλαμβανόμενου του Φ.Π.Α.
  2) Η Οικονομική προσφορά της ΜΠΟΥΓΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΝΑΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 7 Ν. Ι2ΝΙΑ σύμφωνα με
  την οποία προσφέρει το ποσό των 713,40 ευρώ € συμπεριλαμβανόμενου του Φ.Π.Α.
  3) Η Οικονομική προσφορά του ΚΑΡΟΥΑΝΑ Κ. ΓΕ2ΡΓΙΟΥ, ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 37 Ν. Ι2ΝΙΑ
  σύμφωνα με την οποία προσφέρει το ποσό των 922,50 ευρώ € συμπεριλαμβανόμενου του Φ.Π.Α.
  4) Η Οικονομική προσφορά της εταιρίας . ΓΕ2ΡΓΟΥ ΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε, ΚΑΝΑΡΗ &
  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ 23 Ν. Ι2ΝΙΑ σύμφωνα με την οποία προσφέρει το ποσό των
  959,40 ευρώ € συμπεριλαμβανόμενου του Φ.Π.Α.
  5) Η Οικονομική προσφορά της εταιρίας ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΑΒΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε, Ι. ΚΟΤΤΟΥ 17
  ΜΕΤΑΜΟΡΦ2ΣΗ σύμφωνα με την οποία προσφέρει το ποσό των 1.027,05 ευρώ €
  συμπεριλαμβανόμενου του Φ.Π.Α.
  Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ E I
  Αναθέτουμε στην ΒΟΥΝΟΥ ΣΟΦΙΑ, Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ 4 Ν. Ι2ΝΙΑ την προμήθεια 10.000
  εκτυπωμένων προσκλήσεων-προγραμμάτων για την ενημέρωση των κατοίκων του ήμου σχετικά με τις
  εκδηλώσεις «Ιωνικές Μέρες», σύμφωνα με την 70α/2011μελέτη της /νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, αντί
  του ποσού των 701,10 ευρώ € συμπεριλαμβανόμενου του Φ.Π.Α.
  Η δαπάνη αυτή θα αντιμετωπισθεί από πίστωση του προϋπολογισμού οικ. Έτους 2011 σε βάρος του
  Κ.Α. 15.6471.0001 και τίτλο: Έξοδα για την διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιωνικές Μέρες.
  Η καταβολή της αξίας της παραπάνω δαπάνης θα πραγματοποιηθεί μετά την εκτέλεση της
  προμήθειας, την έκδοση του σχετικού τιμολογίου καθώς και την σύνταξη & υπογραφή Πρωτοκόλλου
  Παραλαβής από την αρμόδια επιτροπή του ήμου .
  Εσωτερική
  ιανομή : Με εντολή ημάρχου
  Γραφείο ημάρχου Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚ&Ν
  Αντιδήμαρχο Οικονομικών
  ιεύθυνση Οικονομικών
  Γραφείο Προμηθειών ΑΒΡΑΑΜ ΤΣΑΟΥΣΗΣ
  ΑΔΑ: 4Α81ΩΚΥ-ΖΡΨ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Συμπέρασμα: Φίλος έδωσε στο φίλο του τριανταφύλλου φύλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Oι αποκαλύψεις έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας αλλά η έκφραση εξακολουθεί να έχει πρώτο θέμα μια μουσταρδοθήκη !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. κοπροσκυλα του δημου ενωθειτε...το φαγοποτι αρχισε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Η έκφραση είναι σοβαρή εφημερίδα και πάνω από όλα έγκυρη, δεν ασχολείται με κατινιές...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΕΓΚΥΡΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. To θέμα ξεφεύγει και εκτός Ηρακλείου:

  http://www.newsnow.gr/article/64799/thema-asymvivastou-gia-ton-g-grammatea-tou-dimou-irakleiou-attikis-ilia-theodorou--ekthetos-o-dimarxos-pantelis-vlassopoulos.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Δημοκρατική και έγκυρη Έκφραση, μετά την Μουστάρδα καλές και χρήσιμες οι ιστορικές αναφορές σου στα σκάνδαλα Λαδά και Μπαλλόπουλου...
  Καμιά αναφορά στο σκάνδαλο Γενικού Γραμματέα και Βλασσόπουλου θα κάνεις ?

  ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ λέει ο λαός.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΠΟΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

  Ο ΕΥΡΩΝ ΑΜΟΙΦΘΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΕΖΕΡΒΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Παντελη ποτε θα δωσεις στη δημοσιοτητα την νεα παραιτηση ??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Θα τη δημοσιεύσει ο Καραβάκος. Έχει την αποκλειστικότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΚΕΠΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...
  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΕΠΑΚΙΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ ?
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΥΡΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ??
  ΟΕΟ ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΠΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΟ (ΖΗΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΙΒΑΤΖΗΔΟΥ).
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΠ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΠ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΓΙΟ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΚΕΠΙΤΕΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠ-ΑΛΗΤΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Πράγματι είναι κακά παιδιά αυτοί του Μπάμπαλου... Γιατί βρε παλιόπαιδα βγάζετε τα άπλυτα της ακεπ στη φόρα ? Γιατί δεν τους αφήνετε ήσυχους να κάνουν τις δουλειές τους ? Αλήτες ε αλήτες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΠΟΣΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΣΤΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΥΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΙ ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΑΛΗΤΕΣ.
  ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΦΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΝΙΚΟ (αντε να χετε ανταλλάξει καμμια καλημερα) ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΟΡΟΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΗΡΗΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ π.χ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΛΟΣ, ΚΑΛΗ, ΚΑΛΟ......ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΣΩΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ.
  ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ "....ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ..... ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ".Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΡΙΝΕ Ως ΚΑΛΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΥΤΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.
  ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΥΘΥΤΕΝΕΙΣ, ΟΙ ΝΤΟΜΠΡΟΙ.
  ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΩΣ ΛΑΟ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΜΗΧΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑ Ο ΞΕΡΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ? ,ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΤΟ ΣΟΛΩΝΑ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΚΥΒΑΝ ΚΕΦΑΛΙ? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΤΣΑΡΗ? ΜΗΝ ΚΥΤΤΑΤΕ ΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΚΥΤΤΑΞΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑ, ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Ο ΙΗΣΟΥΣ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ, ΔΕΝ ΧΑΙΔΕΨΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ, ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ.
  ΝΑΙ, ΠΛΑΤΙΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ, ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ 40 ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ, ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΠΑΤΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ Δ.Σ., ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ {ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ Σ' ΕΝΑ ΣΑΚΙ}.
  ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ, ΙΚΑΝΟ ΟΜΩΣ ΝΑΙ.
  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΙΣΩΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΑΤΥΧΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Προς 27 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2012 2:04 Π.Μ

  Συμφωνώ με τα παραδείγματα που λες και τις ανησυχίες σου.
  Αλλά δεν υπάρχει μόνο η αντιπάθεια φίλε μου, υπάρχει και η συμπάθεια.

  Εφόσον θέλεις να επιχειρηματολογήσουμε ας το κάνουμε.

  Πόσες τετραετίες ο Νίκος κατέβηκε για υποψήφιος δήμαρχος?
  3-4?

  Μπορείς να μου πεις πόσα από τα πρόσωπα που είχε μαζί του από την 1η τετραετία είναι ακόμα σήμερα μαζί του?
  Γιατί συμβαίνει αυτό?
  Μήπως κάτι είδαν?
  Μήπως κάτι τους χάλασε?

  Και ο Σαμαράς στο προεκλογικό σποτ κοιτάει την κάμερα στα "μάτια" δηλαδή όσους το παρακολουθούν αυτό σημαίνει ευθύτητα?
  Σημαίνει συνέπεια ή ειλικρίνεια?

  Περισσότερο εμπάθεια από τον Νίκο δεν θα την βρεις πουθενά, και όπως έχω γράψει και στο παρελθόν αυτό είναι το τεράστιο μειονέκτημα του.
  Όταν κάποιος δεν πηγαίνει με τα νερά του, τον κάνει εχθρό του.

  Είναι ΠΑΡΑ πολύ καλός ομιλητής, έχει εμπειρία, είναι εργατικός άλλος στην θέση του ίσως να είχε εγκαταλείψει, αλλά δεν είναι τυχαίο ότι μετά από τόσες προσπάθειες δε έχει καταφέρει να πετύχει τον στόχο του.

  Μπορούμε να θεωρήσουμε διάφορους λόγους που δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια, και δεν είναι όλοι καλοί ή προς το συμφέρον του στόχου.

  Θα σου πρότεινα να κρατήσεις μια πισινή γιατί οι καρέκλες αλλάζουν τους ανθρώπους ή ακόμα χειρότερα τους κάνουν κακούς χρήστες της εξουσίας.
  Μια και αναφέρθηκες σε ιστορικά γεγονότα φαντάζομαι ότι θα βρεις τα ανάλογα παραδείγματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Να απαντήσω εγώ στον 3:50...
  Εάν δεν ξέρει ή κάνει πως δεν ξέρει ότι ο Μπάμπαλος κατέβηκε μόλις δύο φορές για υποψήφιος δήμαρχος όλα τα υπόλοιπα πως τα ξέρει...
  Θέλει η εμπάθεια να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει για να κάνω μια παράφραση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Δικό μου λάθος, όντως 2 φορές κατέβηκε σαν υποψήφιος δήμαρχος αλλά δεν έκανα το λάθος από λόγους εμπάθειας.

  Μπορεί να μου πει ο φίλος, σε αυτές τις 2 τετραετίες ποιος συνεργάτης του, παραμένει ακόμα και σήμερα να τον υποστηρίζει.

  Το ερώτημα το ξανάκανα αλλά φαίνεται ο φίλος για λόγους συμπάθειας στον μπάμπαλο αποφεύγει να το απαντήσει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς... Η συντριπτικά μεγάλη πλειοψηφία όσων ξεκίνησαν την παράταξη το 2004 εξακολουθεί και είναι μαζί του. Στην πορεία μπήκαν και άλλοι... Κάποιοι έφυγαν, 2-3 πήγαν με το Μαστοράκο.. Αυτά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Μπορείς να μου πεις 3-4 που ήταν στο πρώτο ψηφοδέλτιο του μπαμπάλου και ξανακατέβηκαν μαζί του στις εκλογές του 2010?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Θα σου πω πολύ παραπάνω... Δώσε μου λιγο χρόνο να βρω στο ιντερνετ κανένα ψηφοδέλτιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Λοιπόν επειδή δεν βρίσκω στο ίντερνετ σου γράφω ότι θυμάμαι:
  Τσεκούρας, Αγγελής, Φίλανδρος, Αρώνη, Χαλκής, Βαβουράκης, Ντοβίνος, Κοντός, Πανούτσος, Βαγγέλης, Τριανταφυλλίδου, Πίτλιγγερ, Ζιτζόγλου, Μποτσης και μου διαφεύγουν κι άλλοι. Επίσης πολλοί από το ψηφοδέλτιο του 2006 δεν ήταν υποψήφιοι λόγω προσωπικών κωλυμάτων αλλά ήταν και είναι ενεργά στην παράταξη.
  Γι’ αυτό σου λέω λάθος το σχόλιο σου περί 3-4 φορών υπ. Δήμαρχος, λάθος και το σχόλιο περί 3-4 μόνο συνεργατών του που παραμένουν μαζί του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΕΚΡΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ :
  ΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ –
  ΔΥΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ
  ΤΡΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΩΡΑ (εννοείτε πολιτική-ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 2014)
  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΦΑΕΙ “ΠΕΤΡΑ” ΟΥΚ ΟΛΙΓΗ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Τα μπάζα φύγανε από το 2006...
  Συμφωνείς Μάκη ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 3.50

  ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΩ ΟΠΑΔΟ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
  ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ, ΚΑΘΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2006 ΔΥΟ ΗΤΑΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΟΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Α}Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ Β)ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ, ΠΡΟΣΕΞΕ, ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΥΧΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΟΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙ 4 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ. ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΗΡΕ 14%. ΠΡΟΣΕΞΕ, ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 2010 ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΠΑΛΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΗΡΕ 200 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ. ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΑΝΤΗ (1000 ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ) ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΩΝΤΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟ (ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ 1.000 ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ (600-700 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ).
  ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?
  ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ Κ.Λ.Π. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΑΜΒΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, Η ΗΤΤΑ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΟΞΥΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟ. Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΙΟ ΕΠΩΔΥΝΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ. ΔΕΣ ΠΩΣ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΛΛΑΖΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΤΗ Ν.Δ. (ΡΑΛΛΗΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΕΒΕΡΤ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ) ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. (ΣΗΜΙΤΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ) ΤΗ ΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΟΜΠΡΕΛΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΛΟ, ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΑ? Ή ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ? ΕΔΩ ΤΩΡΑ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΑΝΕ.
  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Μ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΣ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΒΑΤΖΙΔΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΩ ΑΚΟΜΗ. ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ, Η ΕΝΑΡΓΗΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΠΟΝΗΣΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΤΕΗΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ.
  ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Υποψήφιους είπα 27 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2012
  3 μόνο που ανέφερες ήταν και στα 2 ψηφοδέλτια.
  βρες έστω έναν ακόμα από τους 50

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ? ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ....
  ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. όΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ήταν και στα δύο ψηφοδέλτια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. ναι και ο τσουδής και η ξανθιά λατέρνα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Όταν κάποιος επιμένει να αμφισβητεί όχι εκτιμήσεις αλλά στοιχεία μάλλον η συζήτηση κάπου εκεί μαζί του τελειώνει. Ας ψάξει να δει και τα δύο ψηφοδέλτια για να δει ότι ολοι οι παραπανω αλλα και άλλοι ήταν παρόντες και στα δύο.

  Αλλά για να γίνει κατανοητή η εμπάθεια κοιτάχτε τι συνέβη τα τελευταία χρόνια στα δημοτικά πράγματα: Η πάλαι ποτέ κραταιά παράταξη Μστοράκου διαλύθηκε, η παράταξη του τέως δημάρχου (Γεωργόπουλου) δεν υπάρχει, η παράταξη του συνάσπισμού διασπάστηκε στα δύο, η παράταξη του Βλασσόπουλου, παρόλο που είναι διοίκηση, καταρρέει και μάλλον στο τέλος της τετραετίας ο Παντελής δεν θα έχει καν πλειοψηφία στο δ.σ.... η παράταξη Σπυρόπουλου... απλά δεν είναι παράταξη και απ' όλα αυτά ο φίλος στέκεται στο ότι έφύγαν κάποιοι δίπλα από τον Μπάμπαλο, αφού προηγουμένως έχει πει ότι κατέβηκε για δήμαρχος 3-4 φορές και εν συνεχεία - όταν ζητά ονόματα και κάποιος τα γράφει - συνεχίζει να επιμένει ότι αυτά δεν ισχύουν (ας βρει τα ψηφοδέλτια 2006 και 2010 να το επιβεβαιώσει).

  Μήπως ανήκει στους 5-6 πικραμένους που έφυγαν επειδή κάποιος τους πέταξε ένας ξεροκόμματο και το άρπαξαν και θέλει να πείσει, μάλλον τον εαυτό του, ότι η (πολιτική !!!! - χα χα χα) κίνηση του είχε ρεύμα ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Να τα βρεις εσύ φίλε μου τα ψηφοδέλτια, η συμπάθεια που τρέφεις για τον Νίκο δε σου επιτρέπει να δεις ή να παραδεχθείς πράγματα.

  Το έχουμε βρει τώρα, "εμπάθεια", η εμπάθεια είναι πιο ασφαλής από την συμπάθεια για το σύνολο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Tα βρήκα φίλε μου τα ψηφοδέλτια και είναι έτσι όπως σου τα λέει ο τύπος πιο πάνω. Και μάλιστα υπάρχουν κι άλλοι που είναι και στα δύο ψηφοδέλτια. Άλλο πράγμα οι προτιμήσεις του καθενός οι οποίες είναι σεβαστές και άλλο να παραποιείς στοιχεία.
  Για όλα τ' άλλα (Μαστοράκος, Βλασσόπουλος, Γεωργόπουλουλος, Σπυρόπουλος, ΣΥΝ κλπ) έχεις να πεις κάτι ??
  Για το ασυμβίβαστο του Γενικού έχεις να πεις κάτι (γιατί αυτό είναι το θέμα κάτω από το οποίο εσύ σχολιάζεις και όλως τυχαία θυμήθκες να πεις για τον Μπάμπαλο)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ωρέ μας πήρανε χαμπάρι...:

  http://communenews.blogspot.com/2012/04/blog-post_9036.html


  http://www.inews.gr/0/thema-asymvivastou-gia-ton-g-grammatea-tou-dimou-irakleiou-attikis-ilia-theodorou--ekthetos-o-dimarchos-pantelis-vlassopoulos.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. όσοι γνωρίζουν καλά τον Μπάμπαλο θα μιλήσουν πριν τις εκλογές. Κατά τα άλλα οποιαδήποτε σύγκριση με Αριστείδη, Λεωνίδα, Καραϊσκάκη δεν είναι απλώς υβριστική αλλά και ιεροσυλία. Αν θέλετε αντίστοιχα πρότυπα πιο πολύ ταιριαζει στον Εφιάλτη, τον Πήλιο Γούση ή τον Γκούρα. Γενικά είναι στυκάκι και μούρη Δήμου Σταρένιου (στους ρόλους)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. ελεος φιλε μου! ετσι καταλαβες εσυ? μα γινεται σαφές πως δεν επιδιώκεται συγκριση. Αυτό που ζητείται είναι να πάψει η "πιπίλα" των καλών και να αναδειχθεί η αξία της ικανότητας επιτέλους!
  Ομως είναι πια απολύτως βέβαιο πως δεν γνωρίζετε καθόλου το Νίκο.
  Οσο ανοιχτός ήταν ο ορίζοντας σου οταν διάβαζες το κείμενο άλλο τόσο είσαι ανοιχτός στο να παραδεχθείς την ανωτερότητά του σε μια σειρά παραμέτρων που ορίζουν τον κατάλληλο δήμαρχο. Μα τόσο πολύ κοστίζει πια η παραδοχή? Για δες το πάλι σε παρακαλώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. δεν είναι καθόλου ανοικτός ο ορίζοντάς μου όσον αφορά την καταλληλότητά του. Αντίθετα είναι θεόκλειστος. Όπως είναι και όλων όσων τον γνωρίζουν καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. ΡΕ ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΟΥ!!
  ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ :
  ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ
  ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ
  ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ
  ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
  ΑΛΛΑ Μην μας τα ΠΡΗΖΕΙΣ ΑΛΛΟ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Μια από τις επιπτώσεις του να αρνείσαι να συμμετέχεις στα πολιτικά ζητήματα είναι ότι καταλήγεις να κυβερνάσαι από κατώτερους.
  ΠΛΑΤΩΝΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Το Ηράκλειο είναι το κατάλληλο μέρος για Δημάρχους αποκλειστικά αποφοίτους Λυκείου. Παραπάνω μετά τον Μαστοράκο, τον Γρηγοριάδη , δεν παίζουν .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. 3 ΜΑΪ́ΟΥ 2012 7:50 Μ.Μ

  Δεν γνωρίζω πόσο κοστίζει η παραδοχή, αλλά μπορώ να σου πω στο περίπου πόσο κόστισε στον μπάμπαλο η μέχρι τώρα προσπάθεια του μήπως και γίνει δήμαρχος.

  100.000?
  με δηλωθέντα έσοδα 25.000 ευρώ, μάλλον και ο σάββας είδε πόσο άξιος είναι ο νίκος και του παραχώρησε το μαγαζί γωνία προεκλογικά.

  όσο για τα έξοδα από τις προεκλογικές περιόδους ακόμα τα χρωστάει ο νίκος, και μάλλον υπολογίζει να τα ξεχρεώσει σε περίπτωση που θα γίνει δήμαρχος.

  Μιλάμε για αδαμάντινο παλικάρι

  Αλήθεια ο αντικαταστάτης του Γαμπιεράκη ο Πέτρου τι έγινε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Δεν μιλάμε απλά για εμπαθή αλλά για κομπλεξικό...
  Αυτός που κάνει θέμα τις 10-15 μέρες προεκλογικά που νοίκιασε το κατάστημα του Σάββα ο Μπάμπαλος βγάζει το σκασμό για τα 2,5 χρόνια που νοίκιαζε ίδιο ή και καλύτερο μαγαζί γωνία ο Βλασσόπουλος...

  Να το προσέξεις φίλε μου γιατί οι εμμονές είναι η αρχή ψυχώσεων...
  Σε βλέπω σύντομα με πουκάμισο που κουμπώνει από πίσω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. 1. Α)Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
  Β) ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
  2. Β) Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ 1 ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ” (δεν ξερουμε με ποιο αντιτιμο ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ και ουτε ΘΑ ΓΙΝΕΙ) ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
  Β) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ (και δεν είναι παραχωμένο ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΗΤΑΣ)

  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΑΜΠΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;;;;;;;;;;
  ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΖΟ-ΜΑΛΑΚΕΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΛ-ΑΚΕΠΙΤΕΣ.


  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Μάκη πάλι τρομπάρεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Οι Μπαμπαλαίοι δε παίζονται, και το κυριότερο είναι θρασύτατοι.

  Ρε από όπου και αν το πιάσεις για τον μπαμπάλο θα λερωθείς.
  Κάνετε δήθεν ότι δε γνωρίζεται ότι ο Μπάμπαλος είναι ο δικηγόρος της πλατείας, ότι χρωστάει ένα κάρο χρήματα στον χτύπο, τα οποία μάλλον υπολογίζει να τα πληρώσει όταν θα γίνει δήμαρχος, και το βασικότερο ότι ο άνθρωπος είναι άρρωστος να γίνει δήμαρχος, και αυτό από μόνο του δεν είναι νορμάλ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Κοιτάξτε μη τυχόν και δώσετε τίποτα χρήματα στον Γενικό..
  Έρχονται καταλογισμοί και δεν μπορείτε να επικαλεστείτε ούτε καν άγνοια...
  Για όλα τ' άλλα ότι έχετε βγάλτε τα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Ο Μπάμπαλος ήταν του Μαστοράκου και λέτε ότι δεν είναι επιθυμητός και είναι αυτά που λέτε παραπάνω . Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης ο Σπυρόπουλος δεν είναι επιθυμητός επειδή έχει διορισθεί ως υποψήφιος από το κόμμα ως τοποτηρητής άλλων , επειδή ευνοήθηκε από το κόμμα γενικά και δεν είναι και σχετικός. Ο Μαστοράκος τα έκανε χάλια και είναι πρελθόντων ετών, και δέχθηκε το καπέλωμα από το κόμμα με τον Σπυρόπουλο. Ο Κουτρούλης ήταν του Μαστοράκου , ανεξαρτοποιήθηκε έκανε δική του παράταξη που την διέλυσε και δέχθηκε το καπέλωμα από τον Σπυρόπουλο. Ο Γεωργόπουλος είναι ένα ς συνδυασμός αστείου και κακού παρελθόντος. Ο Βλασσόπουλος είναι η συνέχεια της αστειότητας του Γεωργόπουλου και της αναποτελεσματικότητας, σε συνδυασμό με το ότι είναι απόφοιτος Λυκείου και δεν μπορεί να ανταποκριθεί κάτι που ανακαλύφθηκε … αφού ψηφίσθηκε .
  Τελικά δεν μένει κανείς να είναι αποδεκτός, και δεν φαίνεται και κανένας άλλος στον ορίζοντα. Τη στιγμή που ο Δήμος έχει τα χάλια του, έχει διπλάσιους μάλλον υπαλλήλους από όσους χρειάζεται που διορίσθηκαν μάλλον από τις «προοδευτικές» δυνάμεις ενώ οι υπηρεσίες προς τους Δημότες είναι απαράδεκτες , χρωστάει τα μύρια όσα, και γενικά πάει για φούντο. Ποιος θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ; Οι κάτοικοι του Ηρακλείου μήπως είναι ειδική περίπτωση και δεν μπορούν να βγάλουν κάποιους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά ; Δεν μένει και πολύς καιρός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. ΧΑΖΟΔΙΚΗ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.
  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΜΠΕΡΑΚΗ ΣΑΣ ΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΣΦΗΜΙΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ;;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Mpravo makh ... egrapses olokliri protasi

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΕΣ? ΕΥΚΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ. ΕΤΣΙ?

  ΦΡΟΝΗΣΙΣ, ΤΕΧΝΗ, ΣΟΦΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. taxi kai ithiki
  ΧΑΖΟΔΙΚΗ ;;;
  ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ Greeklish ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΟΛΛΛΟΙ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή